Актуално Други

В „Нешоуто на Нед” тази събота, известният плейбой и фитнес маниак Киро Скалата

Добави коментар

Разговор с Киро Скалата за тестостерона, секса и инцидента с оператора на Албена Вулева в „Нешоуто на Нед” по GTV
Нед влиза в ролята на травестит, язди бик-тренажор

Видният плейбой и фитнес маниак Киро Скалата ще бъде гост в „Нешоуто на Нед” по GTV тази събота от 21:00 ч. В момента той се занимава с конкурси за красота и шоу програми. Организирал е такива мероприятия дори в затвора, но все още не е ходил в женския затвор. Финансирането на бизнеса му идвал от фирми, които рекламирали продуктите си в шоутата.

Киро Скалата


Киро демонстрира доста детайлни познания относно физиологията на човешкото тяло. Той разясни, че всеки мускулест мъж има високо ниво на тестостерон, което означава, че е по-агресивен и има по-високо либидо. Явно това е характерно и за него, защото си призна, че много пъти е участвал в боеве.

Според Скалата няма възрастова граница за занимания със спорт. Не едно световно първенство, например, е имало двойка, в която мъжът и жената бил съответно на 71 и 61 години. Въпреки любовта си към фитнеса, гостът предложи на Нед един доста по-приятен начин за тренировки, а именно секс, който обаче трябва да се изпълнява правилно – много повторения с малка тежест. Освен това било доказано, че 40 минути след секс се поставяли много добри рекорди.

Киро Скалата разказа на Нед и подробности за случилия се в началото на лятото инцидент с оператор на Албена Вулева. Сблъсък между двамата наистина е имало, но Скалата не е прилагал физическа сила върху никого. Взел само камерата, защото бил афектиран, но впоследствие видял полицаи и я предоставил на тях.

Екипът на Вулева обаче подал оплакване, че камерата е открадната и счупена.  

В съботното издание на „Нешоуто на Нед” ще видим и колко би издържал един травестит върху бик-тренажор. В ролята на травестита – разбира се, Нед. Освен че ще поязди доста, малко по-късно той ще задоволи още едно любопитство - може ли човек да си изпържи яйце на капака на кола.
В рубриката ''Кой е по-по-хай'' DJ Зюмбюл Силвестарс и психоложката Ана-Мария пък ще хвърлят доста интересен поглед върху задръстванията в София. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”