Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, епизод 7, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

След партито, на което Сомер отиде с Тюркян, двамата прекарват нощта заедно, но какво става на сутринта? Мине съобщава на Сомер, че е бременна. Разберете още какво ще се случи в епизод 7 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате по Diema Family от 20:00 часа.

„Три сестри“, епизод 8, (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Три сестри“, епизод 8, (Diema Family) - какво ще се случи...

След като Сомер не открива Тюркян в дома им, той е убеден, че тя се е върнала при майка си и баща си, Рючхан му се...

В епизод 6 на „Три сестри“ Мине отново е груба със Сомер, но той няма намерение повече да търпи капризите ѝ. Сонер моли Тюркян да го придружи на откриването на клуб на негов приятел.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 7 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 14 ноември 2023 по Diema Family от 20:00 часа.

Дерия се притеснява за Тюркян и споделя притесненията си с Дьонюш.

Сонер след като прекалява с алкохола на партито, на което отиде с Тюркян, двамата прекарват нощта заедно, но какво ще стане сутринта, когато види, че Тюркян е в едно легло с него?

Мине съобщава на Сомер, че е бременна.

Рючхан води Тюркян в имението и ѝ казва, че от днес със Сомер ще живеят заедно в нейния дом.

Несрин и Садък разбирайки от Дерия, че с Тюркян се случва нещо лошо отиват да я търсят. Как ще оправдае отсъствието на Тюркян, този път Рючхан?

Дерия се прибира у дома. Тя разказва на сестра си Дьонюш, че е отишла да посети Тюркян и че не ѝ е било разрешено от Рючхан да я види. Чувства, че в къщата се случва нещо странно, защото като си тръгнала на един от прозорците ѝ се струва, че е видяла Тюркян и се страхува за безопасността на сестра си.

Дьонюш предлага да кажат на майка им. Дерия я моли да не ѝ кажат нищо, докато не се убедят, че нещо лошо се случва със сестра им.

Тюркян се притеснява дали изглежда добре

Тюркян се притеснява дали изглежда добре

© Три сестри

Сомер чака в хола да слезе Тюркян, той я вижда в огледалото, как Тюркян грациозно слиза по стълбите и изненадан от прекрасното видение, което вижда.

Тюркян пита съпруга си, как изглежда, а той ѝ отговаря, че е много красива. Тюркян се притеснява дали дрехите ѝ са подходящи за мястото, на което отиват.

-Даже много! – отговаря Сомер с усмивка.

Сомер и Тюркян отиват заедно на парти по случай откриването на клуб на приятел на Сомер. Той отваря вратата пред нея на клуба и я пита, как е. Тюркян притеснена отговаря, че е много шумно. Сомер хваща жена си за ръка и влизат. Там тоя я запознава с приятелите си. Сомер прекалява с количеството алкохол, което изпива. Сомер хваща Тюркян и танцува с нея на дансинга. Приятелят на Сомер му казва, че е прекалил с алкохола и ще е по-добре да си ходят, а и жена му не е свикнала с такива места. Тюркян моли Сомер да си вървят.

Приятелят му го пита, дали да не се обади на майка му.

-Аз нямам майка, сега има жена! – отговаря Сомер.
-Тогава ще повикам шофьор! – предлага приятеля му, а Сонер се съгласява.
Сердар, знаейки, че Дьонюш е тъжна заради проваления изпит, решава да ѝ подготви изненада.

Сердар, знаейки, че Дьонюш е тъжна заради проваления изпит, решава да ѝ подготви изненада.

© Три сестри
Сомер прекалил с алкохола прекарва нощта с Тюркян

Сомер прекалил с алкохола прекарва нощта с Тюркян

© Три сестри

Действието прескача. Сомер спи пиян на спалнята, а Тюркян се опитва да събуе обувките му без да го събуди. След като се справя с обувките, тя започва да откопчава копчетата на ризата му. Сонер отваря очи. Тюркян му казва, че ризата му е мокра и ще му я смени, за да не се разболее. Тюркян тръгва за нова риза, когато Сомер я придърпва към себе си. Сомер я целува и ѝ казва:

-Да не си посмяла да ме изоставиш, каквото и да направя аз! – казва Сомер като мисли Тюркян за Мине.
-Добре, няма да те оставя! – обещава Тюркян.
-Няма да мога да живея без теб! Няма да мога да дишам без теб! Не си тръгвай! Да не си посмяла да си тръгнеш! - добавя Сомер и така двамата прекарват нощта заедно!
Междувременно Мине държи в ръцете си тест за бременност с две чертички на него и се усмихва доволно!

