Музика Концерт

Устата и две Жулиети на “Сладоледено турне 2010”

Добави коментар

Устата кръстосва родното черноморие с новото си червено ферари и раздава 200 награди във всеки град

Устата кръстосва родното черноморие с новото си червено ферари и раздава 200 награди във всеки град

Устата и две Жулиети на “Сладоледено турне 2010”


Това лято българските пътища и градските улици в цялата страна вече няма да са същите. Една от най-ярките звезди на сезона – Устата, вече кръстосва България със своето национално клубно турне, удобно настанен зад волана на огнената фурия Алфа Ромео 159.

 

И тъй като автомобила вече не е само средство за придвижване, а шофирането преди всичко трябва да доставя удоволствие, екипът на компанията реши, че лицето, което пътува много и би трябвало да се отъждестви с този автомобил е Устата. След връчването на ключовете, звездата даде начало на най-апетитното лятно турне под надслов “Сладоледено турне 2010”. Проектът на звездата включва концерти в 20 български града, в рамките на най-разпалващите и страстни летни месеци юли и август.

От 1 август изпълнителят на мегахита “С близането идва апетитът”, който вдъхнови  слогана на новия сладоледен вкус Магнум Мохито това лято, стартира втория етап от клубната си обиколка в страната. Натоварен с куп ексцентрични тоалети, бляскави аксесоари и тайни награди в багажника на своята ярко червена Алфа Ромео, Устата кръстосва родните пътища в комплект със своите две неустоими Жулиети, както обича да се шегува с красавиците от балета Мила и Ади. В кратките мигове за отдих между две участия на морето, сладоледените мацки и Устата доволно разпускат по плажовете и запечатват лудориите на лента. Около екипа от турнето винаги кипи лятно настроение и готовност за най-щурите купони.

Вечер, заредени на 100% за поредното клубно шоу, горещите денс-кралици партнират на Устата при раздаването на стотиците награди на най-запалените фенове. По време на всяко участие, наред с най-популярните си парчета, звездата представя и мегахита на лято 2010 “С близането идва апетитът”.
За първите 200 щастливци на всеки концерт са предвидени специални подаръци Магнум Мохито, а Устата напомня: “С близането идва апетитът, а с влизането идват 200 награди! Затова следете датите на турнето, бъдете сред първите!”


Досега, националното “Сладоледено турне 2010” премина с огромен успех през хитовите клубове в Пловдив, Варна и южното черноморие. Следващите концерти са на:

  • 3 август – ПРИМОРСКО – клуб Луксор
  • 4 август – АХТОПОЛ – Най-клуб
  • 5 август – ПОМОРИЕ – клуб Немо
  • 10 август – НЕСЕБЪР – клуб 66
  • 11 август – ОБЗОР – клуб Space
  • 12 август – КИТЕН – клуб Carribi
  • 19 август – ПРИМОРСКО – клуб La PiovraИнтересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Устата

Десислава и рапърът Нана откриват четвъртия концерт в „Гласът на България”

Мъжът на годината 2011 - Стефан Стойчев в новия летен клип на Устата

Софи Маринова и Устата влизат в „Седем часа разлика”

Рапърът Устата – гост на Албена Вулева в „Панаир на суетата” по TV7

Устата и Азис заснеха 12-часово live-видео на новия си хит “Нащракай се”