Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.167: Картал се намесва в отношенията между Сомер и Тюркан

Добави коментар

Тюркян и Сомер се срещат в хотела и се карат. Картал, собственикът на хотела, се намесва в спора им. Сомер удря Картал от ревност. Рючхан разбира, че Незахат е дала снимките на Тюркян и отива да ѝ потърси сметка. Незахат е шокирана, когато разбира, че Сомер не е виновен. Какво мисли за това Несрин? Разберете още какво ще се случи в епизод 167 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 166 на „Три сестри“ Да продължат да работят в същата фирма въпреки развода е много трудно и за Тюркян, и за Сомер. Планът на Рючхан да ги събере отново не е все още осъществен. Рючхан изпраща Тюркян на панаира, уж за да се разтовари и да научи повече за работата. Въпреки че Рючхан си мисли, че планът ѝ работи перфектно, всъщност тя ще отвори със собствени ръце вратата към новия живот на Тюркян.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 167 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 25 юни по Diema Family от 22:00 часа.

Рючхан и Йозер се опитват да спасят брака на Тюркян и Сомер.

Тюркян и Сомер се срещат в хотела и се карат.

Картал, собственикът на хотела, се намесва в спора им.

Сомер удря Картал от ревност.

Рючхан разбира, че Незахат е дала снимките на Тюркян и отива да ѝ потърси сметка.

Незахат е шокирана, когато разбира, че Сомер не е виновен. Какво мисли за това Несрин?

Картал организира романтична вечеря за Сомер и Тюркян, в опит да им помогне да се помирят.

Всичко за „Три сестри“

Рючхан казва на Йозер, че трябва да отидат при Сомер и Тюркян в Измир. Тя му показва писмата, които е получила от съда.

-Виж, ще им дадем писмата и ще ги помолим да размислят отново, преди решението на съда да е влязло в сила. А и ще се срещнем с Картал. – предлага Рючхан.

-С Картал ще се справим, но не съм уверен, че Сомер и Тюркян ще размислят – отвръща Йозер.

-Няма да губим надежда! Аз говорих с адвоката, той е готов да стигне и до върховния съд, заради Тюркян и Сомер. Може да се върнат нещата назад, преди да е влязло решението – все още се надява Рючхан, че може да спаси брака на Тюркян и Сомер.

Тя даже е решена да говори с Тюркян и да ѝ признае, че Сомер не е свързан с онези снимките.

-Рючхан, как тези снимки са попаднали в ръцете на Тюркян? – интересува се Йозер.

-Не знам, може да е отворила шкафа, като е търсила нещо и ги е намерила. Но, тя няма навика да се рови навсякъде.

Йозер предполага, че някой може да е дал тези снимки на Тюркян, а тя, за да го защити е казала, че тя ги е намерила. Рючхан се връща назад и си спомня, че когато са говорили със Сомер за тези снимки е дошла лелята на Тюркян.

-Знаеш ли, ти си прав? Незахат, тя видя как аз прибрах плика със снимки в шкафа. Боже, колко съм глупава?! – Рючхан става и излиза, въпреки протестите на Йозер, да не прави нищо, преди да е сигурна.

Действието се пренася в хотела в Измир, където се намират Сомер и Тюркян, но все още не са се срещнали и разбрали един за друг.

Сомер седи на басейна с чаша уиски в ръка. Момичетата, които минават покрай него го заглеждат, а той не им обръща внимание. В този момент му се обажда Тюркян, но той решава да не ѝ вдигне. Тюркян излиза и вижда Сомер при басейна. Тя застава пред него, като продължава да му звъни.

-Тюркян! – изненадан е Сомер да я види.

-Ти, няма ли да ми вдигнеш?

-Аз… Аз от теб няма ли да се отърва? – пита Сомер.

-Аз зададох същия въпрос, но не получих отговор. Когато ме чуеш ще се зарадваш, че не си се отървал от мен! Картал Кьоксал е тук, той е собственикът на хотела.

-Много хубава новина, но не се радвам за това, а за твоето присъствие, затова че си преминала целият този път, да бягаш след мен!

-Аз не тичам след теб! Аз се радвах, че съм избягала от теб, но ти отново си пред мен!

-Ти разби сърцето ми, защото аз не знаех, че си тук!

Тюркян му признава, че майка му я е изпратила тук, за да навлезе в работата, а и да си почине, но ако е знаела, че той е тук…. Сомер довърша изречението, че е нямало да дойде в тук, ако е знаела, че той е тук. Сомер ѝ признава, че под същия предлог го е изпратил баща му, но ако и той е знаел, че тя е тук, той също е нямало да дойде.

-Дам, ние с теб сме попаднали на планирано изложение – казва Сомер.

-Мисля, че няма да се предадат – добавя Тюркян и добавя, че ще го остави да си почива и тръгва да си ходи, но Сомер я спира и ѝ казва, че иска нещо да я попита:

-Ако не беше открила онези снимки, щеше ли да се върнеш вкъщи?

