Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.165: „Сърцето знае най-добре, не е ли така, Тюркян?“

Добави коментар

Да продължат да работят в една и съща компания въпреки развода си е много трудно и за Тюркян, и за Сомер. Когато Тюркян вижда Сомер и Сомер вижда Тюркян, те изживяват любовни трепети. Дори не искат да повярват и да приемат, че голямата любов им е приключила. Разберете още какво ще се случи в епизод 165 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 164 на „Три сестри“ Несрин ядосана, че Тюркян не иска да напусне компанията на Корман, казва на мъжа си, че това е работа на Рючхан, защото ако Сомер е искал да я вземе на работа да го е направил тогава, когато Тюркян е чистела чуждите къщи. Чувайки това Садък побеснява и отива в компанията на Корман и вдига скандал. Тюркян след като разбира, какво е направил баща ѝ в компанията, отива при него. Какво ще си кажат баща и дъщеря?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 165 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 21 юни по Diema Family от 22:00 часа.

Тюркян отива да забере Дерия от къщата на Севилай.

Севилай разбира, че Дерия и Мустафа са се оженили. Какво смята да направи Севилай? Какво ще я предупреди Мустафа?

Сомер е изненадан, че Тюркян ще продължи да работи в компанията след скандала, който вдигна баща ѝ.

Рючхан споделя на Тюркян, че изпитва болка от отсъствието на Йозер, а Тюркян в същото време се бори с чувствата си към Сомер.

Какво ще каже Тюркян на Сомер, че той ще отиде да се види с баща си?

Рючхан предупреждава Мине да няма никакви очаквания от сина ѝ, защото Сомер никога няма да се откаже от Тюркян.

Всичко за „Три сестри“

Сердар се обажда на Дьонюш, за да я покани на концерт на любимата им група, но тя му отказва, защото родителите ѝ са в много лошо състояние и тя не може да ги остави. Сердар и Дьонюш все повече се отдалечават един от друг...

Тюркян, която научи от чичо си, че Дерия е в къщата на Севилай, отива, за да я забере от там. Посреща я Севилай и ѝ заявява, че Дерия не е тук.

-С мен приключи и мина на сестра ми ли? Сестра ми още учи, това че се ожени без да получи разрешение от родителите ми, не означава, че ти можеш да я затвориш в дома си и да се отнасяш с нея като с прислуга! - гневна е Тюркян.
-За какъв брак говориш? – пита шокирана Севилай.
-Я не се прави, че не знаеш! Чуй ме, ще се държиш от Дерия и от семейството ми по-далече! Разбра ли! Знай си мястото! – казва Тюркян и ядосана си тръгва.

Пред къщата я чака Фатих. Тюркян пита изненадана чичо си, какво прави тук, а той ѝ отговаря, че се е притеснявал Севилай и нея да не затвори в къщата си. Тюркян му казва, че Дерия не е била в дома на Севилай, но също така не ѝ отговаря на обажданията и съобщенията. Тя моли чичо си ако я види да ѝ се обади.

Тюркян бърза за съвещанието в компанията, но когато влиза в залата намира само Сомер.

-Никой ли не дойде? – пита Тюркян.
-Аз мислех, че и ти няма да дойдеш – казва по-скоро на себе си Сомер.
-Не разбрах!
-Ще дойдат след малко.

Между двамата настава неловко мълчание.

-Как си ти? – пита Сомер.
-Добре съм, а ти как си?
-Добре!

Двамата в един глас казват „Татко…“

-Татко вчера е бил тук и е вдигнал скандал – казва Тюркян.
-Да, затова си мислех, че няма да дойдеш.
-Не, аз ще продължа да работя!
-Да, това го разбрах. Надявам се да не са възникнали проблеми, защото баща ти беше категоричен относно работата ти тук.
-Аз му казах, че не сме на едно мнение и извинявай за неприятностите, който е създал.

На Сомер и Тюркян им е много трудно да бъдат един да друг след всичко, което се случи. Тюркян се измъква като казва, че ще отиде до г-жа Рючхан.

-Надявам се, че не си дошла да ми кажеш, че ще напуснеш? Нали няма да ме оставиш? – пита Рючхан.

Тюркян ѝ отговаря, че продължава работа си и се извинява за това, което е направи вчера баща ѝ. Рючхан ѝ отговаря, че е свикнала да слуша приказки, които не е заслужила. Тя споделя на бившата си снаха, че Йозер вече не идва в компанията…, и той много ѝ липсва…

-Тюркян, може ли на човек да липсва, нещо което не е обичал? Нима човек може така лошо да постъпва със себе си? Но, на мен много ми липсва!
-Сомер, един път ми каза, че съм започнала да приличам на вас. Не знам, дали го каза от гняв или възхищение…, но той не беше доволен от това.

