Архив Big Brother

В Big Brother 4 финалният етап от кастинга за мъже

Добави коментар

В живото предаване на Big Brother ще видим финалният етап от кастинга за мъже.
В живото предаване на Big Brother ще видим финалният етап от кастинга за мъже. Днес, също така ще разберем кои пет мъже избраха жените в къщата. Двама от тях, още тази вечер ще станат новите участници в къщата на Big Brother. Освен потенциални кандидати за някоя от дамите вътре, те ще участват наравно със всички съквартиранти в борбата за голямата награда от 300 000 лв.

Освен финала на кастинга тази вечер ще видим и поредните номинации на съквартирантите.

Кои ще са номинирани за изгонване и кои ще са новите участници ще разберем на живото предаване тази вечер от 20:00 ч.

Ето и финалната петица:
Денислав Диянов Минев
Денислав Диянов Минев – от гр. Шумен, на 23 години. Играе футбол в аматьорската лига, освен това има изяви като модел. Смята себе си за добро момче, възпитан и кавалер. Основните причини да участва в шоуто са две – парите и Иванина. Казва, че би се сприятелил веднага с Косьо, а най-неприятен му е Филип. Смята, ако влезе в шоуто да спи още от първата вечер в леглото на Иванина.


Евгени Недялков Фуседер

Евгени Недялков Фуседер – 25г. от гр. София. Живее в Германия, смята, че участието му в Big Brother ще е основателна причина да се прибере за по-дълго в България. Женен е, но в процес на развод. Работи като управител във фирма, занимаваща се с износ на стоки. Казва, че в къщата не би допуснал да си тръгне преди да интимничи с някоя от дамите вътре. „Живей днес, защото не знаеш какво те очаква, утре” е неговото мото в живота.

Анди Мануел Гарсия Райчев


Анди Мануел Гарсия Райчев – роден в Пловдив, преди 35 години. Актьор, както професионален, така и уличен. Твърди, че има еврейски корени. Иска да влезе в къщата, за да внесе цвят, който мисли, че липсва на предаването. Също така да покаже на мъжете вътре, че не трябва да са такива комплексари, а да се забавляват повече. Харесва всички жени вътре и извън къщата, но не би се хвърлил веднага да сваля някоя от тях. За да хареса една жена не е достатъчно тя да е само красива, трябва и да му допадне интелектуално.

 

Атанас Маринов Кръстев

Атанас Маринов Кръстев – на 25 години от гр. Хасково. Завършил е висше образование, в момента работи като управител на ресторант. Определя себе си като леко надменен с високо самочувствие. Най-много го дразнят лъжите на хората. Влиза в къщата, защото любимото му занимание е да манипулира жените. Лошите му спомени са свързани с годините му в гимназията, когато всички момичета го отбягвал. „Вече не е така, сега жените гонят мен” , споделя той. Най-неловката ситуация, в която е попадал досега е, че е заспал докато е правил секс. От жените в къщата харесва Наталия, като човек, а с Иванина би правил секс дори и без чувства.

Венцислав Николов Даскалов

Венцислав Николов Даскалов – на 27 г. от Пловдив. Работи като управител на охранителна фирма. Като основни причини да кандидатства за Big Brother 4 посочва, безплатната храна и подслон, както и парите. Не се страхува от нищо освен от секс с мъж. Често сънува как лети и как печели Big Brother. В къщата най-много го дразни лицемерието, подлостта и голите мъжки и женски кореми. Харесва всички жени в къщата, включително и Самие.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала