Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.169-170: Сомер чува ужасната истината! – какво ще се случи…

Добави коментар

Ядосана на сина си, че постоянно се връща при „разбиращата“ го Мине, Рючхан доказва на Сомер, че убиецът на нероденото им дете с Тюркян е Мине. Сомер съсипан от истината взема Кираз и напуска Мине. Разберете още какво ще се случи в епизод 169-170 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 168 на „Три сестри“ Сомер, обременен от чувството на вина, признава на Тюркян, че ѝ е изневерил с Мине. Опустошена от предателството, тя е решена да не се предава, въпреки болката и разочарованието. Картал е изненадан когато разбира, че Сомер и Тюркян са разведени

НА КРАТКО какво се случва в епизод 169-170 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 27, 28 юни по Diema Family от 22:00 часа.

Рюшан, която не може да се съгласи с развода на Сомер и Тюркян, признава на Тюркян, че тя е направил снимките, които са сложили край на брака им със Сомер.

Тюркян от своя страна признава на Рючхан, че Сомер отново и е изневерил с Мине.

Ядосана на сина си, че постоянно се връща при „разбиращата“ го Мине, Рючхан доказва на Сомер, че убиецът на нероденото им дете с Тюркян е Мине.

Сомер съсипан от истината взема Кираз и напуска Мине.

Решена да раздели Мустафа и Дерия, Севилай отива в къщата на Календер и казва на Несрин истината. Как ще реагира Несрин?

Картал се интересува от Тюркян. Този интерес на Картал проправя пътя на Тюркян към нови стъпки в бъдещия ѝ живот. Тюркян се изправя уверено пред предложението за работа на Картал.

Картал се съгласява да работи с компанията на Корман, само ако Тюркян ръководи проекта.

Всичко за „Три сестри“

Епизод 169: Рючхан, която не може да се съгласи с развода на Сомер и Тюркан, казва, че тя е направил снимките, които са сложили края на брака им със Сомер. Тя обяснява на Тюркян, че ги е донесла вкъщи, за да ги унищожи, но леля ѝ е чула нещо грешно и след това тайно е взела снимките и ги е занесла, като ѝ е казала, че това е планът на Сомер.

-Чуй Тюркян! Това бяха глупостите на старата Рючхан... Ядосвай ми се, крещи ми, дори прекъсни връзките си с мен, но Сомер не е виновна! Той не е виновен, не разбили ли семейството си, заради тези снимки, дъще? Ти много обичаш, Сомер, дъще! Защо не опитате пак? – пита Рючхан.

-Никога! Това няма да се случи! – заявява Тюркян.

-Защо?

-Винаги се опитвах да оправдая Сомер, че всеки път той тича при Мине, заради Кираз, но… При последната ни караница, той пак отиде при нея! Кираз беше оправдание… Аз много обичах Сомер, г-жо Рючхан! Да и той може да ме е обичал, но знаете ли, кое е най-тъжното? Сомер не може да забрави Мине!

-Не, определено грешиш!

-Затова ли отиде при нея и ми изневери? Той съсипа всичко чисто между нас отивайки при Мине! Сам ми го призна г-жо Рючхан!

Рючхан веднага се среща със Сомер и му казва, че е говорила с Тюркян, но тя ѝ е казала такива неща, че тя не може да не подкрепи Тюркян.

-Защо всеки път тичаш при Мине, сине? Наду ми главата, че много обичаш Тюркян, но не можеш да преодолееш слабостта си към Мине!

-Мамо, Мине е майка на детето ми!

-Не се оправдавай с детето! Толкова разведени хора има, но вие се виждате непрекъснато! Все при Мине тичаш! Странно защо ли?

-Защото тя ме разбира! С Мине преживяхме много неща, но въпреки това не ме съди, разбира ме и ме приема такъв какъвто съм!

-Сине, Мине уби нероденото ти дете!

-Майко, Мине не е убийца! Тогава вие с Тюркян се обединихте срещу нея, а тя прие обвиненията, за да не загуби Кираз, това е!

-Сомер, точно така загуби Тюркян!

-Не, не! Виж мамо, аз познавам Мине. Направи какво ли не, за да не ме загуби, но не е убийца! Познавам я от години!

-Стига сине! Толкова си наивен! Добре, ако ти покажа истинското лице, ще я пропъдиш ли?

-Добре, докажи ми каква е и ще я изгоня!

Тюркян се опитва да убеди Картал да работи с Корман. Той я моли да опита различни видове зехтин, а Тюркян се преструва, че много разбира от производството на зехтин, а Картал ѝ признава, че нищо не разбира от зехтин.

-Получих си отговора! – казва Тюркян и оставя Картал, който гледа с усмивка след нея.

В същото време Севилай казва на Мустафа, че трябва да се примири с техния брак с Дерия и моли сина си да доведе Дерия, за да ѝ се извини пред него. Щастлив от думите на майка си Мустафа целува майка си.

