Актуално В програмата

Творческа надпревара във финалната седмица на "Черешката на тортата"

Добави коментар

Петнадесети сезон на „Черешката на тортата” завършва с веселие и интересни предизвикателства, а в тях ще се впуснат Мис България 2020 Венцислава Тафкова, най-кадифеният глас в радио ефира Елена Бозова, кино звездата Ирмена Чичикова, колегата ѝ от сцената и екрана Владимир Зомбори и актьорът, водещ и продуцент Стефан Щерев.

Първа престилката слага домакинята, която създава уют само с помощта на своя меден глас - радио водещата Елена Бозова. Задачата на шеф Манчев изобщо няма да притесни опитната Елена и тя ще скочи в дълбокото. Животът на вегетарианка няма да ѝ попречи да изгради менюто си така, че да има за всеки вкус по нещо, а гостите ще са впечатлени не само от топлината на дома й, но и от вида на масата.

Текст от potv.bg

Мис България 2020 заменя модния подиум с кулинарния, за да покаже своите умения. Венцислава Тафкова не крие своята амбиция да се справи отлично и за целта ще разполага с няколко пищова. Това обаче няма да ѝ спести кулинарните обърквания, които тя ще успее да преодолее по пътя към перфектното представяне. Гостите ще са възхитени от посрещането, а храната ще ги учуди.

Текст от potv.bg

Сряда е денят на първия актьор в компанията Владимир Зомбори. Той ще впечатли всички като реши да готви в кухнята на тъщата, а легендите за дядо му, който е бил придворен сладкар на цар Фердинанд, ще го подтикнат да направи запомнящ се десерт. Актьорът ще получи неочаквана помощ от своята половинка Весела Бабинова, а гостите ще изпитат удоволствие още щом прекрачат прага му.

Текст от potv.bg

С вдъхновение и много желание Ирмена Чичикова влиза в кухнята в четвъртата вечер. Тя ще разходи гостите до Франция, Персия, Арабския свят и Япония, но в менюто ѝ няма да липсва и български елемент. Неочаквано по време на готвенето очите на домакинята ще се изпълнят със сълзи, но те няма да са от мъка. Ирмена ще си служи с видео пищови, а трудът ѝ ще бъде подобаващо оценен от гостите.

Текст от potv.bg

Последен за сезона вратите на дома си отваря актьорът с творческо мислене Стефан Щерев. В готвенето той ще заложи на молекулярни технологии. Подправките ще са в изобилие, защото домакинът има огромна колекция от цял свят, а това ще накара шеф Манчев да смръщи вежди. Защо един от гостите ще се почувства като Гъливер в страната на лилипутите и колко изненади ще извади Стефан от ръкава си?

Последният победител във финалната седмица на кулинарното шоу ще определи тежката дума на шеф Манчев. Кой ще грабне плакета? Гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

​Участници от „Игри на волята“ влизат в кулинарна битка в „Черешката на тортата"

Седмица на черешите в „Черешката на тортата“

Споделени истории и неповторими вкусове в „Черешката на тортата“

„Черешката на тортата“ се превръща в симфония за сетивата

Артистичност и смели импровизации в „Черешката на тортата“