Рючхан се смее и казва, че Сомер много добре познава и двете, и тя не се ядосва и не е изненадана. Ако си спомня, аз също един път ти казах, че ти приличаш на мен на младини…

Мустафа се прибира, а Севилай го посреща бясна на вратата и го пита, къде е бил и защо не си е вдигал телефона. Мустафа я пита, защо отново е нервна.

Докато майката и синът спорят ожесточено, Севилай обвинява Дерия, че е луда по парите и се е омъжила за него, защото е разбрала, че е син на Корман.

Мустафа крещи на майка си, че се е уморил от нейните състояния и ако наистина приеме Дерия, той винаги ще ѝ помага, но ако разкаже на някой за сватбата им, то той ѝ се кълне, че ще забрави за нея.

-Чул ли ме добре, вече загуби баща ми, кълна ти се, че и мен ще загубиш! - ядосан Мустафа излиза.

Мустафа пристига в компанията на Корман. Тюркян го вижда и го пита, къде е Дерия. Той ѝ отговаря, че е в Измир. Тюркян не му вярва и казва, че знае, че е била в дома му. Мустафа признава, че Дерия е била у тях, но се е върнала в университета. Тюркян се ядосва, че не може да се свърже с Дерия.

-Ти би ли вдигнала, като ти постоянно ѝ се караш?
-Кажи на Дерия да ми се обади!

Към тях се приближава Сомер и пита Мустафа какво става. Мустафа го пита, дали довечера има работа и го кани да отидат при баща си. Сомер му казва, че пътищата с баща му са се разделили, но той ще е хубаво да отиде да го види.

Вечерта Тюркян е останала в компанията за защото има урок, а Сомер влиза при нея преди да е дошъл учителя ѝ. Той я разпитва как е, дали напредва с уроците, дали иска нещо да ѝ приготви Айла, а шофьорът им ще го донесе. Тюркян отговаря на въпросите му и му казва, че не е гладна и съветва Сомер да отиде и да се срещне с баща си.

-Понякога не правим неща, които трябва да направим навреме… Ще мине време и ще разбереш, че този човек вече го няма до теб, че си го изгубил, че няма път назад! После с огромно съжаление ще обвиняваш себе си.
-Ти говориш за това, което преживяхме ние ли?
-Като нас!

-Но, аз не искам повече да живея със съжаления… Всичко завършва в сърцето, а гласът ти ти казва какво да правиш. Логиката изчезва и сърцето започва да се бори, решава вместо теб… То ти казва, кое е най-правилното… Сърцето знае най-добре, не е ли така, Тюркян?
-Добре, слушай тогава сърцето си!
-Довиждане!

Мине с Кираз е в имението при Рючхан и гледа, че фотографите, които висяха на стените ги няма.

-Какво гледаш? Сомер ги махна, защото много му причиняват болка, защото много обича Тюркян, не си мисли, че е заради теб! – заявява Рючхан.
-Вие не ме разбрахте правилно, аз се разстрой! Наистина се разстрой! Защото много добре познавам това чувство. След като загубих Сомер, аз също не можех да гледам снимките ни… Аз толкова много снимки изгорих… Аз много се старах да забравя Сомер, но не можах! Аз за малко щях да се побъркам и се побърках… Но, знаете ли, кое е най-ужасното г-жо Рючхан, да забравиш… Сега благодарение на дъщеря си намирам утеха…
-Ти наистина ли си намерила утеха? Още колко дълго ще си причиняваш болка?
-Човек не обича с ума си, а със сърцето си, а то не знае какво е това невъзможност. То си мисли, че един ден отново ще бъдете заедно…
-Виж, Мине за това, че Тюркян и Сомер се разведоха, ти не трябва да се надяваш! Сомер няма да се откаже от Тюркян! Няма да се откаже!
-Аз знам…
-Мине, ти си млада, красива оправи си живота и от Сомер нищо не очаквай!

Действието се пренася на яхта, на която сега живее Йозер. Мустафа е при него и му разказва, че майка му иска да каже на всички, че с Дерия са се оженили и да изложи момичето. Йозер казва на сина си, че сигурно заради това Севилай му е звъняла. Мустафа го моли ако майка му се обади още един път да поговори с нея. Йозер го уверява, че ще говори с майка му и ще му помогне да оправят проблема с женитбата му.

Йозер пита Мустафа, дали е виждал брат си, как е.

-Имал съм и по-добри дни, татко! – казва Сомер. Йозер е изненадан да види сина си.

Сомер се приближава до баща си и му казва, с болка, че са се развели с Тюркян. Йозер прегръща Сомер.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…