Актуално В програмата

В “Градски легенди”: Къде прави секс Васил Петров и защо Гала се съблече?

Добави коментар

В “Градски легенди”: Къде прави секс Васил Петров и защо Гала се съблече? - 17 и 18 януари по ТВ 2
Кали разкрива как се казва бащата на нероденото ѝ дете

И този уикенд екипът на „Градски легенди” е подготвил много интересни новини за българския шоубизнес.

В  “Градски легенди”: Къде прави секс Васил Петров и защо Гала се съблече?

В събота на гости на Вили Сечкова ще дойде джазменът Васил Петров. В откровен разговор той ще сподели причините до късна възраст да живее с майка си и защо се е изнесъл. Пред Вили Васил ще сподели, че никога не е правил секс в бащиния си дом. Освен това ще сподели, че понякога се е регистрирал под чуждо име в хотел, в който е отивал, за да консумира връзката си. Какво име е използвал, ходил ли е във фолкклубове и би ли направил дует със Азис – ще разберете на 17 януари от десет вечерта.

В малкото интервю зрителите ще се срещнат с Кали, която ще потвърди след няколкомесечно мълчание, че наистина е бременна. Певицата ще хвърли повече светлина за това защо досега е пазила в тайна щастливото събитие и ще разкрие отчасти кой е бащата на детето.

В събота зрителите на TV 2 ще видят и ексклузивен материал от промоцията на новия сингъл на Невена Цонева. Пред камерата на „Градски легенди” певицата ще говори за приятеля си Венелин Венков, а бийтбоксърът Skiller ще разкрие коя родна попзвезда е негова сестра.

В неделния брой на „Градски легенди” гост на Вили Сечкова е Гала. В ефира на светското шоу бившето момиче на „Невада” ще коментира слуховете, че е станала гадже на италиански милионер и че се е снимала за „Плейбой”, за да подразни бившия си съпруг.

Защо всъщност се съблече Гала, кой я накара да го направи и как е реагирала дъщеря ѝ на снимките

Защо всъщност се съблече Гала, кой я накара да го направи и как е реагирала дъщеря ѝ на снимките – това ще стане ясно в неделя, 18 януари, от 22 часа по TV 2.

Друга бременна звезда ще гостува на светския експерт по време на малкото интервю. Това е адреналинката Яна Христова, която напусна „Господари на ефира”, научавайки, че ще става майка. Пред камерата на предаването Яна ще разкрие с какво ще се занимава след време и защо сватбата ѝ бе отложена.

На финала на предаването зрителите на ТВ 2 ще имат възможността да видят новия клип на Графа. Във видеото към парчето участва Вили Сечкова.

От тази седмица светски експерт на „Градски легенди” ще бъде известният журналист Антон Стефанов. В момента той е едно от най-популярните пера в „Седмичен труд”, а зрителите го помнят и покрай изявите му като водещ на „Всяка неделя” и авторското му предаване „Моите любовни истории”. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

„Новото лице” стартира на 31 август

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”