Актуално В програмата

ТВ7 стартира напълно обновена на 14 юни, понеделник

1 коментар

Фолкзвездата Камелия, Мон Дьо, певицата Камелия Воче и брадърите Силвия и Лео ще водят предавания по обновената ТВ7 от 14 юни, понеделник
Фолкзвездата Камелия, светският хроникьор Мон Дьо, певицата Камелия Воче и брадърите Силвия и Лео ще водят предавания по обновената ТВ7 от 14 юни, понеделник

Виртуално магаре с името Марк О’Селски ще партнира на Силвия

Виртуално магаре с името Марк О’Селски ще партнира на Силвия от Биг Брадър в ново вечерно шоу по ТВ7

Напълно променената национална ефирна телевизия ТВ7 посреща горещите летни месеци с изцяло обновена програмна схема, нови предавания и армия от звездни водещи.

От 14-ти юни
зрителите на канала ще могат да видят на екран фолкзвездата Камелия, нейната съименничка - джаз певицата Камелия Воче, светския коментатор Мон Дьо и участниците във втория сезон на Биг Брадър – италианеца Лео и популярната като „българската Анджелина Джоли” – Силвия Драгоева.

Мон ДьоКамелия Воче и Мон Дьо ще си партнират в новото предиобедно магазинно предаване на ТВ7, носещо името „7-мо авеню”, което ще се излъчва всеки делничен ден от 10.00 до 11.30 ч. и  ще е ориентирано към женската аудитория. Отделните рубрики ще включват съвети за здравословния начин на живот, за поддръжка на домакинството и стайлинга, информация за световните модни тенденции, както и тема на деня, която ще се обсъжда с известни личности и експерти в съответната област.

Популярната фолк певица Камелия също ще се появи в ефира на ТВ7 в ролята на водеща в следобедно социално ток шоу, носещо името „Споделено с Камелия”.

Споделено с Камелия


Русокосата изпълнителка ще се представи в изцяло ново амплоа, тъй като в предаването ще се дискутират проблемите и личните истории на обикновените хора заедно с известни личности и психолози. „Споделено с Камелия” ще се излъчва всеки делничен ден от 16.30 до 17.30 ч. и ще включва публика в студиото, която ще участва активно в разискваните теми.

Бившата съквартирантка от къщата на Биг Брадър 2 Силвия Драгоева
пък ще се изяви на екран като ко-водеща в новото сатирично ток шоу на ТВ7, наречено „На инат”. Предаването ще промени напълно представите на зрителя за вечерно ток шоу, тъй като партньор на Силвия ще е не човек, а виртуално магаре, носещо името Марк О’Селски. Основен фокус в „На инат” е политическата и социалната сатира и коментарите на изминалите събития от деня.  Предаването ще има бенд и гости и ще се излъчва в 2 издания – 10 минутно, непосредствено след централната емисия „Новини” на ТВ7, и вечерно издание от 22.00 ч.

„Какво ви забърка Лео”Като водещ в ефира на ТВ7 ще дебютира и още един участник във втория сезон на Биг Брадър – италианецът Лео. Кулинарното шоу Какво ви забърка Лео” ще се излъчва всяка делнична сутрин от 9.30 до 10 ч. и за първи път в българския ефир ще се набляга не само на вкуса, но и на външния вид на храната.  Воден от принципа, че половината от вкуса на ястието е във външния му вид, Лео ще демонстрира как можем да аранжираме атрактивно приготвените ястия. Готвенето ще се случва в реално време, което ще даде на зрителя напълно точна представа за начина и времето за приготвяне на ястията.

Нашенци


Освен тези продукции, ТВ7 ще включи в обновената си програмна схема и ново скеч шоу в стил “Monty Payton”, наречено „Нашенци”, публицистичното предаване от типа инфотеймънт „5400”, както и много нови хитови филми и сериали.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Споделено с Камелия , Нашенци , На инат , Какво ви забърка Лео , 7-мо авеню , 5400

Лео ще става татко на близнаци

Кой ще заеме мястото на Камелия в „Споделено с....”

Нова ТВ остава без вечерно токшоу тази есен

Мира Янова: Намаляваме с 500 хил. души за 10 години

Поли Генова: Има смисъл да участваме в Евровизия