Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.166: Планът на Рючхан! Съдбата среща Тюркян и Картал!

Добави коментар

Да продължат да работят в същата фирма въпреки развода е много трудно и за Тюркян, и за Сомер. Планът на Рючхан да ги събере отново не е все още осъществен. Рючхан изпраща Тюркян на панаира, уж за да се разтовари и да научи повече за работата. Въпреки че Рючхан си мисли, че планът ѝ работи перфектно, всъщност тя ще отвори със собствени ръце вратата към новия живот на Тюркян. Разберете още какво ще се случи в епизод 166 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 165 на „Три сестри“ Да продължат да работят в една и съща компания въпреки развода си е много трудно и за Тюркан, и за Сомер. Когато Тюркан вижда Сомер и Сомер вижда Тюркан, те изживяват любовни терзания. Дори не искат да повярват и да приемат, че голямата любов им е приключила.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 166 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 24 юни по Diema Family от 22:00 часа.

Дерия иска да даде урок на Мустафа.

Дьонюш не осъзнава, че зад ключа от сандъка на майка си, който намира, се крие нейното минало.

Да продължат да работят в същата фирма въпреки развода е много трудно и за Тюркян, и за Сомер. Планът на Рючхан да ги събере отново не е все още осъществен. Рючхан изпраща Тюркян на панаира, уж за да се разтовари и да научи повече за работата. Въпреки че Рючхан си мисли, че планът ѝ работи перфектно, всъщност тя ще отвори със собствени ръце вратата към новия живот на Тюркян.

Всичко за „Три сестри“

Вечерта в компанията Тюркян влиза в кабинета на Сомер. Тя вижда на бюрото на Сомер похлупена тяхната обща снимка, взема я и притиска към гърдите си, а в очите ѝ блестят сълзи..

В същото време на яхтата на Корман. Йозер благодари на синовете си, че тази вечер са дошли да го видят.

-Всъщност, аз нямаше да дойда! – пояснява Сомер. -Мустафа ме извика.
-Аз щях да те разбера, ако не беше дошъл, Сомер! Ти сега се събери, разводът не е краят на света, синко! Това не е път, от който няма връщане назад! Докато вие с Тюркян не се откажете един от друг, никой нищо не може да ви каже!
-Татко, хайде да те заведа! – предлага Сомер.
-Къде? – пита Йозер.
-Вкъщи! Хайде! – поканя го Сомер.

Без да каже нищо Йозер тръгва със Сомер, Мустафа им предлага преди да се приберат да похапнат мантъ.

Действието прескача. Рючхан се приготвя да си ляга, но чува, че външната врата се отваря и бързо слиза. Тя е изненадана да види Йозер.

-Добре дошъл! – поздравява го Рючхан.
-Добър вечер! – отговаря Йозер.

Сомер затваря входната врата и излиза.

-Ти гледен ли си? – пита Рючхан. -Айла си е легнала, но аз мога да ти приготвя нещо!

Йозер отговаря, че не е гладен, но с удоволствие ще изпие едно кафе ако направо. Рючхан му казва да влиза, а тя след малко ще го донесе.

Действието отново прескача. Тъжен Сомер е пред дома на Тюркян и я наблюдава през тънките пердета. Тюркян, обляна в сълзи, пише в дневника си. Всеки ред е пропит с любовта ѝ към Сомер и с мъката от раздялата.

Бебето, пулсиращо в утробата ѝ, е единственият лъч светлина в мрака на нейната самота.

Новата сутрин носи със себе си нова болка. В компанията Тюркян търси някакъв документ, а Сомер щастлив, че я вижда ѝ казва, че снощи е ял такива манти, че те непременно трябва да отидат, за да ги опита. Усмивката от лицето на Сомер изчезва и той се поправя, че е щял да ѝ предложи това навремето, да отидат заедно, защото сега може би няма да има смисъл. Той бързо се извинява на Тюркян, че го е казал в този момент. Тюркян тъжна му отговаря, че знае, че е случайно.

-Тюркян, така е много трудно… Ние все едно сме двама непознати, които работят заедно и се опитват да се държат, все едно всичко е наред! Какво мислиш? Какво чувстваш? Всичко щеше да е вярно, ако не исках да знам това! Щяхме да се поздравим и разминем! Много, много е трудно…
-Много е трудно, ти си прав!
-Аз вчера хапнах манти, заради тях, имах такива усещания или пък, в стаята влезе пеперуда, аз за малко щях да те извикам… „Тюркян, виж каква красота!“. Да не ти разказвам тези глупости на теб, да не си споделям с теб, толкова е сложно за мен – казва Сомер със сълзи на очи.- На едната страна е празно, а на другата тихо! Оказва се, че ти си там във всяка минута на всеки кадър. Ако бях умрял и не бях ти казал за това…
-Аз много добре те разбирам! – отвръща разплакана Тюркян.

Тюркян отива при Рючхан, а тя е изненадана да я види, че плаче.

-Г-жо Рючхан, аз не мога… Аз искам да ви се извиня… Много ми е трудно! На нас ни е много трудно! Аз няма да мога да продължа да работя със Сомер! И двамата се чувстваме много зле! – не спира да плаче Тюркян.
-Какво е станало, той обидили те?
-Не, не, аз виждам как той страда, аз не мога да направя това с нас.

Рючхан я успокоява, че в първите дни това е нормално, защото раната е нова и болката силна. Тюркян отвръща, че раната никога няма да зарасне и болката утихне. Рючхан предлага да я изпрати на панаира, за да разбере повече за работата, а и да се разсее и почине за няколко дни, а като се върне, ако иска да си тръгне, то тя няма да се опита да я задържи. Тюркян се съгласява с предложението на бившата си свекърва.

