Актуално Други

Уил Полтър в главната роля в сериала по “Властелинът на пръстените”

Добави коментар

Уил Поултър се присъедини в главната роля към сериала "Властелинът на пръстените" на Amazon.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Уил Поултър се присъедини в главната роля към сериала "Властелинът на пръстените" на Amazon.

Написан от Толкин, „Властелинът на пръстените“ е един от най-продаваните романи на всички времена. Адаптацията и от Питър Джаксън през 2001 се превърна в световен феномен. Преди две години Amazon разтърси света на феновете на фентъзито, след като поръчаха телевизионен сериал по “Властелинът на пръстените" с много сезонен ангажимент. Въпреки, че работата по проекта вече е в ход, основните детайли за предстоящия фентъзи сериал се пазят в тайна.

Сериалът ще се развива много години преди “Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена” през Втората епоха от историята на светът създаден от Толкин. Това е и периодът, в който са изковани Пръстените на Силата, както и всевластният Единствен пръстен. Тя завършва с падането на Саурон и разгромяването на армията му от последния съюз между хората и елфите – събития, разказани в пролога на филма „Задругата на пръстена“. Втората епоха със сигурност предлага изобилие от нови епични сюжети и свежи лица за сагата. Наскоро Amazon обяви стремежа си да продуцира 20 епизода за първия сезон.

Добави описание

Според Variety, Поултър е бил избран за водеща роля в сериала "Властелинът на пръстените". Подробности за героя му, включително името на персонажа, не са обявени. Възможностите за това кои е героя на Поултер в света на Толкин са безкрайни.

Поултър, който е участвал в Midsommar, Black Mirror: Bandersnatch, The Little Stranger, “Лабиринтът: Последният кандидат“, “Детройт” и “Завръщането”, ще се присъедини към Маркела Кавена, която наскоро бе в преговори да се присъедини към поредицата.

Сериалът по “Властелинът на пръстените” се разработва от сценаристите Дж. Д. Пейн и Патрик МакКей. Брайън Когман известен с работата си по „Игра на тронове“ ще консултира. Дж. А. Байона („Джурасик свят: Рухналото кралство“) и ще режисира първите два епизода от поредицата.

Добави описание

Продукцията е дело на Amazon Studios в сътрудничество с Tolkien Estate and Trust, HarperCollins и New Line Cinema, подразделение на Warner Bros. Entertainment, която продуцира трилогията на Петър Джаксън през 2000 година. Правата за фентъзи сериала бяха придобити от Amazon миналата година и се очаква това да бъде най-скъпия телевизионен сериал, правен досега, слуховете за телевизионните права и производствените разходи за целия сериал са в диапазона от 500 милиона долара.

Очаква се Amazon да пусне сериала в своята стрийминг услуга през 2021.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Властелинът на пръстените , Amazon Prime Video , Властелинът на пръстените: Пръстените на властта , The Lord of the Rings: The Rings of Power

Сериалът The Family Stallone по SkyShowtime от 2 октомври

"Ким срещу Кание: Разводът" в HBO Max от днес

Нетфликс подновява "One Piece" за втори сезон

Нов трейлър на "Уроци по химия" с участието на Бри Ларсън

SkyShowtime представя нови хитови филми и ексклузивни сериали до края на 2023