Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…

Добави коментар

Новата новина за бебето на Тюркян идва като голям шок за всички. Тюркян казва на Сомер, че като вече му е казала, дъщеря им ще се казва Дефне. Какво си мисли Картал, когато чува името на починалата си дъщеря? Краят на мълчанието на Дьонюш ще дойде със събитие, което ще промени драматично живота на всички! Разберете още какво ще се случи в епизод 176 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка вечер от понеделник до четвъртък по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 175 на „Три сестри“ Рючхан поставя условие на Мине, за да ѝ покаже Кираз. Мине изпълнява условието на Рючхан, но Рючхан не. Ядосана Мине проклина Рючхан: Сомер ще има още една дъщеря, а внукът, който тя иска, ще дойде от Мустафа и още...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 176 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка вечер от понеделник до четвъртък по Diema Family от 22:00 часа.

Благодарение на Сомер, Тюркян и Дьонюш се сдобряват.

Йозер иска да говори със Садък за брака на Мустафа и Дерия, но Садък отказва да се срещне с него.

Под въздействието на Севилай Мустафа иска от Дерия да напусне университета.

Новата новина за бебето на Тюркян идва като голям шок за всички. Рючхан е много разочарована.

Тюркян казва на Сомер, че като вече му е казала, дъщеря им ще се казва Дефне. Какво си мисли Картал, когато чува името на починалата си дъщеря?

Краят на мълчанието на Дьонюш ще дойде със събитие, което ще промени драматично живота на всички!

Всичко за „Три сестри“

Действието продължава от предния епизод. Сомер взема Дьонюш с кола и незабавно я отвежда при Тюркан.

Тюркан радостна прегръща сестра си. Сомер казва, че ще почака отвънка. Тюркян му казва, че не може така и го кани да влезе. Сомер казва, че ще отиде в детската стая, за да може те да поговорят на спокойствие.

Дьонюш попита Тюркан: -Ти знаеше всичко от самото начало, нали?

-Аз знам само едно. Мъничкото момиче, което се роди е моя сестра и останалото не ме интересува! – отговаря Тюркян. -Може да се сърдиш. Сигурно в момента в главата ти има хиляди въпроси. Аз знам и ти си прав. Но не забравяй, че ние сме три сестри и аз съм една от тях. Много те обичаме! Ти си част от сърцето на баща ни.

Дьонюш казва, че е искала да поговори с тях, но в тази къща е пораснала с такава любов, че не знае, дали има право на това. А, от другата страна се чувства така, все едно са постъпили несправедливо с нея.

Тюркян моли Дьонюш да не вини родителите им. Дьонюш признава на сестра си, че много се е разстроила, че роднините на майка ѝ са я оставили.

-Иска ми се да не си разбрала така, иска ми се да не се е случвало – казва Тюркян като прегръща сестра си. -И мама, и татко много те защитаваха, не искаха да знаеш, и с право. Ти си нашата емоционална писателка Дьонюш! Дерия те е наранила малко. Но тя не знае какво прави в момента. Тя се носи по течението на собствения си живот. Сигурна съм, че ще съжалява, когато разбере колко много те е наранила. Тя е нещо повече от твоя сестра, тя е и най-добрата ти приятелка. Ще преминем през това заедно. Бурята в теб ще се успокои, ще намериш отговори на въпросите си. Трябва да се съвземеш! Успокой се, ще ти разкажа всичко, което знам, когато се почувстваш готова. Аз съм до теб!

Дьонюш се обвинява, че е била товар за тях. Тюркян я моли да не се обвинява, защото тя е най-хубавото, което им е подарил живота. Двете сестри плачейки се прегръщат.

Тюркян подарява на Дьонюш писалката, която Картал ѝ подари, а Дьонюш е мечтаела за нея.

Тюркян предлага на Дьонюш да остане при нея, но тя не иска, защото не иска да оставя майка си сама. Сомер казва на Тюркян, че ще закара Дьонюш, а след това ще отиде в компанията.

Тюркян го наблюдава и си спомня разговора с Мине, която ѝ каза, че Сомер не е спал с нея. „Ех, ако можех да ти повярвам!“, мисли си Тюркян.

„Ех, ако бях те забрал от тук още първия ден и те бях завел далеко-далеко от тук!“, мисли си Сомер докато гледа към Тюркян.

Дьонюш моли Сомер за помощ, да ѝ помогне да намери информация за майка ѝ, за нейните близки. Сомер не иска да се бърка в тази работа, но накрая се съгласява да ѝ помогне.

В същото време Йозер идва при Несрин и те говорят за брака на Мустафа и Дерия. Несрин каза, че не одобрява този брак, но не иска да обърне гръб на дъщеря си и иска да намерят общ път. Тя също така му казва, че се страхува от Садък.

