Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.164: Връзката между Тюркян и семейството ѝ е прекъсната!

Добави коментар

Несрин ядосана, че Тюркян не иска да напусне компанията на Корман, казва на мъжа си, че това е работа на Рючхан, защото ако Сомер е искал да я вземе на работа да го е направил тогава, когато Тюркян е чистела чуждите къщи. Чувайки това Садък побеснява и отива в компанията на Корман и вдига скандал. Тюркян след като разбира, какво е направил баща ѝ в компанията, отива при него. Какво ще си кажат баща и дъщеря? Разберете още какво ще се случи в епизод 164 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 163 на „Три сестри“ Краят на съвместният пътя за Тюркян и Сомер е близо: съдията решава да ги разведе, защото Тюркян представя доказателства, че Сомер и е изневерил. Садък и Несрин искат от Тюркян да остави работата си с Рючхан и да отиде на интервюто за работа, което Несрин ѝ уреди. Тюркян се съгласява, но какво ще направи в крайна сметка?

НА КРАТКО какво се случва в епизод 164 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 20 юни по Diema Family от 22:00 часа.

Рючхан утешава Тюркян, която за първи път след развода пристига в компанията.

Несрин ядосана, че Тюркян не иска да напусне компанията на Корман, казва на мъжа си, че това е работа на Рючхан, защото ако Сомер е искал да я вземе на работа, да го е направил тогава, когато Тюркян е чистела чуждите къщи. Чувайки това Садък побеснява и отива в компанията на Корман и вдига скандал.

Тюркян след като разбира, какво е направил баща ѝ в компанията, отива при баща си. Какво ще си кажат баща и дъщеря?

Връзката между Тюркян и семейството ѝ е прекъсната.

Неспособен да понесе загубата на Тюркян, Сомер обвинява единствено себе си. Той признава, че не е способен да обича, и се разплаква в ръцете на Рючхан.

Всичко за „Три сестри“

Действието продължава от предния епизод. На Рючхан се падна задачата да утеши Тюркян, която за първи път след развода пристига в компанията.

Рючхан влиза в кабинета на Тюркян и я вижда да плаче. Тюркян казва на бившата си свекърва, че нищо не минава, болката е останала, а Рючхан ѝ отговаря, че всичко ще мине, но ще остави след себе си голяма тъга и дълбока рана. Тюркян започва да плаче с глас, а Рючхан я прегръща и се опитва да я успокой, като ѝ казва, че всичко ще мине, а тя винаги ще остане нейната снаха Тюркян Корман и добавя:

-Времето ще покаже… Кой знае, може в деня на сюнета на внук ми, да направим двойно тържество?
-Какво двойно тържество, г-жа Рючхан?
-Аз говоря за теб и Сомер! Мислиш, че внукът ми няма да задава въпроси, защо мама и татко не са заедно като на другите деца и ще ви накара да се сдобрите!

Тюркян, която не спира да плаче казва, че всичко е свършило и двамата със Сомер да се развели и повече никога няма да бъдат заедно.

-Раните са още пресни, но почакай, успокой се! - Рючхан избърсва сълзите на Тюркян. -Хайде, да се заемем с работа, за да се разсеем! След половин час имаш урок по английски, шофьорът ще те закара!

В същото време телефонът на Тюркян звъни, но тя не вдига.

Разбираме, че е Садък е звънял на дъщеря си. Той казва на Несрин, че Тюркян не му вдига.

-Как ще вдигне, като много добре знае какво е направила! Ние станахме за срам пред човека! – казва Несрин, а Садък предполага, че може сега Тюркян да е отишла на интервюто и сега да говорят, затова не трябва да се притесняват напразно.
-Садък, колко часа минаха? Толкова ли е трудно да ни се обади? Аз ти казвам, че тя не е отишла! Тя не може да се раздели с този младеж и да напусне тази компания! – дудне гневна Несрин.
-Несрин, мисля, че това е нормално. Скоро ще им се роди дете, а и мисля, че все още се обичат! Това не е лесно! Аз съм сигурен, че Сомер е помолил Рючхан да я вземе на работа при нея, за да не се разделят! – казва уверено Садък.
-Стига, Садък! Сомер ако искаше, щеше да я вземе на работа, но това е план на г-жа Рючхан, а нашата е наивна и вярва на всичко, което ѝ казва Рючхан!
-Ти говориш така, защото отношенията ви с Рючхан се развалиха!
-Стига, Садък, ако искаха те по-рано щяха да вземат детето на работа! Какво си мислиха, когато дъщеря ми чистеше чуждите къщи за жълти стотинки?!
-За какво чистене говориш, Несрин? – Садък побеснява.-Аз нямаше да повярвам ако не я бях видяла със собствените си очи! Така е, Тюркян чистеше чуждите къщи, Садък!
-Какво означава това, Несрин? Как Сомер го е позволил, не разбирам! – крещи Садък.
-Аз и заради това се ядосвам! След като обичаш жена си, как ще ѝ позволиш да работи това?! А сега като мисля за това, се радвам, че се разведоха – отвръща Несрин.

Идва и Незахат, която казва, че и тя като него, не е искала Сомер и Тюркян да се развеждат, но има неща, който той не знае. Садък побеснял крещи какво не знае още. Незахат му отговаря, че Сомер е шантажирал Несрин, че няма да им покаже внука.

-Не, не, докато не взема дъщеря си от тях, това така ѝ ще си продължи! – казва Садък и излиза.

В същото време Дерия се среща с Дьонюш, за да ѝ се извини.

-Ако ти каже, че съжалявам, че се омъжих за Мустафа ще се зарадваш ли? Ще ми простиш ли?
-Ти, какво да не си луда, защо да се радвам? Аз искам сестра ми да бъде щастлива!
-Колко съм глупава, не се чувствам добре! - казва Дерия
-Какво е станало?

Дерия разказва на сестра си какво е станало и казва, че ще се върне в университета. Дьонюш я пита, дали има пари, а Дерия ѝ казва, че сега е собственик на фирма и само с едно обаждане ще ѝ донесат пари.

-Сега ще отида в Измир и ще си взема най-скъпия хотел, за да отмъстя на Мустафа за това, че постъпи така с мен! Ще харча парите му!
Междувременно Садък пристига в холдинга на Корман и вдига скандал. Той пита Сомер, къде е Тюркян, за да я забере.
-Тюркян не е тук! – казва Сомер.
-Не ме лъжи, защото ще взема дъщеря си и ти никога повече няма да я видиш! – крещи Садък.

Рючхан придружена от Селчук, които са чули виковете също идват, з ада видят какво става.

-Г-н Садък, вие не сте си вкъщи, елате на себе си! – крещи Рючхан.
-Стига вече, оставете дъщеря ми намира, вие и без това я съсипахте! – крещи Садък.-Тя стана робиня на вашите интриги!
-Никакви интриги няма, татко Садък! – отвръща Сомер. -Истина е, ние с Тюркян се разведохме и всичко свърши!
-Свърши ли? Свърши ли? Нима, ти, не си заплашвал жена ми с внука ми? Нима не остави ти Тюркян сама, когато трябваше да я пазиш? А и още си я взел на работа тук! Свършило било? – крещи Садък и тръгва да нападне Сомер. Рючхан застана между двамата и казва на Садък да дойде на себе си.
-Аз взех Тюркян на работа и тя работи с мен! Моля ви вървете си!
-Коя сте вие, че ще работи с вас? Докато не взема дъщеря си, никъде няма да ходя!

Рючхан казва на Садък, че Тюркян не е тук. Садък пита, къде е кабинета на дъщеря му. Сомер казва на Садък, че Тюркян е на курс и като се върне лично ще му я доведе.

-Кой ще върнеш? – крещи Рючхан.-Тюркян работи за мен! Ако иска да види баща си, ще го види, а ако не иска, няма да го види!
-Вие прекалявате г-жо Рючхан! Аз знам какво искате да направите, да отделите дъщеря ми от семейството и да остане сама и в безизходна ситуация! Но, вие няма да можете, защото докато съм жив, няма да го позволя!
-Тюркян и без това беше сама, а бракът ѝ приключи заради вас, затова аз съм до нея и я подкрепям и нямам намерение да я оставя! - заявява Рючхан. -Не се излагайте напразно, а си вървете!

След скандала на Садък на Рючхан ѝ прилошава. Сомер ѝ помага да се оправи и ѝ казва, че мисли, че това, че Тюркян работи в компанията не е правилно. Рючхан не е съгласна със сина си. В този момент Тюркян се връща от курса и идва при Рючхан.

-Г-жа Рючхан?!
-Ах, Тюркян, ах!
-Какво ви е, лошо ли ви е? – пита Тюркян, а Сомер излиза без да каже нищо. Тюркян пита какво е станало.
-Баща ти, дойде и вдигна скандал, че сме те взели в плен и принуждаваме да работиш! Знаеш ли, още колко неща ми наговори, Тюркян? Но, ти ако се чувстваш като робиня, аз не искам да те карам да работиш, дъще? – пита Рючхан, а Тюркян я уверява, че и дума не може да става нещо такова.
-Баща ти, дойде, за да те забере от тук, а аз му казах, че Тюркян сама ще реши!

