Филми Драми

Укротяване на гнева / The Upside Of Anger (2004)

Добави коментар

Тери Улфмайер е жена на средна възраст. Тя има изрядно семейство, женена е и има четири дъщери. Един ден обаче, животът и изведнъж се преобръща.

романтична драма, САЩ, 2004

Режисьор: Майк Биндер

В ролите: Кевин Костнър, Джоан Алън, Ивън Рейчъл Ууд, Ерика Кристиансен

Тери Улфмайер (Джоан Алън) е жена на средна възраст. Тя има изрядно семейство, женена е и има четири дъщери. Един ден обаче, животът и изведнъж се преобръща. Съпругът ѝ Грег (Дани Уеб) изчезва без дори да се обади. Нейните съмнения са, че той е заминал за Швеция с младата си секретарка, за която ѝ е споменавал, че е от там. Животът на Тери започва да се разпада, дъщерите ѝ започват да не я слушат и тя открива спасение в алкохола.

Укротяване на гнева / The Upside Of Anger (2004)

Един ден на вратата на къщата им се появява техният съсед Дени Дейвис (Кевин Костнър), който не знае за случващото се. Постепенно схванал картината той се сближава с Тери и поради общата им страст – алкохола. След известно време двамата разбират, че между тях може и да излезе нещо, но на Дени му е ясно, че му трябва одобрението на четирите ѝ дъщери. А те са млади, нахакани и трудни.

Укротяване на гнева / The Upside Of Anger (2004)

Всяка една от тях, Анди (Ерика Кристиансен – “Трафик”), Емили (Кели Ръсел – “Бяхме войници”), Хедли (Алиша Уит – “Ванила Скай”) и Попей (Ивън Рейчъл Ууд – “Приложна магия”) си има собствен живот и не иска някой да ѝ се бърка.

Дени е бивш популярен състезател по бейзбол, но сега е радиоводещ. Той урежда едната дъщеря, Анди, да работи в радиото при шефа му Адам Гудман (самият режисьор Майк Биндер), който пък започва секс афера с нея. Емили изведнъж заявава на майка си, че е бременна и ще се жени.

Потънала в мрежите на собственото си самосъжаление Тери усеща как животът и тотално се е разпаднал и алкохолът ще я довърши. Единственото спасение за нея е съседа Дени, с когото стават все по-близки. И всичко това, докато изведнъж нейният съпруг не се появява от най-малко очакваното място за всички.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Укротяване на гнева , Кевин Костнър

Крис Пайн, Кийра Найтли и Кевин Костнър в „Джак Райън: Теория на хаоса“