Актуално В програмата

Участник покрива гаф на своя конкурент в „Гласът на България” утре по bTV

Добави коментар

В четвъртата вечер от вокалните двубои в „Гласът на България” утре, 18 август,ще разберем коя двойка просълзи с изпълнението си Кирил Маричков и кой му подсказва, когато си забрави текста.

Участник покрива гаф на своя конкурент в „Гласът на България” утре по bTVВ четвъртата вечер от вокалните двубои в „Гласът на България” утре, 18 август, зрителите на bTV ще разберат коя двойка просълзи с изпълнението си Кирил Маричков и кой му подсказва, когато си забрави текста. Ивана ще сподели виждането си за това на колко години и с каква гръдна обиколка ще бъде победителят в „Гласът на България”, а Миро ще стане на крака, за да демонстрира уважението си към таланта на един от претендентите за слава. Дали Кирил Маричков завижда на Ивана за певците в отбора ѝ и вслушват ли се състезателите в съветите на своите треньори, ще стане ясно в четвъртък в 21:00 ч.

Утре вечер зрителите на bTV ще станат свидетели на спортсменската постъпка на един от изпълнителите на ринга, който ще покрие гаф на своя пряк конкурент. Дали обаче новите приятелства ще окажат влияние върху качеството на представянето на участниците и дали са по-силни от желанието за победа – ще стане ясно на 18 август в „Гласът на България”. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя на живо от 20 ч. по bTV

6-мa финалисти стъпват на големия финал на “Гласът на България”

Полуфиналистите в „Гласът на България” със специален музикален поздрав

Последни крос битки в „Гласът на България“ тази неделя от 20 ч. по bTV

Започват крос битките в „Гласът на България“