Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.175: Условието на Рючхан! Проклятието на Мине!

Добави коментар

Рючхан поставя условие на Мине, за да ѝ покаже Кираз. Мине изпълнява условието на Рючхан, но Рючхан не. Ядосана Мине проклина Рючхан: Сомер ще има още една дъщеря, а внукът, който тя иска, ще дойде от Мустафа и още... Разберете още какво ще се случи в епизод 175 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка вечер от понеделник до четвъртък по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 174 на „Три сестри“ Картал има предложение, което ще позволи на Тюркян и Сомер да останат заедно. Но, дали ще го приемат? Рючхан поставя условие на Мине, за да ѝ разреши да види дъщеря си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 175 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка вечер от понеделник до четвъртък по Diema Family от 22:00 часа.

Несрин се тревожи за поведението на Дьонюш.

Дерия съжалява, че е казала истината на Дьонюш. Тя решава да се обади на сестра си, но дали тя ще иска да говори с нея?

Рючхан поставя условие на Мине, за да ѝ покаже дъщеря ѝ. Мине изпълнява условието на Рючхан, но Рючхан не. Ядосана Мине проклина Рючхан, че Сомер ще има още една дъщеря, а внукът, който тя иска, ще дойде от Мустафа и още...

Кошмарът на Несрин.

Сомер решава да сдобри Тюркян и Дьонюш.

Всичко за „Три сестри“

Несрин е притеснена от поведението на Дьонюш. Тя споделя, на Незахат, че тя познава дъщеря си и тя никога така не се е държала с нея, може нещо да я е обидила.

-Стига си се притеснявала Несрин! – казва Незахат. -Всичко е от новите лекарства, които вземаш, те те карат да се притесняваш и брат ми напрягаш.
-На кой, ако не на него да споделя проблеми си. Какво ще кажеш ако довечера му загатнем за проблемите с Дерия? – предлага Несрин. В този момент Дьонюш се качва по стълбите, а Несрин я вика и моли да дойде при нея.

Несрин пита дъщеря си, какво става, за какво е разстроена. Дьонюш спокойно ѝ отговаря, че всичко е наред. Несрин я пита, защо е плакала. Дьонюш тръгва да става, но Несрин я моли да поговорят.

-Да поговорим, мамо!
-Как мина рожденият ден на сестра ти? Тя добре ли е?
-Да тя е добре, всичко с нея е прекрасно! – отвръща Дьонюш.
-Коремът ѝ много ли е пораснал?
-Ъхъ!
-Провери ли, дали всичко има в кухнята?
-Не погледнах, не знам!
.Дъще, нима не отнесе чанта с храна на сестра си? Какво става, отново ли се скарахте?
-Мамо, кака е добре! Аз трябва да се заема с уроците! - казва Дьонюш и излиза от стаята. Несрин казва на Незахат, че е убедена, че Дьонюш и Тюркян са се скарали, иначе Дьонюш е нямало така да разговора с нея.

В същото време Дерия се оплаква на приятелката си, че майката на Мустафа е дошла, за да ги раздели, но тя възнамерява, докато тя е тук да отиде на общежитие, за което баща ѝ и без това плаща.

Дерия не се чувства комфортно от тайната, която е разкри пред Дьонюш, иска да говори с нея, защото е притеснена за сестра си. Приятелката ѝ я съветва да се обади и да поговори с Дьонюш.

Дерия се обажда на Дьонюш, но телефона вдига леля ѝ. Несрин казва на племенницата си:

-Не трябваше тя да научи истината от теб! Не трябваше да правиш това! Не те ли мъчи съвестта за това, което ѝ причини! Вие сте сестри!
-Но, лельо, тя и без това беше прочела в писмата. – оправдава се Дерия.
-Те само я бяха объркали, а ние щяхме да измислим нещо! А сега ти седни и си помисли какво причини на семейството си и сестра си.

Дерия моли леля си да извика Дьонюш, защото се притеснява за нея и иска да я чуе. Незахат се провиква към Дьонюш, че Дерия я търси, а Дьонюш ясно каза, че не иска да говори. Дерия е принудена да затвори.

Действието се пренася в компанията на Корман, където Сомер и Тюркян съобщават на Рючхан, че ще продължат да работят с Картал.

-Ние ще се абстрахираме от чувствата си и ще се заемем с работата! – казва Тюркян. – Нали така, Сомер?

Сомер отговаря, че г-н Картал им е дал последен шанс. Рючхан им казва, че се надява добре да използват този шанс.

