Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.174: Предложението на Картал към Тюркян и Сомер...

1 коментар

Картал има предложение, което ще позволи на Тюркян и Сомер да останат заедно. Но, дали ще го приемат? Рючхан поставя условие на Мине, за да ѝ разреши да види дъщеря си. Разберете още какво ще се случи в епизод 174 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка вечер от понеделник до четвъртък по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 172,173 на „Три сестри“ Сомер отива да помоли Тюркян да му прости и я чака с часове на прага пред дома ѝ. Тюркян признава на Сомер, че все още го обича, затова не можа да му прости, но ще му прости, когато спре да го обича. Тогава Сомер я моли да продължи да го мрази и да не му прощава.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 174 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка вечер от понеделник до четвъртък по Diema Family от 22:00 часа.

След като се сблъсква с миналото, Дьонюш изпада в състояние на дълбоко и тревожно мълчание.

Рючхан поставя условие на Мине, за да ѝ разреши да види дъщеря си.

Севилай не престава да говори на Мустафа, че Дерия не му подхожда.

Картал има предложение, което ще позволи на Тюркян и Сомер да останат заедно. Но, дали ще го приемат?

Всичко за „Три сестри“

Вечерта преди да си тръгне Фиген казва на Картал отново да си помисли относно предложението за работа на Тюркян. Защото тя е видяла, къде живее и смята, че в момента има нужда от нея. Картал казва на Фиген, че Тюркян много му напомня за неговата починала жена.

Фиген отвръща, че и на нея. Картал ѝ казва, че заради това не трябва да работи с Тюркян. Дори и да са се развели Тюркян и Сомер преминават през много труден период. Затова Картал след последната ситуация е решила да не попада отново в такава, затова ще бъде неправилно да вземе на работа г-жа Тюркян.

-Вие май се страхувате, защото си нямате доверие!
-Фиген, какви глупости говориш?! Ще се видим утре!

Сутринта, Дьонюш, която беше изпаднала в дълбоко и тревожно мълчание след сблъсъка с миналото си, се върна у дома придружена от Фатих и Сердар.

Фатих иска да разкаже на брат си и снаха си, че Дьонюш знае всичко, но Незахат го спира като му казва, че това може да ги убие. Фатих признава на Незахат, че Дерия е казала истината на Дьонюш.

-Виж я ти Дерия?! Малко ѝ беше, че съсипа майка си, но съсипа и сестра си! – ядосва се Незахат.

Незахат иска да говори с Дьонюш, но тя ѝ казва, че не иска да чува нищо, че има време да си поговорят, че засега е загърбила това, което е разбрала.

Действието се пренася при Дерия, която казва на Мустафа, че отива на лекции, а довечера ще се върне по-късно, защото са планирали малък купон с групата.

Севилай я пита за какъв купон говори, като тя е омъжена. Но, Дерия не смята за нужно да ѝ се обяснява, целува Мустафа и излиза.

-Не, вие няма да можете да бъдете семейство! – клати глава Севилай. Мустафа ѝ припомня какво му е обещала, че няма да се бърка в отношенията между него и Дерия. Севилай не се спира и казва на Мустафа, че Дерия не го е поканила на купона, защото той не ѝ подхожда, защото не е учил в университет. Мустафа защитава Дерия, като казва, че тя не е такава и не го е поканила, защото той има работа.

Мине отива в имението на Корман и настоява да види Кираз. Тя заплашва Рючхан, че ще извика полиция, Рючхан я предизвиква да го направи.

-Как можах да ви повярвам, аз отворих сърцето си, а вие ми заложихне капан. – крещи Мине. -Не ме карайте да викам полиция тук. Все още имам попечителство над Кираз! Рюшан показа на Мине ограничителната заповед и каза: -Обади се на полицията, нека дойдат и те задържат за нарушаване на заповедта. За да можем да си отдъхнем за няколко дни.

Рючхан каза на Мине, че може да се види с Кираз, но при едно условие. Трябва да отиде и говори с Тюркян. Първоначално Мине не желае, но след това се съгласява.

Фиген, секретарката на Картал се обажда на Сомер и Тюркан и ги кани на среща в маслиновата градина.

Картал, които имал предложение, за да задържи Тюркан и Сомер заедно.

-Трябваше да се сбогувам с мечтата си заради вашите безкрайни конфликти.

Сомер се извинява на Картал за онази вечер и казва, че се срамува от това, което у направил и му предлага отново да помисли върху предложението на Корман.

Картал признава, че заради това ги е повикал.

-Ние правим бизнес. – казва Картал. - Затова вашите лични проблеми не засягат нито мен, нито до тази маслинова градина. Ако можем да работим заедно, готов съм отново да стигнем до споразумение.

Сомер каза, че е готов, а Картал ги моли да помислят, преди да вземат решение. Тримата решават, че заедно ще бъдат много добър екип, и си стискат ръцете.

Сомер и Тюркан пристигат заедно в компанията. Те съобщават на Рюшан, че ще работят заедно с Картал и говорят а за проведения между тях разговор.

Сердар отива да види как е Дьонюш, но ядосана и тъжна тя му казва, че не иска да го вижда и досажда с проблемите си.

Дьонюш казва на Фатих, че е забелязала, че на гроба на майка ѝ е имало свежи цветя и го пита, дали познава някой от роднините на майка ѝ, защото тя иска да познава корените си.

-Дьонюш, твоите корени, това сме ние! В тази къща всички са твоето семейство!
-Този, който ходи на гроба на майка ми и оставя там цветя, ние с него сме една кръв! – отвръща Дьонюш. -Ти не можеш просто така да ми говориш, че тази къща и това семейство са мой!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.183: Тюркян между Сомер и Картал! Кой ще избере?

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“