Актуално Какво ще се случи...

В «Перла»: Голямата любов на Мехмет се завръща в живота му

Добави коментар

В „Перла” любовта на Мехмет и Инджи ще бъде изправена през ново изпитание, след като се оказва, че бившата любима на Мехмет - Нихан - е оцеляла след катастрофата в първия епизод.
Следващата седмица в „Перла” любовта на Мехмет и Инджи ще бъде изправена през ново изпитание, след като се оказва, че бившата любима на Мехмет - Нихан - е оцеляла след катастрофата в първия епизод. Как точно се е случило всичко, как и защо Нихан е успяла да прикрие истината и как повторната ѝ поява ще повлияе на събитията в сериала, ще стане ясно в епизодите следващата седмица.

В «Перла»: Голямата любов на Мехмет се завръща в живота му


Междувременно вече близо 50 зрителски писма, участници в конкурса на bTV и „Море от любов” за истинска история, която наподобява историите в „Перла”, са публикувани на сайта на bTV в рубриката „Вашите истории и Перла”. Играта продължава до 11 септември. Информация за условията - в интернет секциите на „Море от любов” и „Перла” в сайта на bTV.

За една седмица 22 718 интернет потребители се включиха в анкетата „Кой е най-привлекателният мъж от главните герои в Перла?” И според потребителите на btv.bg Мехмет е най-красивият герой, като води категорично с 83.98%, а след него, едва с 4.47% е приятелят му Онур. Близо 10% не харесват нито един от мъжете в „Перла”. Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сонгюл Йоден , Перла сериал , Перла , Къванч Татлъту

Турската актриса Сонгюл Йоден се омъжи за втори път (снимки)

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Иво Аръков партнира с Къванч Татлъту в новия турски сериал „Ирония на съдбата“

Един от най-успешните турски сериали „Север Юг“ от 23 август се завръща в българския ефир

Секссимволът Къванч Татлъту в турския сериал „Север Юг”(Kuzey Guney)