Лица За звездите

Турският актьор Кенан Имирзалъоглу ще се превъплъти в българския изселник Али

1 коментар

Турският актьор Кенан Имирзалъоглу, когото в Турция още наричат Езел заради успеха му в главната роля на едноименния сериал, ще се превъплати в българския изселник Али

Кенан ИмирзалъоглуТурският актьор Кенан Имирзалъоглу, когото в Турция още наричат Езел заради успеха му в главната роля на едноименния сериал, ще се превъплати в българския  изселник Али в новия филм на режисьора Осман Сънав.

Лентата се казва "В  дългия разказ", а снимките се очаква да започват края на март в курортното градче Айвалък. Продукцията е по едноименния роман на Мустафа Кутлу и разказва историята на български изселник, който отглежда сина си напълно сам. Според турските медии филмът, в който действието в първата и последната сцена се развива на гара, ще разкрие истината за изселването.

"Ще се появя пред зрителите в съвсем различна роля", каза Кенан Имирзалъоглу, който наскоро бе заснет от папараци на истанбулския площад Таксим в джипа си, докато говори по телефона със съвсем променен външен вид – с нова прическа и тънки мустаци.

Кенан Имирзалъоглу

С участието си в хитовия сериал „Езел” Кенан Имирзалъоглу зае второ място в листата на най-добре платените турски актьори. За всеки епизод от поредицата той е получавал по 45 хиляди турски лири /1 лира е приблизително равна на 1 лев/.

Изпреварва го само Неджати Шашмаз, изпълнителят на главната роля в сериала „Долината на вълците”, чийто хонорар за епизод възлиза на 60 хиляди лири. За разлика от Кенан Имирзалъоглу, екранната му партньорка Джансу Дере, която изпълнява ролята на Ейшен,  е получавала само 20 хиляди лири на епизод.

Кенан ИмирзалъоглуКенан Имирзалъоглу е известен на турската публика и с участието си в множество реклами. Звездата, която започва кариерата си като модел и манекен, а през 1997 г. става първият турчин, получил титлата Best Model of The World, никога не се е оплаквала от липса на предложения. Последното, което получи по време на излъчването на „Езел”, беше да бъде рекламно лице в Турция на Пепси Кола. Той сключи едногодишно споразумение за 350 хиляди лири за  няколко рекламни клипа и замени най-популярния турски певец Таркан, от когото Пепси Кола се отказа, след като бе заловен с наркотици.

Спечеленото от телевизията и рекламите, Кенан Имирзалъоглу инвестира главно в недвижимо имущество. Специален екип, който работи за него, е ангажиран със закупуването на стари сгради в няколко района на Истанбул – Тарлабашъ, Джихангир и Балат, където според градоустройствения план се очаква голямо преустройство. Точно преди Нова година бе съобщено, че актьорът се захваща и с хотелиерство. Негов екип започна реставрацията на стара сграда в Талимхане,  която ще бъде превърната в хостел.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кенан Имирзалъоглу

Кенан Имирзалъоглу отмъщава за изгубена любов в „До последен дъх”