Лица За звездите

Устата ще запише първия VIP Brother химн “Бате шефе”

Добави коментар

“Бате шефе” е кръстен на един от най-колоритните лафове на Софи Маринова в къщата на VIP Brother 3.
Устата тайно съчинявал рими в къщата на VIP Brother

Устата ще запише първия VIP Brother химн “Бате шефе”

Само няколко дни след напускането си на VIP Brother, Устата реши да разкрие, че по време на живота си в къщата е съчинявал тайно рими за нова песен. Тя ще е посветена на най-големите лафове и бисери на съквартирантите, които ще останат в историята на първия благотворителен сезон на шоуто.

Устата ще запише първия VIP Brother химн “Бате шефе”Както се пошегува и самата звезда:“имах тайна мисия, за която не подозираха дори продуцентите на реалитито”.Хитовият изпълнител и автор на “Мале мале” имал идея да създаде песен докато е вътре в къщата, затова следял живота на випбрадърите и тайничко съчинявал рими за бъдещия хит.Образите на най-ярките и скандални съквартиранти, както и най-колоритните реплики и случки от ежедневието в къщата и извън нея, са в основата на текста.В него са залегнали и моменти, които никога не са излъчвани за зрителите по телевизията.Всички те ще бъдат поднесени с характерния тънък хумор на Устата.

След финала на шоуто през май, изпълнителят смята да изненада всички звезди от VIP Brother 3 с парче, в което много от тях ще разпознаят себе си и с това искрено ще се забавляват. Първия випбрадър хит, чиито записи Устата финализира през последните дни, е със заглавие “Бате шефе”, кръстен на един от най-колоритните лафове на Софи Маринова в къщата на VIP Brother 3.

Кой ще бъде увековечен в парчето на Устата ще узнаем скоро, след като песента направи своята официална премиера в родния радиоефир.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Устата , ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother