Актуално В програмата

tv art с 24-часова програма не само в световната мрежа, но и в “Blizoo”

Добави коментар

tv art с 24-часова програма не само в световната мрежа, но и в “Blizoo”
 tvartПо традиция, за втора поредна година, между морето и звездите, екипът на tvart, даде началото на новия телевизионен сезон. Тук, на морския бряг, с премиерата на 6-тата серия от документалната поредицата “Пътят на човешката цивилизация” завърши тригодишното пътуване на екипа на Dodofilm, който съвместно с tvart създаде най-мащабната документална сага в историята на българското кино. Кадрите от съвместния проект вече се гледат по целия свят, защото tvart е телевизия  за изкуство, култура, туризъм и пътешествия, която се разпространява в целия свят по интернет - достъпна за всеки човек на Земята, по всяко време на денонощието, чрез лаптоп, офис компютър, телевизор и мобилен телефон.

От новия телевизионен сезон tvart може да се гледа и в мрежата на Blizoo, където представя новата си програма. Освен 100-секундни видео клипове за култура и туризъм от цял свят - скулптура, графика, живопис, фотография, хотели, анимация, архитектура,  етнография, мода, дизайн и т.н., зрителите на медиата могат да гледат актуални репортажи от деня – светската страна на културата и туризма, както и ежеседмични обзорни предавания, плюс афиш на най-големите световни културни и туристически форуми.

Остава запазената марка “без коментар” на диктори или каквито и да е „специалисти“, а само чрез музика и звукови картини се разкриват пред нас масовото и елитарното, класическото и съвременно изкуство на Европа, Азия, Африка, Австралия и Америка.

Домакинът на събитието г-н Георги Щерев поздрави директорът на медиата – режисьорът Стилиян Иванов за успешния проект, който привлича интереса на летуващите в хотелът му чужденци от Великобритания, Германия, Франция и Русия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър