Актуално В програмата

„Търси се“: Петър Петков – Шайбата – от диво момче до любящия съпруг и баща

Добави коментар

Едно от най-обичаните лица от „Комиците“ - Петър Петков – Шайбата, ще гостува тази неделя (13.02.2022 г.) на водещите на „Търси се“ – Меги и Нели.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Веднага след обедните новини по bTV, от 12:30 ч., зрителите ще видят актьора в нова светлина. Екранният му образ на диво и необуздано момче не съвпада с личността му в реалния живот – на отговорен мъж и любящ баща. С вълнение в гласа и типично в негов стил – леко шеговито, Петър разказва за половинката си. Признава, че бащинството е сбъднатата му мечта и го е променило към по-добро: „Ако зависи от мен, бих имал още цяло племе мои дечица“. Актьорът споделя, че обича да играе със сина си и да му пее.

Една от най-близките до Шайбата актриси – Невена Бозукова - с която са приятели от години и си партнират на сцената, разказва за неговата сериозност и отговорност в професията.

Но животът на Петър не е само шеги и скечове. Както всички, и той преминава през сложни житейски ситуации. За трудностите и изпитанията в живота, сред които и загубата на майка му, ще разкажат най-близките му роднини, а водещите ще му припомнят вълнуващата среща с неговия любим дядо, който вече не е на този свят.

За дългогодишната любов на Петър Петков с неговата половинка и как го е променила тя - ще разкажат приятелите от детските му години, а какви предизвикателства ще изпълни комикът в студиото на „Търси се“ - зрителите ще разберат в неделя (13.02) от 12:30 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мария Бакалова за любовта и изкуството в „Търси се…“ по bTV

​Телевизионната легенда Иван Гарелов за загубата и пътя след нея в „Търси се…“ ​

„Търси се…“ се завръща с откровената изповед на Георги Тошев

Драго Симеонов предлага брак на София Маринкова – тази неделя в „Търси се…“

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“