Йозер отива при Тюркян и я поздравява за сделката с Картал. В този момент се обаждат на Тюркян, че г-жа Мине е дошла и иска да говори с нея. Тюркян казва да я пуснат. Йозер предлага на Тюркян да остане, а тя му отговаря, че ще се справи.

Както сигурно вече се досещате Мине идва при Тюркян по молба на Рючхан.

-Защо си дошла? – пита Тюркян.
-Взеха ми Кираз! – отговаря Мине.
-Това не ме засяга! – отвръща Тюркян. -Може да си вървиш!
-Тюркян, моля те да ми помогнеш! Сомер се побърка, след като ти си тръгна. Като ми взе Кираз, той иска да причини болка не само мен, но и теб. Сомер те излъга, за да те нарани, Тюркян! Той е съсипан без теб, много му е трудно да се отърве от теб и единственият изход беше да те отблъсне от себе си. Той ми каза това, докато се карахме. Така той отблъсна и мен, когато се оженихте.
-Не сме спали със Сомер. Той ти е казал това, за да те отблъсне. Не ме е докосвал от онзи ден, в който се влюби в теб. Той ми отне дъщерята.
-Сомер ли те накара да ми кажеш това? – пита Тюркян.
-Той дори не знае, че съм тук! И ти нищо не му казвай! Той ти е казал това, за да тръгнеш по пътя си и да бъдеш щастлива. Не исках да ти призная това! Ти знаеш, колко много обичам Сомер! Тюркян, можеш да се събереш отново с него. Можеш да го прегърнеш отново, без въпроси, без да го осъждаш. Сомер ще ми върне Кираз и ще те изслуша. Тюркан, моля те, помогни ми. Ако му кажеш, че детето трябва да е при майка му, той ще те послуша.
-Мине, не ме намесвай в това! Попечителството нали е у теб?! Ходи и заведи дело! Ти добре разбираш от тези работи!
-Тюркян, виж, тук съдът няма да помогне! Аз не съм толкова силна, за да се боря със Сомер и г-жа Рючхан! Виж, сега и ти ще бъдеш майка.
-Ако не беше ти, сега първото ми бебе щеше да бъде на три месеца!
-Тюркян, много съжалявам! Моля те да направиш това за дъщеря ми. Знам, че и ти много обичаш Кираз. Най-малко моето бебе не бива да остане без майка!
-Махай се от тук и никога повече не се мяркай пред очите ми! – ядосана е Тюркян.

Мине е принудена да напусне компанията със сълзи на очи.

Отвънка се среща с Рючхан и ѝ казва, че Тюркян не ѝ е повярвала и я попитала, дали Сомер я е накарал да отиде при нея. Мине казва, че всичко е казала на Тюркян, но тя я е изгонила от кабинета си.

-Аз направих всичко, което ми казахте, г-жо Рючхан, а сега е ваш ред! Покажете дъщеря ми!
-Първо да видим какво ще направи Тюркян и след това – отговаря Рючхан.

Мине, която упорито държи да види дъщеря си, се ядосва и казва на Рючхан, че носи Тюркян на ръце, само, защото ще ѝ роди внук. Но, иска да види отново Рючхан, когато Тюркян роди момиче.

-Няма ли вече да го преживееш? – пита Рючхан.
-Не! Аз просто ви казвам какво ще се случи Говоря ви за моето проклятие! Сомер ще има още една дъщеря, а внукът, който така искате, ще дойде от Мустафа, синът на мъжът ви и неговата бивша! Той ще продължи вашия род! А, аз с удоволствие ще гледам на вашия клатещ се трон! И Сомер ще бъде разделен с дъщеря си от Тюркян, както вие постъпихте с мен! - предрича Мине и си тръгва.

Несрин има кошмар, че губи и трите си дъщери. Сутринта тя казва на Незахат, че трябва да събере дъщерите си и поговори с тях, но първо трябва да реши проблема с Дерия и ще помоли за помощ г-н Йозер. Тя се обажда на Йозер, който в този момент е с Рючхан и го моли да отиде при нея, за да поговорят. Йозер моли Рючхан да го придружи. Тя му отказва, като казва, че се е скарала с Незихат и Несрин и не иска да ги вижда.

Сомер не може да понася, че Дьонюш и Тюркан се сърдят. Рано сутринта Сомер се обажда на Дьонюш и ѝ казва да слезе веднага, че я чака пред дома ѝ. Въпреки че Дьонюш се противи, тя не можа да откаже на Сомър.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.183: Тюркян между Сомер и Картал! Кой ще избере?

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“