Тюркян мълчи, а Сомер ѝ казва, че за него е много важен отговора ѝ на този въпрос.

-Каква е разликата? – пита Тюркян.

Двамата започват да спорят. Сомер, който не може да контролира нервите си, започва да дърпа Тюркян, като ѝ казва, че си тръгват. Тюркян се дърпа, а Картал, който става свидетел на част от спора им се намесва в ситуацията.

Докосването на Тюркян от страна на Картал вбесява Сомер. Той побеснява от ревност и ударя Карта, а когато Картал отвърна на удара, хората наоколо се намесват и ги разделят.

Сомер влиза в хотела и отива на бара, като иска пакет лед, който слага на бузата си. Идва и Картал, който също иска лед и казва на бармана да почерпи Сомер.

-Кой си ти, че да ме черпиш? – пита ядосан Сомер.

Картал отговаря, че собственика на хотела и си тръгва. Сомер казва на бармана да запише питието на номера на неговата стая, но бармана му казва, че не може да го направи след като така е наредил шефа му. Барманът разказва на Сомер, че г-н Картал е много добър и свестен човек, но в момента преживява много голяма болка, тъй като преди дни е загубил съпругата си и 8-годишната си дъщеря при пътнотранспортно произшествие.

В същото време Рючхан отива при Незахат, за да ѝ потърси сметка за това, че е взела и дала снимките на Тюркян. Двете с Незахат се хващат за косите, но бързо са разтървани то Дьонюш и Фатих. Рючхан им признава, че Сомер не е в нищо виновен и тя е тази, която е поръчала да се направят онези снимки, защото е била ядосана на Тюркян, но тя е искала да ги унищожи, но те не са ѝ дали възможност.

-Ти! – Рючхан сочи Незахат – вместо да ме попиташ какви са тези снимки си ги взела и дала на Тюркян! Вие съсипахте брака на децата, защото при вас всичко е фалшиво! – казва Рючхан и си тръгва. На Незахат ѝ прилошава, разбирайки какво е направила.

-Ох, ние никога няма да се отървем от това семейство! – ядосва се Несрин.

-Боже, колко съм глупава, трябваше да изгоря тези снимки! Не трябваше нищо да ти казвам! – ядосва се Незахат.

-Какво щеше да стане ако не ми беше казала? -пита Несрин. -Нима такова нещо може да се скрие?

-Несрин! Ти не чу ли? Нищо не е така, както си го мислихме, Сомер не е виновен, а ние съсипахме семейството на момичето! Аз съм виновна!

-Какво общо имаш ти? Това решение дъщеря ми го взе! Ние нищо не сме си измислили, нали Незахат?

Незахат иска да се обади и разкаже всичко на Тюркян, но Несрин не ѝ разрешава.

-Незахат, бракът на Тюркян нито ти, нито аз съсипахме, той и без това си беше разрушен! Това Тюркян го искаше! Този брак още от първи ден не беше нормален!

-Но, те ще имат дете! Те изглежда щяха да се сдобрят! – казва Незахат.

-Човек, който иска да се сдобри, ще живее ли в онази къща? Нима дъщеря ми се върна при мъжа си, а той дали успя да я върне? Не! Виждаш ли майка му направила снимките, а Сомер е знаел за това и нищо не е казал на Тюркян?! И какво ще кажеш на Тюркян? Дъще, снимките ги е направила свекърва ти, а мъжът ти си е премълчал за това! Но, аз добре направих, отворих очите на Тюркян, нека всеки да си знае мястото и да си седи на него!

Действието се пренася в хотела. Сомер, който осъзнал грешката си, кани на Картал да изпият по кафе и се опитал да поправи грешката си. Картал дава на Сомер редица съвети и организира романтична вечеря за него и Тюркян.

-Направи всичко, за тази която обичаш, защото това може да е последната ви среща! Последен поглед, последни думи… Ти помисли за това!

-Всъщност аз съм Сомер Корман! – представя се Сомер преди да се разделят с Картал.

-Син на Йозер Корман?!

-Откъде знаете?

-Бяхме заедно на едно изложение!

-Радвам се да се запозная с вас Сомер Корман, аз съм Картал Кьоксал!

По нареждане на Картал Сомер и Тюркян са настанени на една маса за вечеря. Тюркян първо възразява, но Сомер ѝ предлага да вечерят заедно, за да не обидят г-н Картал.

-Старанията на мама приключиха, започва операцията на г-н Картал – шегува се Сомер.

Фатих признава на брат си Садък, че Несрин прави същото с Тюркян, което е направила с него и Фериди преди много години…

-Тюркян, скоро ще роди, дали детето ще познава баща си? – пита Фатих. -За Несрин Сомер е най-лошият човек на света!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…