Архив VIP Brother

Устата и Емил Кошлуков напуснаха къщата на VIP Brother 3

Добави коментар

Устата и Емил Кошлуков напуснаха къщата на VIP Brother 3. Мисия – без цигари и алкохол!
  • Половин милион лева събраха VIP-овете.
  • Устата И Емил Кошлуков напуснаха къщата.
  • Мисия – без цигари и алкохол!

Устата  напусна  къщата на VIP Brother 3

500 000 лв. събраха съквартирантите до снощи.
Сумата в благотворителния фонд на VIP Brother набъбна с почти 100 хил. лв. за една вечер.


След над 3 часа живо предаване, снощи Мария Гроздева, Устата и Гала
представиха своите токшоута. Страстни танцьорки, клоуни, олимпийски медали, звездни гости и много песни и танци заляха сцената на VIP Brother. На финала стана ясно, че и тримата номинирани са събрали много сериозни суми, но най-малко с над 14 хил. лв. беше Устата.Така Устата се превърна в третия съквартирант, напуснал шоуто след зрителско гласуване
.

Също снощи още един съквартирант напусна шоуто. Това беше политикът Емил Кошлуков. Той си тръгна от къщата по собствено желание, като преди това обясни, че напуска къщата с много положителни емоции и много нови приятели. Кошлуков съжалява, че не може да продължи участието си, но му предстои много работа. Това, обаче, не означава, че неговата благотворителна мисия свършва дотук – напротив, Емил увери от сцената на VIP Brother, че престоят му в къщата го е променил много и ще продължава да се бори за благотворителните каузи, които дълбоко са го развълнували.

Нова Мисия

В следващите 48 часа, VIP съквартирантите ще трябва да основат VIP орден. Те ще са облечени в бели тоги и ще носят бели перуки.

Ето и какво ще представлява мисията:

По време на мисията са забранени цигарите и алкохолът. Единствени от всички съквартиранти, могат да пушат гост звездите на територията на къщата.

В следващите 48 часа  съквартирантите трябва да пият само вода.


По време на мисията Биг Брадър ще пуска музика. Когато чуят музиката, независимо дали е ден или нощ, всички съквартиранти трябва да се съберат в двора, образувайки кръг. След това, всички съквартиранти трябва да вдигнат ръце към небето и да не говорят, докато музиката не спре.

Когато музиката спре, всеки от съквартирантите трябва да се обърне към този, който седи от дясната му страна и само с едно изречение, да посочи едно качество, което харесва у него и една черта от характера му, която би променил. Съквартирантите трябва да се изказват един по един и трябва да се изслушват. Всеки път съквартирантите трябва да посочват различни причини. Биг Брадър ще дава думата на този от съквартирантите, който трябва да започне първи.

В следващите 48 часа съквартирантите не трябва да имат негативно отношение и лоши помисли един към друг, затова не бива да използват нецензурни думи и лош език. Всички трябва да се отдадат на пълно плътско въздържание.

Всеки път, когато се срещнат един с друг, съквартирантите трябва да се покланят, а когато се разделят, трябва да се докосват по челата и да се изпращат с мантрата „Ом”.

По време на мисията съквартирантите не трябва да се обръщат един към друг с личните си имена, а със „Сестро” и „Братко”. Освен това, съквартирантите не могат да говорят помежду си, ако са на повече от две педи разстояние.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother