Лица За звездите

ТВ водещата Искра Ангелова роди момиченце

Добави коментар

Щастливите родители Искра Ангелова и Венелин Пиперов са кръстили първородната си рожба Алиса.

Тв водещата на БНТ1 Искра Ангелова стана майка на дъщеричка.

Бебето на авторката на предаването “Нощни птици” е проплакало в понеделник в столичната болница “Свети Лазар”. Момиченцето се е ро­дило 2,670 кг и е с дължина 49 см.

Щастливите родители Искра Ангелова и Венелин Пиперов са кръстили първородната си рожба Алиса.

Искра Ангелова от години е в светлините на прожекторите, но упорито отказва да коментира личния си живот. Тя не даде широка гласност нито на сватбата си, нито на бременността си. До последно криеше новината и от колежките си в театъра.

На едно от представленията на “Красиви тела” в Младежкия театър Анге­лова не се сдържала и разголила на сцената корема си пред Нети, Стефания Колева, Силвия Лулчева и Нона Йотова. Ролята ѝ в постановката всъщност е на бременна жена, но в случая актрисата нямала нужда от дунапренов корем. Така и новината излязла наяве официално.

Журналистката упорито мълчеше и на другото си работно място – телевизията. Тя до последно водеше предаването си “Нощни птици”, но след лятото ще ѝ бъде намерена заместничка.

Искра Ангелова и Венелин Пиперов се венчаха през лятото на 2012 г. в клуба на Народния театър, а букета хванала актрисата Силвия Лулчева. Гостите на сватбата преди 2 г. били разделени по равно - журналисти от Българската национална телевизия, където работи Искра, и актьори от театъра.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нощни птици , Искра Ангелова

Маргарита Хранова в ”Нощни птици”, неделя, 24 януари от 23:40 ч

Приказните герои на Оскар Уайлд оживяват в “Нощни птици” по БНТ

Нощни птици