Сериали Криминални

В името на родината – 6 част

Добави коментар

В името на родината e телевизионният минисериал с най-голям бюджет в Русия (2,400,000 USD) и първият шпионски филм, сниман в периода след разпадането на Съветския съюз.


В името на родината – 6 част(Родина ждет – часть 6)

Екшън, минисериал, Русия, 2003 г.

Режисьор: Олег Пагодин
В ролите: Валери Николаев, Юри Саломин, Дмитри Дюжев, Мария Кива, Владимир Турчински, Павел Деревянко, Лев Пригунов, Васили Мишченко, Сергей Никоненко, Игор Ливанов


В името на родината e телевизионният минисериал с най-голям бюджет в Русия (2,400,000 USD) и първият шпионски филм, сниман в периода след разпадането на Съветския съюз. Нарежда се на едно от първите места сред най-популярните ТВ програми от най-гледаното телевизионно време на Обществената Руска телевизия (ОРТ). Сниман в Ташкент, Бухара, Прага и Москва.

Виктор Бистролютов (Валери Николаев), агент под прикритие от руските тайни служби (с кодово име „Ястреб”), представящ се като журналист, пристига в страна от Близкия Изток с цел да се внедри в една терористична организация и да предотврати безумния план за взривяване на няколко европейски столици.

Най-напред обаче той трябва да открие един бивш терорист на име Джавад, който е издирван и от Интерпол и от убийци от самата организация. Бистролютов работи със своите приятели от Задгранично Бюро за Разследване (ЗБР): братята Кавчугин (Владимир Турчински и Дмитри Дюжев), компютърния гений Леонид Маршански (Павел Деревянко) и етнографката Рита Новосьолова (Мария Кива). Операцията се контролира от опитния офицер от разузнаването Владимир Рокотов (Юри Саломин), за когото Бистролютов е като собствен син.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В името на родината