Актуално В програмата

Участничка в „Стани богат” учи Ники Кънчев как да отвори чакрите си, сряда вечер, 9 февруари

Добави коментар

Участничка в „Стани богат” учи Ники Кънчев как да отвори чакрите си, сряда вечер, 9 февруари
В сряда вечер, 9 февруари, първи на стола на богатството ще седне най-младият участник за този сезон Петър Лещов на 23 години. Находчивият пловдивчанин е запален футболен фен и има своя фирма за интернет маркетинг и уеб дизайн. Макар и твърде млад, Петър ще впечатли зрителите с изключителна обща култура и интелект.

Участничка в „Стани богат” учи Ники Кънчев как да отвори чакрите си, сряда вечер, 9 февруари


Светла Ганчева, също от града на тепетата, ще тества своите познания и логическа мисъл втора утре вечер  Светла е на 48 и работи като коректор във вестник „Марица” повече от 20 години. Интересната дама членува в неформална група „Сексът и града – 2”, като заедно със своите приятелки се превъплъщава в образите на героините от популярния сериал, стараейки се да направи живота си по-цветен и предизвикателен. Щурата пловдивчанка ще демонстрира пред водещия на „Стани богат” специални упражнения за релакс и отваряне на чакрите, наставлявайки го той самият също да ги практикува в ежедневието си. Очарован от уменията на своята гостенка, Ники Кънчев ще се опита да се освободи от стреса още по време на самото предаване.

Синоптикът Ивайло Славов


Синоптикът Ивайло Славов е третият атрактивен състезател в интелигентната игра за тази седмица.
Той е на 44 години от София и осигурява метеорологичните прогнози за почти всички печатни издания у нас, както и метеорологични анимации за няколко от водещите телевизии в страната.

35-годишната Лиана Стефанова


Играта на 35-годишната Лиана Стефанова от София зрителите на Нова телевизия ще имат възможност да видят в четвъртък вечер. Лиана е член на МЕНСА и работи като организатор на корпоративни събития, конференции и семинари за световните организации ООН и УНИЦЕФ. Освен че самата тя е шахматист и изкусен състезател по спортна табла, Лиана е и сестра на световната ни шампионка по шахмат Антоанета Стефанова. Една от мечите на Лиана е да създаде детски център, в който деца в неравностойно положение да получават безплатни психологически консултации. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат , Николай Кънчев

Легендарната телевизионна игра "СТАНИ БОГАТ" се завръща с нов сезон

„Стани богат“ - 55 000 лв. са раздадени още в първата седмица на шоуто

„Стани богат“ превзема ефира на bTV от 20-и декември

Михаил Билалов очаква новите участници в телевизионния хит „Стани богат“

Легендарната игра „Стани богат“ се завръща в ефира на bTV