Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.163: Разведени! Това ли е краят на голямата любов?

Добави коментар

Краят на съвместният пътя за Тюркян и Сомер е близо: съдията решава да ги разведе, тъй като Тюркян представя доказателства, че Сомер и е изневерил. Садък и Несрин искат от Тюркян да напусне и работата си с Рючхан и да отиде на интервюто за работа, което Несрин ѝ уреди. Тюркян се съгласява, но какво ще направи в крайна сметка? Разберете още какво ще се случи в епизод 163 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 162 на „Три сестри“ Рючхан прави план, за да промени решението на Сомер и Тюркян да се разведат. Мустафа и Дерия идват при Рючхан, за да ѝ съобщят, че са се оженили тайно. Тюркян побеснява, когато вижда Дерия в компанията. Двете отново се карат.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 163на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 19 юни по Diema Family от 22:00 часа.

Сомер и Тюркян отиват заедно в съда за делото си за развод.

Тюркян представя снимките на Мине и Сомер пред съда като доказателство за изневяра и съдията прекратява бракът им.

Докато Тюркян напуска съдебната зала със сълзи на очи, Сомер преживява най-голямото си разочарование, тъй като голямата му любов е завършила с раздяла.

Несрин е доволна, че най-накрая дъщеря ѝ се разведе. Садък и Несрин искат Тюркян да напусне и работата си с Рючхан и да отиде на интервюто за работа, което Несрин ѝ уреди.

Тюркян се съгласява, но какво ще направи в крайна сметка?

Под въздействието на Севилай, Дерия се сблъсква с корено различен Мустафа, какво ще направи?

Всичко за „Три сестри“

Действието продължава от предния епизод. Тюркян и Сомер са все още в ресторанта. Тюркян развълнувана му разказва за тяхната първа среща, как са ѝ треперили краката, защото това е била първата ѝ среща с мъж и много се е вълнувала. Тюркян пита Сомер, как той тогава се е чувствал, дали е бил развълнуван. Сомер отрича, а Тюркян му казва, че той също е застинал на място като я е видял. Тюркян му показва как е изглеждал Сомер на първата им среща. Двамата се смеят.

-Да, аз бях изненадан, защото ти беше много красива! - признава Сомер.

-Ти не очакваше да бъда толкова красива, нали?

Сомер се смее и ѝ казва, че точно така е казала и майка му. Тюркян моли Сомер да прекратят темата, защото се срамува. Сомер се обитава да си спомни какво е казала Тюркян тогава.

-Много е важно, къде ще те отведат думите, г-н Сомер! Защото те показват мястото, където ще отидеш! – припомня му Тюркян и казва, че май се е напила без да пие нищо, защото главата ѝ се е завъртяла.

- Наясно съм с това.! – отвръща Сомер. -Защо сме такива? Защо обръщаме гръб на света?

-Да ние сме два пътника, които са изгубили пътя си…

Настава неловко мълчание между двамата. Тюркян казва, че е време да се прибира. Тя става, но ѝ се завива свят. Сомер нежно я хваща и я пита, дали е добре.

-Добре съм, не е нужно да ме държиш!

-Аз ще те закарам до вкъщи!

Тюркян не се противи и се качва в колата на Сомер. Сомер притеснен я пита, дали е добре, а тя му отговаря, че главата я боли малко.

Тюркян моли Сомер да спре край брега на морето и слиза от колата като се залива от плач. Сомер я наблюдава от автомобила си… Той не е в по-добро състояние от Тюркян.

Действието прескача на сутринта. Сомер и Тюркян са все още в колата край брега.

Сомер си поглежда часовника и казва на Тюркян, че е време…

Сомер и Тюркян, пристигат заедно в съда за делото, и заемат местата си в залата заедно с адвокатите си.

-Вие скоро сте се оженили, а скоро ще се роди и детето ви. За брака първите две години са тежки. Съпрузите се опитват да свикнат един с друг, но ако не си дадете време и проявите търпение, то на света няма да останат женени двойки! Вие все още сте млади и ви очакват още по-тежки дни, не е нужно да бързате да се разведете! Вие и на първото заседание не дойдохте, очевидно е, че се обичате. Някой от вас може ли да каже, че не обича съпруга си или съпругата си? Че не можете да се търпите и минута?!

Сомер и Тюркян мълчат. Двамата не могат да кажат, че не се обичат.

Тюркян става и казва: - Любовта не е достатъчна, г-н съдия!

-Да, ние не можем да се обичаме! – става и казва Сомер.

-Ти не можеш! – отвръща Тюркян.

-Аз както винаги съм виновен, а ти права! – отбелязва Сомер.

-Аз не съм казала, че съм права!

-Тогава не се опитвай да се оправдаваш!

Съдията се намесва и им казва да престанат и да седнат, и дава почивка за 10 мин.

Отвънка адвоката на Тюркян ѝ казва, че днес няма да може да се разведат, защото съдията на първо място защитава семейството, а те скоро са се оженили, а и очакват дете.

