Лица За звездите

Тризначките в битка за водещи на “Часът на блондинките”

Добави коментар

Атрактивните и неуморни във вербалните битки тризначки Вяра, Надежда и Любов в битка за водещи на “Часът на блондинките”
тризначки Вяра, Надежда и ЛюбовАтрактивните и неуморни във вербалните битки тризначки Вяра, Надежда и Любов, нашумели с участието си в Биг Брадър, кандидатстват за водещи на „Часът на блондинките” пo BG TV - светско предаване, в което се обсъждат звездите от жълтата преса. Благоевградчанките ще се борят да станат ко-водещи в шоуто с други блондинки, сред които има и 9-годишна кандидатка – Ивана, която вече дава заявка за истинска телевизионна кариера.

„Съвсем умишлено не ограничаваме желаещите да се пробват за водещи с измислени условия. От тях искам да са изключително провокативни, да задават нeудобни въпроси и да не се спират пред нищо. Да работят в името на зрителя, а не на госта, както често се случва в българските предавания”, уточнява водещата на шоуто Патриция Кирилова. Ясно е, че поне на последното условие брадърките напълно отговарят.

Кастингът е до 15 февруари 2010 г., след което устатото трио и другите кандидатки ще се изправят пред безкомпромисно жури от авторитетни български журналисти.
  Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Часът на блондинките