Сериали Комедии

В преследване на Тарантино

Добави коментар

Всичко в поредицата е издържано в типични руски стил на осмиване на всичко и всички, но най-вече самите руснаци.
Взять Тарантину, Русия, 2005

Комедии

Режисьор: Роман Качанов

В ролите: Петр Федоров, Богдан Ступка, Людмила Гурченко, Виктор Вержбицкий, Ольга Арнтгольц, Игорь Золотовицкий, Хаджидурды Нарлиев, Муканбек Токтобаев

Всичко в поредицата е издържано в типични руски стил на осмиване на всичко и всички, но най-вече самите руснаци.

Подготвя се голяма сватба в руските степи – където неравните полета се простират докъдето ти стига погледът, хората живеят в подобия на юрти, а най-голямата популация е на стадата от едър рогат добитък. Всичко това по никакъв начин не пречи на отделни членове на семейството да си ходят един на друг на гости с големи лъскави черни джипове-лимузини последен модел.

Още в първия епизод става ясно, че се подготвя голяма сватба между децата на две властни в тези области семейства. Пренасяме се в дома на едното семейство, което очевидно много държи да се спазват традициите в отношенията между членовете на фамилията... твърде много! След кратко съвещание на „старейшините” бива постановено сватбеният подарък да бъде новият и неиздаден все още филм на Куентин Тарантино. Само че за тази цел първо той трябва да бъде намерен! Най-интелигентните и хитри представители на фамилията са изпратени в Америка в преследване на Тарантино и неговия нов филм. На групата са поверени няколко килограма злато, които да служат за разменна монета. Само че, както се оказва, да вземеш неиздадения все още филм на Тарантино не е никак лесна задача!

В комедийния сериал по майсторски начин са осмени както някои типично руски черти, така и американците и техния начин на живот. Някои от най-забавните моменти произхождат от искреното неразбиране на руснаците за някои особености от ежедневието зад Океана. Дали в крайна сметка ще се сдобият със заветния филм преди сватбата?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В преследване на Тарантино

GTV през юли - забавления до дупка!