Лица За звездите

Устата почете паметта на Майкъл Джексън в Лондон

Добави коментар

Устата съчета свое участие на Острова с посещение на мюзикъла “Thriller Live”
Преди броени дни Устата се завърна от Лондон, където изнесе самостоятелен концерт пред българските емигранти. Гостуването на Устата бе по покана на инж. Емил Русанов, собственик на ресторант “Дивия петел”.

Участието на Устата в английската столица съвпадна точно с датата на несъстоялия се концерт на Майкъл Джексън, за който родния изпълнител имаше VIP билет за първи ред.

Устата почете паметта на Майкъл Джексън в Лондон


На 29-ти юли, в зала O2 Arena-Лондон, Кралят на попа трябваше да изнесе осмия си концерт от общо 50-те от поредицата “This Is It”, с които Джако щеше да направи своето голямо завръщане на сцена.


Устата, който е един от най-големите фенове на Майкъл Джексън сред българските музиканти
, не пропусна да почете паметта на своя идол по време на престоя си в Лондон. Изпълнителят посети O2 Arena и остави своето специално посвещение на мемориалната стена пред залата, в памет на Краля на попа.

Устата почете паметта на Майкъл Джексън в Лондон

Ден по-късно, Устата посети и мюзикъла “Thriller Live”, поставен на сцената на “Liric Theatre”, един от най-известните театри в центъра на Лондон.Уникалното представление е създадено в чест на най-големия артист на всички времена Майкъл Джексън и неговото 40-годишно творчество.В рамките на два часа, Устата успя да се докосне до своя кумир чрез невероятния спектакъл, съчетаващ най-големите хитове на Краля на попа и Jacksons 5, както и неговите най-емблематични хореографии, с които ще остане в сърцата на милиони фенове по света. PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Устата

Десислава и рапърът Нана откриват четвъртия концерт в „Гласът на България”

Мъжът на годината 2011 - Стефан Стойчев в новия летен клип на Устата

Софи Маринова и Устата влизат в „Седем часа разлика”

Рапърът Устата – гост на Албена Вулева в „Панаир на суетата” по TV7

Устата и Азис заснеха 12-часово live-видео на новия си хит “Нащракай се”