Актуално В програмата

TV2 стартират новинарски емисии

1 коментар

На 20 Октомври, понеделник, от 19:00 часа в ефира на ТВ2 ще започнат да се излъчват „Новините”.

След месеци на кастинги, обучения, сухи тренировки и ремонти на студията, най-очакваните новинарски емисии вече имат дата на своя старт. На 20 Октомври, понеделник, от 19:00 часа в ефира на ТВ2 ще започнат да се излъчват „Новините”.

TV2 стартират новинарски емисии

Емисиите ще са две на брой, първата за деня ще е в 19:00 часа, а вечерната емисия ще е в 21:30 часа. „Новините ни ще са динамични, изпреварващи и емоционални. Ще са насочени към всички, които търсят информация за заобикалящия ги свят, при вземането на правилните решения”, разказва концепцията Жени Павлова, директор новини в ТВ2.
„Новините” ще са по 30 минути, зрителите ще могат да узнаят водещите теми от деня, да се срещнат с непознати човешки истории, да научат повече от света на лайф стайла и новите технологии. Всеки ден новинарите на телевизията ще представят най-важното от случващото се в България и чужбина. „Екипът е изграден от млади и амбициозни репортери, които ще бъдат в горещите точки на събитията. Те ще се опитат да улавят динамиката на всекидневието, без да губят времето на зрителя с тривиалност. Ще търсят обективната и истинска новина, с ясната разлика за това, кое е потвърдена информация, и кое е слух”, допълва Жени Павлова. Зрителите могат да очакват едни обективни новини, в които няма да има забранени теми или недосегаеми личности. В емисиите ще има много преки връзки, а зрителите ще могат да изказват своите мнения, както и да задават темите. Най-атрактивните любителски видеоматериали също ще намират място в “Новините”.

„Новините” стартират на 20 Октомври и ще се излъчват от 19:00 и 21:30 часа, само по ТВ2.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър