Архив Горещо

В „Горещо” личната ясновидка на Берлускони Теодора Стефанова

4 коментара

Тази събота 17 януари от 22:00 часа в „Горещо” е една от най-известните ясновидки не само в България, но и в Италия – личната ясновидка на Берлускони Теодора Стефанова.
В  „Горещо”  личната ясновидка на Берлускони Теодора СтефановаТази събота 17 януари от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е една от най-известните ясновидки не само в България, но и в Италия – личната ясновидка на Берлускони Теодора Стефанова.

Теодора разказва как се е появила дарбата ѝ да вижда в бъдещето. През 1994 година след тежка катастрофа и 18-дневна кома тя става проводник на извънземна енергия и започва да чува глас, който ѝ разкрива миналото и бъдещето на хората около нея. Гласът според Теодора принадлежи на извънземно на име Унилсън от планетата Ванфим. Тя признава, че в началото е била много уплашена, но срещите ѝ с Ванга ѝ помагат да приеме съдбата си да служи на хората. По нейни прогнози през 2012 година всички ще станем свидетели на появяването на извънземен разум на Земята и ще приемем факта, че съществуват и други цивилизации освен нашата.

След като заминава за Италия, Теодора в продължение на две години почиства къщи.
По-късно започва да приема хора и да дава консултации. Така съдбата я среща с медийния магнат Силвио Берлускони, на когото тя предрича успешна политическа кариера, а той от своя страна ѝ помага да влезе в телевизионния свят.
default_Teodora Stefanova v Goreshto.jpg

Пред Венета Райкова Теодора разкрива факти и от личния си живот. Тя признава, че преди години е имала връзка с Мартин Станков и е категорична, че той е истински мъж и няма различна сексуална ориентация. В момента приятелят на Теодора също е футболист, но е италианец и не играе в любимия ѝ отбор „Милан”.

В  „Горещо”  личната ясновидка на Берлускони Теодора Стефанова

Личната ясновидка на Берлускони отрича да е имала връзка с италианския премиер, но повдига завесата около тайнствените му отношения с Дарина Павлова. Тя признава, че е предрекла на Дарина Павлова, че ще има връзка с влиятелен италианец и че ще живее в голяма къща в Италия. Теодора Стефанова разкрива, че Силвио Берлускони действително е присъствал на партито по повод рождения ден на Дарина Павлова. Италианският премиер е долетял специално за случая от Неапол и дори е пял за рожденичката. Теодора пък е поела инициативата лично да му представи Слави Трифонов.

Развежда ли се Силвио Берлускони и какви са отношенията му с Дарина Павлова? Беше ли Унилсън в студиото на „Горещо” и ще се роди ли дете, заченато от човек и извънземно? Какви са прогнозите на Теодора Стефанова за кризата и за човечеството като цяло? Ще живеят ли извънземни на Земята и как те виждат Бог? Всичко това само в „Горещо”, събота, 17 януари 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“