ТВ анонси Discovery Channels

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филм по Discovery Channel

Добави коментар

Discovery Channel търси отговори с “Пандемия: COVID-19“ на 5 април от 21 часа

 Бързото разпространение на COVID-19, нова форма на коронавирус, се превърна в определящата глобална криза на нашето време. Сякаш за една нощ вирусът промени ежедневието ни и начина, по който взаимодействаме в собствените си общества. Но как стигнахме дотук? И какво може да научим от учените и експертите? Discovery Channel представя нов специален документален филм, търсещ отговори на въпросите, които всички си задаваме - “Пандемия: COVID-19“.

 

„Пандемия: COVID-19“

 

Пандемия: COVID-19


„Пандемия: COVID-19“, едночасов документален филм, дава задълбочен поглед върху пандемията от COVID-19, която премина през целия свят в неделя, 5 април от 21 часа по Discovery Channel.

Както мнозина са чували от новините, смята се, че COVID-19 е прехвърлен от животни към хора на пазар в Ухан, Китай. Но как става това? Експертите ще разяснят лечението и предаването му, което първоначално смущава лекари и учени, когато за пръв път са се сблъскали с болните пациенти. Документалният филм ще разгледа и как в рамките на седмици, COVID-19 се разпространи в Китай и извън него, алармирайки здравни специалисти и учени.

„Пандемия: COVID-19“ ще поведе зрителите в битката за овладяване на пандемията с най-новите новини относно как американското правителство планира да тества и лекува пациенти, както и да предотврати по-нататъшно разпространение. Експертите ще разкрият защо COVID-19 е уникален, защо светът е толкова неподготвен за него и какво можеше да бъде сторено различно, за да се овладее разпространението му.

 

Пандемия: COVID-19


„Пандемия: COVID-19“ ще разгледа ефектите на драстичните мерки, случващи се в Америка, тъй като институциите, училищата и предприятията са затворени, за да предотвратят заразяването. Този навременен документален филм ще хвърли прозрение от онези, които водят борбата за намиране на отговори както и потенциален лек.

 

Пандемия: COVID-19

 

„Пандемия: COVID-19“ е продуциран за Discovery Science от ITN. Изпълнителни продуценти на ITN са Иън Ръсел и Сара Джейн Коен, а продуцент е Ник Пауъл. Изпълнителен продуцент на каналите Discovery Channel и Discovery Science е Гретчен Айзъл.
 

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пандемия: COVID-19 , COVID-19 - борба със супервируса