Актуално В програмата

„Търси се“ празнува Великден в компанията на Боряна Братоева

Добави коментар

Талантливата актриса от сериала на bTV „Съни бийч“ – Боряна Братоева ще е гост в новото издание на токшоуто „Търси се“ тази неделя, 2 май.

Зрителите ще я видат в нова и непозната светлина, която ще я разкрие като изключително забавен, усмихнат и позитивен човек.

Първата среща за нея ще е с актрисата Евелин Костова, с която бързо се сближават на снимачната площадка на „Съни бийч“. Двете красиви актриси си пасват във всичко като темперамент и бързо се откриват една пред друга със всичките си емоции.

Най-вълнуваща и най-емоционална ще бъде с голямата актриса Ваня Цветкова, с която се срещат в сериала „7 часа разлика“ и дори живеят заедно докато Ваня е в България. Тази среща ще е голяма и неочаквана изненада за Боряна, защото двете не са се виждали от години.

„ Боряна винаги ще си остане моята дъщеря. Момиче, което безкрайно обичам и много ми липсва. Не съм човек, който изразява чувствата си и сега го правя само заради нея, защото много я обичам“, казва актрисата и не крие дори сълзите си. Боряна също ще се разплаче на тази среща. „Не се чуваме често, защото Ваня ми е казвала, че тези срещи за нея са болезнени, защото сме далеч една от друга“, признава тя. Колко силна е връзката между двете актриси зрителите ще видят тази неделя от 11.00 часа.

Меги и Нели ще срещнат младата актриса и с нейната родна майка – Маргарита Братоева, с която също имат изключителна връзка.

„Ние не можем една без друга. Тя е най-близката ми приятелка още от съвсем малка. Много трудно преживях нейното заминаване за София и сега гледам често да пътувам, да се виждаме, просто не мога без нея“, разказва откровено Маргарита.

Тя ще разкрие дъщеря си в една нова и непозната светлина. Оказва се, че Боряна Братоева е много запалена геймърка, а по електронните игри я увлича нейният баща. Колко е добра и докъде стига в геймърството ще разкаже водещата Нели в рубриката „Търси се …още“, където двете ще играят заедно.

„Когато играя влизам в друга свят, ставам друга. Затварям телефона на приятели и просто ме няма“, казва актрисата.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“

Топ репортерът на bTV Десислава Ризова с лична изповед в „Търси се...“

​Мариана Попова и Веселин Плачков за новото начало – тази неделя в „Търси се“

Алекс Богданска с истината за развода й – тази неделя в „Търси се“ по bTV