Актуално България търси талант

Уникални изпълнения по време на първия полуфинал в “България търси талант”

Добави коментар

Първите финалисти в “България търси талант” ще станат ясни в специалния епизод в неделя, от 21.30 часа по bTV
Първите финалисти в “България търси талант” ще станат ясни в специалния епизод в неделя, от 21.30 часа по bTV

Мартин Тонев, който влезе в ролята на Нео, представяйки уникални умения с обръчВ уникален спектакъл се превърна първият голям полуфинал в “България търси талант” на 19 април, понедлник. Общо десет таланта демонстрираха своите умения на сцената на шоуто. Сред най-атрактивните участници беше 7-годишната Рая, която представи изключително сложни акробатични номера и изправи публиката в залата на крака. Ефектен номер представи още един акробат – Мартин Тонев, който влезе в ролята на Нео, представяйки уникални умения с обръч.

Александра Александрова изнесе истински спектакъл по време на изпълнението на песента на Арета Франклин “Think”, когато на сцената излязоха 30 танцьорки, имитиращи госпъл хор.


В битка влязоха и две танцови банди - “Острието” и “Ефект”. Спецовете по акробатичните бойни изкуства от “Острието” отново демонстрираха  перфектна форма, като този път прибавиха към изпълнението си и мечове. Любимците на публиката от “Ефект” пък демонстрираха уникален брейк танц, в който използваха невероятни и оригинални елементи и заслужено получиха бурните овации на публиката и журито.

В безспорни любимци на феновете на шоуто се превърнаха и бийтбоксърите от Beat 4 fun. Четиримата младежи от Русе предложиха страхотен микс от различни поп хитове, имитирайки музикални инструменти само с уста.Освен участниците на сцената своя талант демонстрираха и специалните гости на шоуто Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Двамата актьори показаха завидни умения в брейк танците, след като бяха провокирани от водещите  Мария и Алекс.

Въпреки блестящото представяне на десетимата таланти само двама ще се класират за големия финал на шоуто. Единия от тях ще бъде този, който е събрал на голям зрителски вот, а втория ще бъде избран от членовете на журито, които ще трябва да избират между, класиралите се на второ и трето място.Имената на първите финалисти ще станат ясни в епизода на “България търси талант”, в неделя, от 21.30 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя