Архив Big Brother

Трифонови срещу Иванови в Биг Брадър Фемили

1 коментар

Тази вечер Иванови и Трифонови се изправят на съд едни срещу други в Биг Брадър Фемили.

Тази вечер Иванови и Трифонови се изправят на съд едни срещу други. Артистите или спортистите ще се разделят с шанса си да спечелят голямата награда, само три седмици преди финала на Big Brother family.

В студиото на Big Brother Live ще бъдат Азис и Руслана Попова, като защитници на музикантите Боби и Пачо. Сценаристът на реклами Генчо Генчев ще има задачата да надприказва Голямата уста Руслана, за да защити патриархалното семейство на Ицо и Корнелия.

Видео моменти от престоя на двойките в къщата ще покажат техните добри и лоши страни. Христо и Боби като по-отличителните фигури в семействата ще бъдат обект на обвиненията довечера. Помориеца – суетен горд мъжкар, но и диктатор, перфекционист, вещоман, нарцис. Русокосата певицата – забавна, чувствителна, услужлива, но прекалено натрапчива, дребнава, дори позьорка.

Номинираните ще излязат на сцената на Big Brother Live, за да се защитят лично срещу повдигнатите обвинения. Зрителите ще отсъдят кой заслужава да остане в къщата и да се бори за наградата от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София.

Дали това ще бъдат силните играчи Христо и Корнелия? Или прикритите и сдържани музиканти Пламен и Борислава? Кой ще си тръгне и кой ще остане? Ще разберем тази вечер в 20:00 ч. по Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили

Биг Брадър фемили с втори live във вторник, 23 март

До 2000 глоба за дете ако участва в опасно шоу

Кузмови - победители в Big Brother family

Big Brother family - Финал, четвъртък, 10 юни от 20:00 ч.

На кафе с Гала - 8 юни, вторник