ТВ анонси Da Vinci Learning

Удивителни създания

Добави коментар

„Удивителни създания“ запознава отблизо децата с най-необикновените животни на Земята.
„Удивителни създания“ запознава отблизо децата с най-необикновените животни на Земята. Представено е голямо многообразие от странни и чудесни същества, като се показва в какво се състои тяхната изумителност. Тигри, мечки, отровни змии и смъртоносни медузи, както и малко познати животни – прасета, играещи футбол, кукумявки, каращи скейтборд, танцуващи кучета, октопод, който се бои от тъмното, и плюеща риба. 

Удивителни създания

По пътя си екипът на „Удивителни създания“ улавя с ласо дива камила, бори се с костенурки и освобождава крокодили от плувни басейни.
Той се среща с хора, които са имали ужасяващи преживявания със смъртоносни същества, но са оцелели, за да разкажат за това. Момиче, свалено от сърфа си от акула, мъж, стъпкан от слонове, друг мъж, пронизан от бизон, и дете, хванато в капан в училищната тоалетна от смъртоносна змия. Това високоградусово забавление ви представя животинския свят по съвършено нов начин.
В това шоу ще видите как една опашка може да говори, когато водещите Стивън и Гейл срещат изумителните пръстеноопашати лемури. Стивън се сблъсква очи в очи с невероятно отровната очилата кобра, опитвайки се да я очарова. В друго предизвикателство Гейл се надява да спечели национално състезание на овчарски кучета. В следващи издания на шоуто ще направите миниатюрен басейн в купа и ще видите някои необикновени изяви на различни животни. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Удивителни създания