Актуално В програмата

Трите прасенца и токови удари в Къртицата 2

Добави коментар

Съботният екшън в Къртицата 2 за пръв път ще предложи Предверие на живо, последвано от голяма Битка на Арената.

Съботният екшън в Къртицата 2 за пръв път ще предложи Предверие наживо, последвано от голяма Битка на Арената. С много андреналин и най-вече с електричество, ще се заредят деветимата супергерои, които ще бъдат вежливи сервитьори, ударени от ток. Техен клиент ще бъде Андрей Арнаудов, на когото всички Заселници ще се опитат да сервират пълни блюда.

Възможно ли е тази поръчка да бъде изпълнена професионално, или водещия ще бъде залят от сервитьорите, предстои да видите от 19.30 по TV7.

Голямата Битка от Арената ще превърне участниците в приказните герои „Трите прасенца”. Разделени в три отбора по трима, те ще се борят героично с калта, за да съберат нужните букви за финалния надпис „Ние не сме Къртицата”.

Трите прасенца и токови удари в Къртицата 2

В живото студио на Къртицата, психологът Ани Владимиров и главния редактор на предаването Ники Николов, ще разнищят старата Къртица - жокер по жокер. Провокаторът Емил Русев също ще бъде част от компанията и ще сподели челен опит от подривните си действия по време на играта.

Две седмици  преди финала на най-мащабното риалити в ефира, участниците се разделиха по двойки, а единствено рожденникът Александър Сано запази пълен неутралитет.

Трите прасенца и токови удари в Къртицата 2

Бориса и Евгени, Ивайла и Георги, Костя и Виктория, Марина и Емил Каменов, са екипите, които разпределиха хармонично своите сили по пътя към победата.

С над 45 % зрителски вот, тази вечер Марина Мицич ще заеме своето място в залата за елиминации. Кой ще застане срещу нея и ще се върне в играта – кулминацията предстои на живо по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2