Актуално В програмата

„В салона” пита: Какво е да си „футболна съпруга”

Добави коментар

Тази събота (23 май) на гости в салона на ТВ2 ще бъде съпругата на футболиста Славчо Тошев - Симона Първанова.


Маги ЖелязковаТази събота (23 май) на гости в салона на ТВ2 ще бъде съпругата на футболиста Славчо Тошев - Симона Първанова.

Да си футболна съпруга никак не е лесно. В повечето случай те са известни модели, красиви са, подкрепят съпрузите си и винаги са център на внимание. От Симона ще разберем интересни факти за терена, модата, музиката. Тя ще ни разкаже как след като вече е известно лице от екрана е решила и да запее.  Ще разберем как се грижи за себе и как тя самата определя стила си на обличане.

За да приличате и вие на футболна съпруга, Жужи ще покаже най-желаните и актрактивни модни аксесоари. Това са тъмните очила, големите обемни чанти и високите токчета. Роси е подготвила изненада не само за дамите, но и за самите футболисти.

В деня на славянската писменост и култура - 24 май, в салона на ТВ2 ще си говорим за буквите и книгите заедно с писателката Ваня Щерева. Най-милото нещо в живота ѝ е дъщеря ѝ Мила. Тя ще ни разкаже как я възпитава и коя книга би ѝ купила. Интересен факт, който Ваня не крие, е че работи с част от поп-фолк певиците. Какво още ще разкаже писателката, може да разберете само в неделя точно в 12:00 на обяд по ТВ2.

„В салона” се излъчва всяка събота и неделя от 12:00 часа, само по TВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В салона

Женската част на PRO FM ще гостува на Маги Желязкова този уикенд

„В салона” по ТВ2 - събота и неделя от 12:00 часа

Маги Желязкова в „Размяна на съпруги”

В салона” на гости Венета Харизанова и илюзионистът Астор

„В салона” - събота и неделя от 12:00 часа, по TВ2