ТВ анонси AMC

В програмата на MGM Channel - 16 - 31 август

Добави коментар

Класически заглавия в програмата на MGM Channel от 16-ти до 31-ти август.

Роботът на моя живот

Роботът на моя живот (1987)
16 август, събота

Недодялан учен от Маями Бийч създава робот-почти човек по свой собствен образ, а експерт по връзки с обществеността е нает да рекламира и популяризира тази концепция пред обществото. Джон Малкович, Ан Магнусон, Глен Хедли, Лори Меткаф.

Любовни престъпления

Любовни престъпления (1992)
22 август
Силно мотивирана, емоционално потисната, асистент областен прокурор излага на опасност живота си и кариерата си, за да залови коварен мошеник, специалист в секс игрите. Шон Янг, Патрик Бъргин.

Здрасти, мамо! (1970)
23 август, събота

В тази сатира от късните 60-те години, режисирана от Браян ДеПалма, един любител режисьор/ ветеран от войната във Виетнам, който живее в пълен с плъхове апартамент в Ню Йорк, снима порнографски филми и взривява апартаменти. Робърт Де Ниро, Дженифър Солт.

Нещо диво

Нещо диво (1986)
24 август, неделя

Джеф Даниелс е консервативен администратор, който се впуска в бурна авантюра с необуздана и ексцентрична жена (Мелани Грифит), въвличаща го в зашеметяваща одисея, която преобръща живота им. Комедията, номинирана за Златен глобус, е режисирана от Джонатан Дем.

Пределна цена (1989)
25 август

Тази уникална комедия представя амбициозна млада жена, която преживява трудности, опитвайки се да пробие в доминирания от мъжете търговски бизнес. Когато слуга на Сатаната ѝ предлага поверителни сведения и ценни съвети в замяна на нейната душа, кариерата ѝ привидно започвва да върви нагоре, нагоре и само нагоре. Нанси Алън, Дийн Стокуел, Рей Чарлс.

Възмъжаване (1991)

26 август

Тийнейджър от Монтана, разтърсен от събитията у дома, се съгласява да отведе избягало момиче до Уайоминг, за да освободи под гаранция брат си от затвора. Лили Тейлър, Дермот Мълрони, Бърт Янг, Бил Пулман.

Отмъщението на един войник (1984)
27 август

Морски пехотинец се завръща у дома в Съединените Щати, след участие във войната във Виетнам, но само, за да бъде третиран като предател. Разстроен от това посрещане без отдаване на почести на един герой, той се не се чувства на място в цивилния живот. В ролите: Джон Савидж, Мария Сокас.

Манекен

Манекен (1987)
Номинация за “Оскар” и “Златен глобус”
28 август, четвъртък

Поради множество причини Еми е перфектното гадже – красива и самоуверена, винаги усмихната, и никога не възразява. Разбира се, тя е манекен в универсален магазин, но очевидно това не смущава Джонатан. Андрю Маккарти и Ким Катрал.

Привиденията не го правят

Привиденията не го правят (1990)
28 август, четвъртък

Красива млада вдовица е твърдо решена да съживи съпруга си. Наставлявана от нетърпеливия му дух, тя се отправя на пътешествие до най-екзотичните места на света в търсене на перфектното тяло, което да приеме преродената му душа. По пътя тя се натъква на група безскрупулни типове, които се опитват да превземат компания, на знахарка и алчен чаровник, който иска парите и тялото й. Бо Дерек, Антъни Куин.

Войната на шоколада (1988)
31 август, неделя

Вигилите са банда ученици в католическото училище Тринити... част от традицията. Те контролират другите момчета, като им насаждат страх и ги заплашват с насилие. Джон Глоувър, Джени Райт, Бъд Корт.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър