Актуално В програмата

TV7 обяви лицата от новата си уикенд програма

Добави коментар

Оригиналният „Сблъсък” – събота и неделя в 8:00 сутринта. Лиляна Боянова е новата водеща на новините по TV7
Оригиналният „Сблъсък” – събота и неделя в 8:00 сутринта. Лиляна Боянова е новата водеща на новините по TV7


На пресконференция днес  изпълнителният директор на TV7  Николай Бареков представи две от новите водещи на новините – Валентина Войкова и Лиляна Боянова, и обяви лицата на „Междинна станция”, които ще бъдат част от уикенд програмата на телевизията.

В първата половина на февруари ще стартира уикенд блокът по TV7, в който водещи ще бъдат Иван Христов и Андрей Арнаудов, Жени Калканджиева и Мая Савова заедно с Катето Евро, Диана Алексиева, Ирина Тенчева, Искра Онцова  и Любен Дилов – син.

Култовото предаване „Сблъсък” ще се завърне в оригиналния си формат и ще се излъчва всяка събота и неделя от 8 до 9 сутринта. Негови водещи в началото ще бъдат Иван и Андрей, които популяризираха формата при неговото представяне в България.
TV7 обяви лицата от новата си уикенд програма
Предаването на Любен Дилов – син ще бъде представено в оригиналния му пълен вариант, според първоначалния замисъл за един напълно оригинален, нов, български формат. Представянето на популярния водещ и любимото на зрителите прасе ще бъдат запазени в автентичния им вид, като форматът ще се доразвива в уикенд следобедите по TV7.

Любен Дилов – син ще бъде и главен сценарист на нов български сериал, който TV7 планира да излъчи през есенния сезон на 2013. Това ще бъде модерен, динамичен формат, смесващ риалити и класически кино-разказ, също нов за България жанр – т.нар. Scripted reality.

TV7 обяви лицата от новата си уикенд програма

Едно от емблематичните лица на новините в българския ефир,  Валентина Войкова, която доскоро беше лице на bTV Action, ще бъде водеща на централната емисия на новинарския канал News7. Освен нея, най-важните събития в първия 24-часов новинарски Full HD канал ще представя и друга обичана водеща - Миа Сантова, която в момента води авторското предаване „Уикенд с Миа Сантова”.

Ново лице в новинарския екип на TV7 е Лиляна Боянова, която ще бъде водеща на централния информационен блок „Добър вечер, България!”
още от края на януари.  Тя има опит като репортер в телевизиите bbt и bTV, и бе водеща на централната емисия новини на PRO.BG.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сблъсък , Миa Сантова

Първи снимки от новата адаптацията на “Сблъсък” на Стивън Кинг

Миа Сантова се завръща в NOVA

Миа Сантова: За една нощ остарях с 10 години

Цветелина: Не се омъжих, защото се наситих на сватби

Забавна, красива, хаплива и музикална новогодишна програма по ТВ 7