Актуално В програмата

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

Добави коментар

Петя и Николай са поредните участници, които отпаднаха от „Един за друг“.

Семейството успя да се справи задоволително с първите две изпитания в седмицата на полуфиналите, но последната задача се оказа по-сложна от очакваното. В най-мащабната и грандиозна игра до момента двойката трябваше да изпълни сложна задача върху огромна конструкция, издигната 60 метра над земята. Ролите се размениха и този път височината се оказа препятствие за Петя.

В елиминациите Петя и Николай се изправиха срещу една от най-близките си двойки в предаването – Теодора и Генади. За оставането на Теодора и Генади във Вилата на любовта гласуваха 3 двойки, а за опонентите им само една.

„Преживяването „Един за друг“ наистина надмина очакванията и представите ни. Ние се сближихме изключително много и се гордеем със себе си. Нямаме търпение да се приберем при нашата най-голяма гордост и най-голямо богатство – нашия син. След предаването си тръгваме още по-сплотени, още по-обичащи се и още по-търпеливи“, споделиха Петя и Николай след елиминациите.

Двойките в „Един за друг“ вече са само пет. Те прекрачиха прага на финалната седмица, а там ги очакват най-сериозните изпитания, в които късметът може да им изневери, ако не вложат достатъчно воля, енергия и мисъл. Какво предстои да се случи във финалната седмица на най-романтичното предаване в телевизионния ефир? Коя двойка ще стане големият победител в третия сезон на „Един за друг“? Гледайте от вторник до четвъртък от 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“

Даяна и Йордан напуснаха „Един за друг“ на крачка от финала

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват

Веселина и Ганчо се разделиха с „Един за друг“