Действието се пренася в къщата на Садък, където той се е прибра и разказва на жена си и сестра си какво е станало. Несрин се ядосва, че не е трябвало да му казва, Незахат е уверена, че Тюркян като разбере как са постъпили с баща ѝ ще им затръшне вратата и ще се върне у дома.

-Аз не мога да разбера, как ходи там да работи? При това ходи и на някакви курсове! Та днес се разведе, а преди час плачеше в краката на майка си! Как може човек да ходи там, като вътре в него гори такъв пожар! – възмущава се Садък.

След малко ядосана Тюркян пристига в дома на родителите си.

-Татко, ти какво правиш? Какво искате от мен?
-Дъще, аз искам да те спася от ръцете им!
-Никой не ме е затворил в компанията, от кой ме спасяваш? – пита ядосана Тюркян. -Ти си бил днес в холдинга и си вдигнал скандал, защо е било нужно да излагаш мен и себе си, татко?
-Заради теб, Тюркян! Защо си мислиш, че да защитавам дъщеря си е срамно?! – пита ядосан Садък.
-Повече не прави за мен, това което не искам! – крещи Тюркян в лицето на баща си.-Стига! Омръзна ми! Уважавайте решенията ми!
-Наемам си дом, не може да живееш там! Искам да се разведа, не ти не можеш да се разведеш! И да се сдобря, също не може! Искам да работя, не може да работиш! Стига! Оставете ме намира! Днес се разведох с бащата на детето си, с мъжа, който обичам, но аз не мога да кажа пред вас, че го обичам, от страх! – крещи Тюркян.
-Не се страхувай, ти не може да си привързана към този мъж, който ти причини толкова много болка! – крещи Садък.
-Това са моите чувства и емоции, и аз не съм задължена да давам сметка за това на някой! Аз днес се разведох с мъжа си! Аз съм все едно риба на суша, исках да се скрия при вас, но вие какво направихте, вместо да потушите пожара, наляхте масло в огъня!

Садък пита Тюркян, защо ги е излъгала, че ще отиде на интервю а не е отишла, а е отишла при тях.

-Да не отидох на интервю! Защото не исках да отида! И няма да отида! Аз няма да напусна компанията на Корман! – заявява Тюркян.
-Защо? – крещи вбесен Садък.
.Защото, дори да сме разведени със Сомер, това е компанията на бащата на моето дете, а г-жа Рючхан е баба на детето ми! Аз имам право да съм там, заради бъдещето на детето си!
-Тюркян, ти одобряваш ли, това което направиха хората, които наричаш баща и баба на детето си? Те накараха охраната да ме изгони! – крещи Садък.
-Ако беше отишъл спокойно като дядо на детето ми, никой нямаше да те изгони! – отвръща Тюркян.
-Ти…, какво говориш? – пита Садък.

Незахат и Фатих, които станаха свидетели на скандала между баща и дъщеря се намесват и Тюркян си тръгва разплакана.

Действието прескача във вечерта. Сомер се прибира в къщи и пита майка си, дали е говорила с Тюркян, тя отговаря, че се е опитала, но тя не ѝ отговорила. Сомер признава на майка си, че е много притеснен за Тюркян.

Сомер вижда снимките на него и Тюркян поставени в стаята и ги събира всичките, за да не ги вижда.

Сомер, който с всяка изминала минута все повече и повече чувства болката от загубата на Тюркян, се срива и разплаква на коленете на майка си.

-Не можех да я прегърна, мамо, не можех да я прегърна... Не можех да го направя, мамо... Господи, по дяволите, пак сбърках, не успях да обичам! Мамо, душата ми умира, защото не може да диша! Аз чувствам, че ще умра, мамо! – плаче Сомер, а Рючхан се опитва да го успокой.

Сутринта Рючхан се обажда на Мустафа и го моли да сдобри Йозер и Сомер. Мустафа казва, че ще измисли нещо по-късно защото да преди малко е бил в бърза помощ.

Разбираме, че за да задържи Мустафа до себе си, Севилай се преструва на болна.

В същото време Фатих отива в при Тюркян и ѝ казва, че Севилай е затворила Дерия в дома си и я кара да работи. Те си мислят, че Дерия е в университета, а тя е прислуга в къщата на Севилай. А, той вчера със собствените си очи го е видял… Ако Несрин и Садък разберат това и двамата ще трябва да ги погребат едновременно, защото сърцата им няма да издържат. Тюркян моли чичо си нищо да не казва на родителите им, а тя ще оправи нещата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…