Йозер каза, че ще направи всичко по силите си и веднага ще се обади на Садък и ще го покани на вечеря. Садък, който не иска да се срещне с Йозер, се оправдал с работата си и му казва, че е зает и вечерта ще бъде много уморен. Йомер моли Садък да му се обади, когато се освободи, за да се видят.

Докато Дерия продължава да пренебрегва съществуването на Севилай и се грижи за собствения си живот, различията между нея и Мустафа започват да изплуват на повърхността. Дерия каза на Мустафа, че ще остане в общежитието, докато Севилай не напусне дома им, и че това според Дерия е правилното решение. Докато Дерия и Мустафа си говорят в спалнята си, Севилай ги подслушва и чува всичко. Дерия напусна къщата, без дори да седне на масата за закуска, приготвена от Севилай.

След като Дерия излиза, Севилай каза на Мустафа:

-Тя се чувства некомфортно заради мен, нали? Виж сине, аз дойдох тук заради вас и с удоволствие ви готвя, но тя нито едни път не е сядала на маса, която съм приготвяла!

Мустафа казва на майка си, че не трябва да говори така, защото Дерия ма изпити и е напрегната.

-Виж сине, аз дойдох тук с една мечта. Мислех, че можем да намерим общ език и ще се сдобрим. Мислех, че дори можем да си поговорим с Дерия за внуци.

Мустафа се задавя от казаното от майка му и я моли да го дава по-бавно.

-Сине, аз ще бъда много щастлива! Животът на сина ми е уреден, има добра работа. Казвам ти го от сърце. Едно дете ще направи от Дерия човек, ще я промени. Това момиче вдругиден ще стане архитект, ще пътува по обектите. След това няма да иска да ражда деца. Тя няма да те слуша, няма да си стои вкъщи. Няма нужда Дерия да учи, ти си собственик на бизнес. Имате ли нужда от това, сине, Дерия да стане архитект? Не няма да ти се меся, ако това е, което искаш – завърша Севилай.

Речта на Севилай обърка Мустафа. След разговора с майка си, Мустафа разговаря с Дерия и ѝ казва, че иска тя да напусне университета. Дерия е много изненадана от това, което Мустафа поиска от нея.

Дьонюш се връща вкъщи и намира папка с информация за нейното минало, която Сердар и е оставил. Той ѝ е оставил бележка, в който ѝ пише, че иска да намери отговори на всички въпроси, които я тревожат, за да може по-бързо тъмният облак, който е надвисна над нея да се разсее, и да разбере, че той все още я чака.

-Значи и ти си знаел всичко! – мисли си тъжна Дьонюш. -Ти никога не си ме обичал! Само си ме съжалявал!

Тюркян, която е бременна в края на петия месец, отива в болницата за рутинен прегледи. Сомер и Рючхан придружават Тюркян. По време на прегледа лекарят им съобщава:

-Вашето бебе има малка изненада за вас. Не мисля, че това е важно за вас, но малкото не е момче, а момиче. Казвал съм ви и преди, че понякога нещата могат да бъдат подвеждащи, но дъщеричката ви е много здрава.

Чувайки това, усмивката от лицето на Рючхан бързо изчезва. Тя си спомня за думите на Мине: „Сомер ще има още една дъщеря. Наследникът, който толкова нетърпеливо чакаш, ще дойде от Мустафа, синът на съпруга ти и неговата бивша любовница, когото ти не приемаш. Родът ти ще продължи той. А аз ще седя и ще гледам с удоволствие как тронът ти се клати!"

След като се връщат в компанията, Тюркян забелязва, че Рючхан е разстроена, че полът на бебето ѝ е момиче, и каза на Сомер:

-Видях, че не сте доволни от новината, но аз съм много щастлива, не ме интересува какво чувствате вие двамата. Тя си има майка, която много я обича.
-Тюркян, моля те успокой се! – казва Сомер. -Аз просто се изненадах, че ще имам още една дъщеря! Мама, също се изненада, тя очакваше внук, няма защо да преувеличаваме!

Тюркян отваря шкафчето си, за да си вземе кърпичка. Сомер вижда подаръка, който подари на Тюркян и ѝ казва, че тя без това не го е отворила. Тюркян взема кутията и казва на Сомер, че трябва да смени колието, защото ще имат дъщеря.

-Да, аз вече ти казах, че ще се казва Дефне! – казва Тюркян.

В този момент в компанията пристига Картал и чува, че Тюркян иска бебето ѝ да се казва Дефне.

-Дефне?! – отваря вратата на кабинета на Тюркян Картал.

Минават два месеца и книгата на Дьонюш "Къщата с червената врата" е публикувана. Садък и Несрин са много горди, когато получиха книгата.

В същото време Дьонюш с куфар в ръка пристига в дома на баба си, майката на Фериде.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.175: Условието на Рючхан! Проклятието на Мине!