В същото време Сомер си събира нещата от кабинета. Йозер влиза при него и го пита какво става. Сомер, неспособен да понесе болката от близостта с Тюркян, го моли да го изпратят в Измир, в противен случай ще си намери друга работа и ще си тръгне от тук.

-Сомер, разбирам, че ти е трудно, но утре ще се роди детето ви, какво ще правиш тогава? Ще трябва да се виждате! Предлагам те да се откъснеш малко от компанията, вм
есто Селчук отиди ти на панаира! Това е много добра възможност да се разсееш. Сомер се съгласява.

Йозер излиза от кабинета на Сомер, а в същото време Рючхан излиза със секретарката си. Рючхан поглежда Йозер, а той ѝ кима,че всичко е ОК, а Рючхан доволна се усмихва!

Мустафа чака Дерия пред университета. Тя не иска да говори с него, но Сердар я убеждава, че трябва да седнат и да се разберат.

-Мустафа, ти много ме обиди – казва Дерия.
-От компанията, ти само пари вземаш! – отвръща Мустафа. -Какво става! Без мен, искаш да започнеш нов живот ли?
-Аз си наех дом и заплатих за него аванс, поръчах и мебели. Проблеми ли има?
-Има! Защо не ме попита?!
-Защо да те питам, аз съм без покрив над главата! Ти попита ли ме, тръгна ли след мен? Аз ти повярвах, омъжих се за теб, знаейки какво ще стане, ако родителите ми разберат! Но, какво направи ти? Заради майка си, какво ли не ми причини! Аз не го очаквах от теб! Ти се оказа голяма грешка!
-Ти, съжаляваш ли?
-Не, защото знам, че ти не си същият Мустафа, който беше в дома на майка си, но ме е страх от това, което може да направи майка ти! Реакцията на родителите ми! Тогава ми вдъхна смелост, а сега ме е страх, че ще ме оставиш сама! Вместо да ме подкрепиш, ти застана на страната на майка си! Когато не беше при мен, майка ти се отнасяше с мен като с робиня, унижаваше мен и семейството ми. Не стигаше това, ами и ти поиска да се променя, Мустафа.

Мустафа обяснява, че заради майка си ѝ е казал така. Дерия го пита, а защо не е тръгнал с нея, когато тя си е тръгнала. Мустафа отговаря, че майка му е вдигнала кръвното. Дерия му отговаря, че жената добре знае как да си играе и се възползва от него. Мустафа иска от Дерия да уважа майка му. Дерия се вбесява и му заявява, че ако иска да бъдат заедно, то не трябва да я заставя да се вижда с майка му, защото тя не е като сестра си Дьонюш и няма да си мълчи.

Мустафа се интересува, къде си е наела дом, а тя му отговаря, че в най-скъпия квартал на Измир и ако иска, може да му го покаже, след като ѝ свършат лекциите.

В същото време Севилай се обажда на Йозер. Той е в кабинета при Рючхан и ѝ вдига. Бясна Севилай го пита, дали знае, че Мустафа се е оженил за Дерия. Йозер ѝ отговаря, че знае и ѝ казва да не се бърка в това, защото ако разбере, че нещо е направила, ще я изгони от Айвалък, далече, далече и никога повече няма да види сина си.

Севилай побеснява още повече и като приключва разговора се заканва, че ще им покаже кой е шефът.

Междувременно Дьонюш намира ключа за сандъка, който майка ѝ държи заключен. Какво ще открие тя вътре?

Побесняла Севилай пристига в къщата на Садък.

Шофьорът на Рючхан докарва Тюркян за панаира пред един хотел в Измир. Тюркян си взема ключа от стаята и качва в асансьора.

В същият асансьор се качва Картал, новият герой, който влиза в сериала „Три сестри“. Картал изиграна от Гьокберк Демирджи ще бъде един от ключовите герои в третия сезон на сериала „Три сестри“. Неочакваната среща с Тюркян в асансьора е началото на тяхната история. Каква е връзката му с Рючхан и кой всъщност е той?

След секунди асансьорът спира. Уплашена Тюркян пита какво става, защо асансьорът е спрял, като се държи за корема.

-Успокойте се! – казва Картал и натиска аварийния бутон. Отсреща го питат, дали е добре. Мъжът отговаря, че да, но с него е и едно момиче, което май е бременно и пита кога ще дойде аварийната група.
-След няколко минути, г-н Картал!

Тюркян поглежда мъжа, значи това е Картал, чието име в последните дни беше чувала толкова често.

В същото време в същият хотел пристига и Сомер. Той се приближава до асансьора и вижда техниците, който му казват, че след малко ще го оправят. Сомер тръгва за другия асансьор и така за секунди се разминава с Тюркян, която излиза от асансьора с Картал.

Тюркян излиза от асансьора и пита мъжа, дали той е Картал Гьоксел, но телефонът на мъжа звъни и започва да говори по телефона и забравя за Тюркян.

Тюркян пита асансьорните техници, дали познават мъжа от асансьора, а те ѝ отговарят, че това е Картал Гьоксел, собственикът на хотела.

След като Тюркян се настанява в стаята си се обажда на Рючхан и я пита, дали е успяла да се срещне с Картал Гьоксел, защото той е в хотела, в който тя е отседнала. Рючхан ѝ предлага да каже на Сомер, а по-късно тя и Йозер ще дойдат същи и ще го обсъдят.

Междувременно Фатих отваря на Севилай и я гони от къщата, като я заплашва, че ще каже на Мустафа, как е шантажирала баща му с болестта, от която вече не е болна.

Дерия показва апартамента, който е наела на Мустафа. Мустафа много го харесва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…