-Но, на чичо ѝ въобще му нямам доверие – казва Севилай.

-Ти, не се притеснявай, той си получи чека и ще си мълчи! – казва Мустафа.

-Какъв чек?

-Написах му чек и му затворих устата, затова не се притеснявай, мамо!

В същото време Дерия има проблем с баща си, защото Садък иска да ѝ наеме стая в частното общежитие, където живеещите се следят изкъсо.

Междувременно Рючхан, Йозер и Сомер си тръгват, а Тюркян им казва, че тя ще остане още няколко дни, за да си почине.

Рючхан веднага отива да посети Мине след като се връща в Айвалък. Под претекст, че си е забравила чантата в колата, тя излиза и оставя вратата отворена.

В търсене на своето минало Дьонюш прочита едно по едно писмата, които намира в сандъка. Без да може да каже на никого за бурите, които бушуват в нея, Дьонюш прочита писмото на Садък до Несрин и научава, че е била осиновена от Несрин и Садък.

В същият този момент Дьонюш чува леля ѝ да крещи по някого: - Какво си въобразявате, веднага напуснете дома ни!

Камерата ни показва Севилай, която влиза в стаята при Несрин.

-Г-жо Севилай, какво има? – пита Несрин.

-Не съм дошла да се карам, няма да падна на нивото ви! – отвръща Севилай.

-Ние знаем какво е вашето ниво! – ядосва се Незахат.

Несрин спира зълва си и пита Севилай какво е станало. Севилай и казва, че в началото ѝ се е възхищавала, че е възпитала добре дъщерите си, но страничният човек не може да разбере всичко… Севилай ѝ припомня, че тя е дошла в дома ѝ е опитала да я унижи, като е хвалила идеалните си дъщери, но те явно не са толкова идеални.

-За какво говорите за Бога? – пита Несрин.

-За дъщерите ви преследващи богатите мъже. Е, Тюркян си получи заслуженото!

-Я се дръжте възпитано? – казва Незахат.

-Вие първо възпитайте дъщеря си, а след това говорете!

Несрин не разбира за кой говори Севилай, а тя ѝ отговаря, че за Дерия, която е измамила сина ѝ и му е завъртяла главата и добавя: Те се ожениха тайно. Ожениха се!

Несрин и Незахат са шокирани от новината.

Действието прескача. В хотела Тюркян е тъжна и вечеря сама. Картал я забелязва и пита, дали може да седне при нея. Тя му обяснява, че е останала да си събере мислите, защото сигурно е разбрал, че наскоро са се развели със Сомер.

Тюркян разбира, че покойната дъщеря на Картал се е казвала Дефне. Тя веднага си спомня момента, в който казва на Сомер, че ако имат момиче иска да се казва Дефне.

-Ако вие оглавите проекта ще разгледам оферта на Корман! – заявява Картал.

-Не разбирам, вие работа ли ми предлагате? – пита Тюркян.

-Да, по-сигурно е да работя с опитен, запознат човек! Искам вие да представлявате Картал Логистик! Но, аз сега…

-Не ми отговаряйте веднага! Помислете си! - казва Картал и става от масата като съветва Тюркян да опита от десетите им.

Епизод 170: Рючхан веднага отива да посети Мине след като се връща в Айвалък. Под претекст, че си е забравила чантата в колата, тя излиза и оставя вратата отворена, за да може Сомер да влезе и да му докаже, коя истинската Мине..

-Днес на панаира видях коя е бялата и коя черната котка, а когато видях колко незаинтересована е Тюркян още един път се убедих, колко силно ти си влюбена в Сомер и колко много го обичаш! Заради любовта си, човек е готов да разруши целия свят! Ти всички ни унищожи заради Сомер, не е ли така?

-Честно да ви кажа не се гордея с постъпките си!

-Не, не бъди несправедлива към себе си, дъще! Ти си направила това, защото много обичаш Сомер, дъще! Не е ли така?

-Но след това нищо не ме остана, освен едното нещастие и угризението на съвестта ми!

Камерата ни показва Сомер, който се приближава до отворената врата.

-Не, наговори така, независимо, че начинът ти да не беше правилен, ти обичаше Сомер до смърт! Твоята най-голяма грешка е нетърпението! Ако беше спокойна, нямаше да допуснеш тези грешки!

-Г-жо Рючхан, бях се побъркал… Тюркан забременя, сякаш нарочно, за да ме ядоса...

-Аз не искам да си спомням тези дни! – казва Рючхан. -Но, добре, че Сомер не повярва, че Тюркян загуби бебето си заради теб! Иначе нямаше да те погледне в лицето, дори заради Кираз.

Камерата ни показва, как Сомер влиза в стаята.

-Ти знаеш, че аз исках да убедя Сомер в това – казва Рючхан.

- Ако Тюркан не беше ме притиснала, никога нямаше да си призная... – казва Мине

-Главното е, че Сомер ти повярва! Забрави! Всичко останала в миналото! Вече няма смисъл ако Сомер разбере истината! – казва Рючхан.

