Актуално В програмата

В „Градски легенди”: Как Слави съсипа една група и защо Гарелов съди „Нова”

Добави коментар

Този уикенд (24 – 25 януари) в „Градски легенди”: Как Слави съсипа една група и защо Гарелов съди „Нова”
И още – защо Валя напусна „Пайнер” и кои са любимите фокуси на Астор

И този уикенд (24 – 25 януари) екипът на „Градски легенди” е подготвил много интересни интервюта за зрителите на TV2.

В събота на гости на Вили Сечкова ще бъде победителят в „Dancing stars” Орлин Павлов.

  • В събота на гости на Вили Сечкова ще бъде победителят в „Dancing stars” Орлин Павлов. Пред камерите на предаването Орлин ще разкрие има ли наистина връзка между него и партньорката му Яна Акимова. Певецът ще хвърли и повече светлина върху скандалите около победата на „Каффе” в родния финал на „Евровизия”, в първото участие на страната ни в него. Колегиална ли беше постъпката на Слави Трифонов, който уличи групата на Орлин в измама, до какво е довел скандалът и виждал ли се е скоро певецът със Слави. Сред изненадите в съботния брой на шоуто са и признанията на Орлин за взаимоотношенията между него и Ники Кънчев, натискал ли се е с друг мъж в столично кино, както и страстното танго, което ще изтанцува с Вили.
В интервюто на светския експерт Антон Стефанов пък гост ще бъде певицата Валя. Наскоро фолкзвездата напусна продуцентите си от „Пайнер” и ще разкаже повече за причините да го направи, както и за проблемите с бившия си съпруг и плода, който загуби. Освен това Тони е подготвил интересен материал от промоцията на новия видеоклип на Краси Аврамов.
Всичко това зрителите ще научат в предаването на 24 януари от 22:00 часа.

В неделния брой на „Градски легенди” основен гост ще бъде един от най-известните журналисти у нас – Иван Гарелов.

  • В неделния брой на „Градски легенди” основен гост ще бъде един от най-известните журналисти у нас – Иван Гарелов. Мистър „Панорама” е отказвал покани на Азис, но не можа да устои пред чара на Вили Сечкова. С чар или не, водещата успя да разбере какви са прогнозите на Гарелов за събитията в Близкия Изток, какво е мнението му за новите журналисти и защо съди за втори път Нова телевизия. Трудно ли бе на Иван Гарелов да се преквалифицира от сериозен в забавен водещ, кои са най-забавните му моменти в телевизията и успя ли да танцува добре на музиката от „Зорба Гъркът” – това ще стане ясно на 25 януари от 22:00 часа.

В интервюто на Тони Стефанов гост ще бъде легендарният илюзионист Астор. Той ще разкаже повече за уникалния номер, който е подготвил за поредния си спектакъл, а освен това ще демонстрира и някои от любимите си номера в студиото на Сечкова.

Градски легенди” се излъчва в ефира на TV2, всяка събота и неделя, от 22:00 часа. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

„Новото лице” стартира на 31 август

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”