Междувременно Мине държи в ръцете си тест за бременност с две чертички на него и се усмихва доволно!

© Три сестри
-Колко е часа? – пита Сомер, все още не отворил очи.
-Два часа! – отговаря Тюркян.

Сомер отваря очи, той с изненада вижда, че Тюркян е в едно легло с него.

-По-дяволите! – Сомер съжалява за случилото се и скеча от леглото и започва да се облича.
-Какво съм направила? – пита притеснена Тюркян.

Сомер припряно се облича.

-Сомер!
-Тюркян, чуй ме много внимателно! Нали си спомняш, какво ти казах в първата ни нощ! Ние може да бъдем женени, но аз не съм ти съпруг и никога няма да бъда! Ти може да носиш фамилията ми, но не си моя жена и никога няма да станеш! Виж, моите чувства са същите, както в онази нощ! Нищо не се е променило, а това което преживяхме, нищо няма да промени! Забрави миналата нощ! Забрави! – казва Сомер и бързо си тръгва.
Мине съобщава на Сонер, че е бременна

Мине съобщава на Сонер, че е бременна

© Три сестри

Сомер се обвинява за това, което е направил снощи, докато шофира до къщата където живее Мина. Той вижда колата ѝ отпред и е доволен, че Мина не е заминала.

Виждаме, че Рючхан следи сина си пред дома на Мине.

Мине посреща изключително нежно, след което му съобщава, че е бременна. Мъжът е много щастлив да чуе това.

Дерия обвинява майка си, че е хвърлила Тюркян със собствените си ръце в ада.

Дерия обвинява майка си, че е хвърлила Тюркян със собствените си ръце в ада.

© Три сестри

Дерия отново се опитва да се обади на сестра си, но домашната прислужница я лъже, че Тюркян не си е вкъщи. Дерия вижда Сердар и му разказва за посещението си в дома на сестра си и за подозренията, които не ѝ дават покой. Момчето ѝ признава, че е видяло Тюркян в болницата цялата в синини.

Вечерта Дерия се кара с майка си. В хода на спора тя я упреква за това, че със собствените си ръце е вкарала Тюркян в ада, като я е омъжила. Несрин и Садък веднага отиват в дома на Сомер. Дерия излиза от къщата. Колата на Фатих спира до нея. Чичо ѝ, с когото се е запознала наскоро и когото родителите ѝ толкова много мразят, ѝ предлага да я закара. Тя се качва в колата. Когато Садик и Несрин пристигат в къщата на Сомер, откриват, че къщата е празна. Вътре няма никой. Скоро Дерия и Фатих се появяват на същото място.

Рючхан подава телефона на Несрин, за да се обади на Сомер и да се увери, че Тюркян е с него. Но, Несрин не знае, че Рючхан е набрала номера на своя си...

Рючхан подава телефона на Несрин, за да се обади на Сомер и да се увери, че Тюркян е с него. Но, Несрин не знае, че Рючхан е набрала номера на своя си телефон, а не на сина си.

© Три сестри

Тюркян е в имението на Корман, където я заведе Рючхан. Тя съобщава на момичето, че отсега нататък ще живеят заедно тук, и ѝ показва стаята, която ще дели със Сомер. Скоро в имението се пристигат родителите ѝ, сестра ѝ и чичо ѝ на Тюркян.

Рючхан им казва, че Тюркян е отишла на разходка със съпруга си, като по-рано тя е забранила на Тюркян да излиза от стаята или да издава звук.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

Сомер е удивен от Тюркян: „Три сестри“, еп. 26 - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 25, (Diema Family) - какво ще се случи...

Кой е бащата на бебето на Мине? „Три сестри“, еп. 24 - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 23, (Diema Family) - какво ще се случи...

Сомер: Каква Мине, Тюркян?! „Три сестри“, еп. 22 - какво ще се случи...