-Г-жо Рючхан, след това което направих, аз много съжалява… Аз не трябваше така да постъпя с нероденото бебе! Единственото ми разкаяние, единственото ми съжаление в този живот е, че убих това бебе. Дори да беше мой враг, не трябваше да оставя Тюркан в това състояние! Ужасно е да убиеш бебе в утробата на майка му. Г-жо Рючхан, аз го направих... Направих го! Всяка нощ сънувам кошмари! Постоянно плаче бебе. Идва сянка. Тя сякаш се протяга към Кираз... Събуждам се, опитвайки се да крещя, задъхана...

-Твоят кошмар ще стане истински, Мине! – казва побеснял Сомер от това което чу, че е направила Мине.

-Сомер! – шокирана е Мине да види Сомер пред себе си.

Сомер взема Кираз. Мине го моли да не го прави.

-За това, което направи на нероденото ми дете, за това, че си оставила Тюркян в това състояние, аз ще стана твоя кошмар, Мине! Твоето наказание е определено Мине, от днес няма да видиш, нито мен, нито Кираз! Махни се! - крещи Сомер.

Мине моли Рючхан да направи нещо. Рючхан без да обръща внимание на молбите на Мине си тръгва.

В същото време Тюркян приема предложението за работа на Картал.

Действието прескача на следващия ден. В компанията на Корман Тюркян прави импровизирана торта от две бисквитки с локум между тях и поставя една свещичка върху тях, преди да я духне тя си обещава, че няма повече да плаче и ще продължи сама напред в името на нероденото си дете.

В същото време Сомер пристига в компанията и вижда Тюркян, която седи в кабинета си и си мисли, че повече никога няма да ѝ позволи да плаче и страда. Той вади една кутийка от джоба си, тръгва към кабинета ѝ, но размисля и се връща.

Сомер отива при майка си ѝ казва, че днес Тюркян има рожден ден. Рючхан го пита, защо не ѝ е казал, за да организира тържество.

-Аз дори не се осмелих да се доближа до нея.

-Защо синко, трябваше да отидеш и да я поздравиш, а довечера ще направим нещо!

-Тя в кабинета си, тихо сама духна свещичка плачейки. Какво мислеше, какво си е пожелая, не знам – обяснява тъжен Сомер. -Няма да ѝ развалям настроението! Ти нали ще измислиш нещо?!

В същото време Картал пристига в компанията на Корман. Сомер се среща с него. Картал му казва, че е приел да работи с тях, защото те са професионалисти в тази област.

-Знаете ли, искам зехтина, който ще се произвежда от тези градини да се нарече Дефне.

-Дефне?!

-Да това е името на дъщеря ми.

Сомер си спомня как Тюркян му е казала, че ако бебето им е момиче, тя иска да го нарекат Дефне.

Несрин, която научи от Севилай, че Мустафа и Дерия са се оженили, е много разстроена. Двете с Незахат не казват на Садък, че Дерия се е омъжила за Мустафа.

Несрин моли Незхат да се обади на Дерия и да я излъже, че майка ѝ е много болна, за да може да накара Дерия да се върне в Айвалък.

Дьонюш, която е съсипана от истината, която научи, казва на майка си, че не знае, че Дерия се е оженила за Мустафа. Несрин моли Дьонюш, ако Дерия ѝ се обади, да не ѝ каже, че тя знае за това което е направила.

Дерия чувайки от леля си, че майка ѝ не е добре притеснена обещава да си дойде с първия автобус.

В същото време в компанията на Корман в заседателната зала Картал Кьоксал подписва договор с компанията на Корман за ползване на маслиновите му земи. Когато Картал Кьоксал разбира, че Сомер ще отговаря за организацията, той му каза, че той има свой кандидат и това е г-жа Тюркан.

-Тюркян?! – учуден е Сомер.

-Ако за вас това не е проблем! – казва Картал.

-Не, това не е проблем за нас! – казва Рючхан. -Но, вие ни изненадахте!

-Г-н Картал, вие много добре сте го намислили, но да си го кажем открито, Тюркян няма опит в тази сфера – казва Йозер

-Тюркан е нова в този бизнес, тя не може да управлява такъв голям проект – добавя Сомер.

-Г-жа Тюркян е толкова опитна, че тя ме убеди да седна на този стол, затова тя ще ръководи проекта! Тя е заслужила това, а и г-жа Тюркян ще има екип от професионалисти, които ще работят под ръководството ѝ! – казва Картел.

Рючхан казва, че Тюркян е много амбициозна и не се съмнява, че тя ще справи, но е била изненадана от предложението му, защото не е знаела за него.

Тюркян иска да се оправдае, но Сомер я прекъсва и поздравява Тюркян за новата ѝ длъжност.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.183: Тюркян между Сомер и Картал! Кой ще избере?

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“