Предавания Ток - шоу

"Удавете водещия" - токшоу с Любен Дилов

1 коментар

Любен Дилов ще бъде ироничен, подигравателен, любезно-провокативен и най-важното – винаги на страната на непопулярното и противоположно мнение.
"Удавете водещия" - токшоу с Любен ДиловТой е сценарист, писател-сатирик, политик, журналист и човек, който определено няма нужда от представяне – Любен Дилов – син. От тази неделя /09.09/ към гореизброения списък ще добавим и още една роля – тази на водещ в най-новото токшоу в ефира на „Станция Нова” – „Удавете водещия”.

Името на проекта дава сериозна заявка за нестандартна и провокативна концепция. Любен Дилов ще бъде ироничен, подигравателен, любезно-провокативен и най-важното – винаги на страната на непопулярното и противоположно мнение. Тезите му обещават да бъдат шокиращи, объркващи, антикомформистки, много често дори влудяващи. Самият той определя образа си в предаването като „д-р Хаус, на когото може да ритнете бастуна, и да се посмеете, докато пада”, като добавя още, че основната му цел ще бъде не да се хареса на зрителите, а да ги предизвиква с различната си позиция, вечните съмнения и неподозирани доводи.

През цялото време на предаването заплахата от „удавяне” на водещия ще бъде повече от реална. Зрителите ще бъдат приканвани да „удавят” Любен Дилов, в случай че не го харесват, не харесват събеседниците му, защитаваната от него теза или просто за забавление. Те ще могат да гласуват на специален сайт, където именно зрителските предпочитания ще бъдат решаващи за изхода на сблъсъка. Ако гласовете „удавете водещия” надделеят, същият го очаква символично „удавяне” в ефир.

"Удавете водещия" - токшоу с Любен ДиловОсвен антикомформисткото поведение и непопулярната гледна точка, гаранция, че Любен Дилов няма да остане незабелязан в ефира дава и характерният външен вид, в който зрителите ще го виждат – всеки път той ще бъде с различни на цвят очила, риза, папийонка и копчета за ръкавели. 

„Удавете водещия” ще стартира ударно тази неделя – на 09.09, от 09.00 ч., когато първият събеседник, срещу когото Любен Дилов ще се изправи, ще бъде Кеворк Кеворкян.

Новото предаване ще дава старт на Станция Нова всяка неделя, в часовете от 09.00 до 11.00 ч. А какви са останалите изненади и новини около неделния блок на „Междинна станция”, продуцентите Иван и Андрей обещават да разкрият съвсем скоро. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Удавете водещия

Нана гостува на Любен Дилов в „Удавете водещия”