Филми Документални

Уилям и Кейт – един кралски годеж

Добави коментар

Откъде започва историята, която светът очаква. Принц Уилям, наследникът на британската корона ще се ожени за Кейт Мидълтън.


29 април, 11.05 ч.


Документален филм на БиБиСи.

Великобритания, 2010г., 48 мин.
Продуцент Уенди Робинс
Подходящ за : 12+

Уилям и Кейт – един кралски годеж

Откъде започва историята, която светът очаква. Принц Уилям, наследникът на британската корона  ще се ожени за Кейт Мидълтън. Какво свързва тази млада красива двойка и какво ще бъде значението на този брак за бъдещето на британската монархия. С участието на близки приятели, историци, биографи, журналисти като Пиърс Морган, филмът разкрива разликите в произхода и проследява моментите, довели до годежа. Защо двамата са толкова подходящи един за друг и толкова популярни сред обществото.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са стабилна и съвременна млада двойка. Това е центърът на приказката.

От деня на раждането си принц Уилям е орисан на доживотен дълг.
Той ще наследи короната на Британия. Израства в светлината на прожекторите, като отрано се учи да се справя с пресата, съхранявайки своята лична свобода на млад човек. Кейт произлиза от обикновено семейство от средната класа, достатъчно богато, за да  ѝ осигури образование в частно училище. Авторите проникват дълбоко в корените ѝ преди изключителното издигане. Тя ще бъде първата "обикновена" гражданка /без благороден произход/, която ще се омъжи за британски престолонаследник от 1660 година насам.

Съдбата ги среща в университета "Сент Ендрюс" в Шотландия. През четирите години там Уилям е защитен от погледа на медиите, водейки нормален живот, доколкото това е възможно. Пътищата им се Кейт се пресичат по време на стаж в Чили като състуденти, споделящи една къща. Предполага се, че тогава разцъфтява романсът. Връзката им официално придобива публичност през 2004г. на ски-склоновете в Клостърс. Оттогава принц Уилям - един от най-търсените и ухажвани ергени в света, поддържа приятелството си с Кейт до официалния годеж през ноември 2010.

Възходите и спадовете каляват връзката им, сближават ги със стабилна основа за бъдещето. Бракът им бележи нова страница в историята на Британското кралско семейство. А за младата двойка, спечелила симпатиите на обществото, едно нещо е сигурно: това е брак от любов.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Уилям и Кейт , Кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Ексклузивно интервю със сина на Камила Паркър специално за зрителите на bTV на 29 април

Кралската сватба - най-гледаното събитие на всички времена

Кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън – на живо по bTV