Предавания Шоу

В салона

Добави коментар

„В салона” е едночасово шоу, в което под формата на квартален фризьорски салон се представят актуални теми, съвети и интересни гости. За първи път в България се смесва жанрът сит-ком с риалити.
„В салона” е едночасово шоу, в което под формата на квартален фризьорски салон се представят актуални теми, съвети и интересни гости. За първи път в България се смесва жанрът сит-ком с риалити.

Предаването се излъчва всяка събота и неделя от 11:00 часа по ТВ2.

Животът в нашия салон ще тече така, както животът във всеки квартален салон. Той ще е като умален вид на живота, с неговите красиви и тъжни моменти, с неговите проблеми и начините за решаването им, с практични съвети и всичко онова, което ни се случва ежедневно”, споделя Александра Иванова, продуцент на предаването.

„В салона” ще има своите герои, които ще представят новини, ще дават съвети, ще клюкарстват и всичко това пред очите на зрителите. Водещата е всъщност любимата клиентка на салона, която по време на поредната процедура ще говори с други клиенти, гости на предаването.

Идеята на предаването е уникална и се прави за първи път в България, което ни хареса. Освен това искаме да дадем най-доброто на нашите зрители, а аз смятам, че „В салона” ще се превърне в най-доброто женско предаване в телевизионния ефир” - твърди Борислав Чучков, програмен директор на ТВ2.

Като всеки сит-ком и «В салона» има своите герои:

  • Рая – любимата клиентка на Доби и водеща на «В салона». Играе се от Райна Налджиева. Рая има сплотено семейство. Брат ѝ е способен продуцент на кино и тв проекти. Рая е обичано дете и обичана сестра, затова и излъчването ѝ е слънчево. Тя е уверено момиче, но с привкус на наивност. Учи за моден дизайнер и играе народни танци. Работи като секретарка.
  • Доби – собственик на Салона. Играе се от Добромир Пашов. Семейството му е с традиции и с добро финансово състояние. Майка му е преподавател по английски език, а баща му е архитект. Доби е бил чудесно дете, добър ученик и студент. Завършил е икономическия университет, но хобито му винаги е било фризьорството. Изкарал е всички курсове и достигнал степен майстор. Той е професионалист в своята работа, добър психолог, съобразителен и търпелив.
  • Стринка Латинка. Игаре се от Латинка Петрова. Латинка е майка на едно дете, момче. Момчето е студент в чужбина и когато има възможност работи сезонна работа там. Стринка Латинка е разведена жена, тя сама е възпитала и отгледала сина си. Латинка е емоционална, често е дръпната, чувството ѝ е, че не е разбрана.
  • Жужи – клюкарката на квартала. Играе се от Яна Атанасова. Жужи работи като касиерка в магазин за хранителни стоки. Обича да наблюдава хората и да ги коментира. Интересува се от всички жълти новини а по-някога и сама ги създава. Смята, че е харесван човек и нейното мнение се цени, следователно има право да се появява и налага своето присъствие по всяко време.
  • Роси – най-добрата маникюристка. Играе се от Роси Сарандалиева. Роси е компетентна в своята работа, а поведението ѝ е умерено и сдържано. Съветите и мненията, които дава са точно на място.
  • Пощальонът - Човекът познава всички в квартала. Години наред раздава писма, колети и списания. Природно интелигентен е, но няма професионална насока. Интересува се от събитията в България и чужбина и съответно може да даде мнение по всяка тема.
  • Наемодателят на Салона - Човек със самочувствието, че разбира от всичко, но най-вече от интериор. Получил е наследство, което отдава под наем за допълнителен доход. Има печеливша фирма за мебели. Той е баща на две дъщери, които са в пубертета, а жена му е домакиня.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В салона

Женската част на PRO FM ще гостува на Маги Желязкова този уикенд

„В салона” по ТВ2 - събота и неделя от 12:00 часа

„В салона” пита: Какво е да си „футболна съпруга”

Маги Желязкова в „Размяна на съпруги”

В салона” на гости Венета Харизанова и илюзионистът Астор