Тюркян поглежда към Сомер, а след това вади от чантата си снимките, които направи на Сомер и Мине и я подава на адвоката, като го пита, дали това ще помогне да се промени мнението но съдията, защото със Сомер са се разбрали и искат да се разведат.

Адвокатът на Тюркян представя снимките на Мине и Сомер пред съдията като доказателство за изневяра.

Съдията произнася решението си и прекратява брака на Сомер и Тюркян.

Докато Тюркян напуска съдебната зала със сълзи на очи, Сомер преживява най-голямото си разочарование, тъй като голямата му любов е завършила с раздяла.

Тюркян вижда баща си пред сградата на съда. Плачейки тя му казва, че всичко е свършило.

Действието прескача. Тюркян плаче в скута на Несрин, а тя я глади по-главата. Несрин трябва да е доволна, тя толкова много притискаше дъщеря ѝ да се разведе.

-Такава ти е съдбата, какво да се прави? – казва Несрин. -Вие се опитахте, особено ти! Ти направи всичко, за да опазиш семейството си! Не се тревожи! Понякога не се получава, колкото и да се стараеш! Плачи, дъще, освободи се от всичко, което се е насъбрало в теб! Плачи дъще, когато една врата се затваря се отваря друга!

Садък не издържа да гледа как дъщеря му страда и иска да се намеси, но Несрин му прави знак, да не се меси.

В същото време Сомер се прибира вкъщи.

-Сомер, какво стана? Аз толкова много ви звънях, за малко да умра от притеснение!

-Ние се разведохме, мамо! – казва Сомер, а Рючхан го прегръща.

-Така бързо се разведохме, че не мога да повярвам!

-Не се отказвай веднага, ако всичко е приключило формално! Вие с Тюркян сте влюбени един в друг! Вие много се обичате! Всичко не може така лесно да приключи, синко, не може да премине! Нищо не може да свърши, докато сърцето не каже!

-Не, мамо, Тюркян отдавна е сложила край на всичко! Отдавна е сложила нашата любов на бесилката и без да ѝ мигне окото стегна примката!

-Какво означава това? – пита Рючхан и сяда до сина си. Тя моли Сомер да ѝ каже какво е станало в съда. Сомер казва, че Тюркян ги е снимала с Мине и предоставила снимките пред съда като изневяра.

-Но, разбира се! Тя трябваше да ти отмъсти за онези снимки! – досеща се Рючхан.-Това е моя грешка! Още не мога да разбера, как направих тази глупост! – разкайва се Рючхан и си търси телефона, за да се обади на Тюркян и да ѝ каже, че снимките са нейни, за да враждува с нея.

-Не, мамо, в никакъв случай! Този брак отдавна приключи! Просто аз не го приемах! Тюркян отдавна е сложила край на всичко! Мамо, Тюркян сега единствено вярва на теб, затова не я разочаровай! Ти си ѝ единствената опора, ако се обиди и на теб, ще остане съвсем сама!

Рючхан пита сина си, какво ще правят сега, а Сомер ѝ отговаря, че всичко е приключило, и приема раздялата, тя също трябва да приеме, че всичко е свършило.

Действието се връща в къщата на Садък. Несрин казва на Тюркян, че трябва да изхвърли всичко лошо, което се е насъбрало в душата ѝ, за да излекува раните си. И сега остава само да направи още едно последно нещо, да напусне компанията.

-Каква компания? – пита Садък.

-Тюркян работи в компанията на г-жа Рючхан! – отговаря Несрин.

-Какво? Какво означава това? Тюркян?! – пита Садък.

Тюркян потвърждава, че работи заедно с г-жа Рючхан.

-Но, ти нямаш намерение да останеш да работиш там, нали? – пита Садък. Тюркян му отговаря, че това работа и не е свързана със Сомер.

-Дъще, ти преди малко се разведе! Ти нямаш работа с тях!

-Татко, аз обещах на г-жа Рючхан! А, и ние добре се разбираме с нея.

Несрин започва да се вайка, как Тюркян все още вярва на тази жена. Тюркян моли майка си да не говори така, защото много време си е търсила работа. Несрин ѝ припомня, че ѝ е била уредила интервю за работа в една от най-големите компании в района „Картал“. Несрин и Садък се опитват да уговорят Тюркян да отиде на интервюто, но тя им отказва, като им казва, че Рючхан е наела специално за нея учители и много старае.

-Какво ще правите като се срещнете със Сомер, дъще? – пита Несрин.

-Майка ти е права, не може да работите на едно и също място! - Садък поглежда часовника си и казва, до интервюто в два часа има още време.

-Добре, ще ходя да се преоблека – отвръща Тюркян и си тръгва. Несрин и Садък са доволни, че Тюркян ги е послушала.

Действието се пренася в къщата на Севилай. Мустафа моли Дерия да не се инати и да облече дрехите, които ѝ избра. Дерия облича една от роклите и отива да се покаже на Мустафа, но чува разговора му със Севилай.

-Сега ми се ядосваш, но аз много неща забелязвам! – казва Севилай.

-Мамо, какво си видяла? Какво може да забележиш за два дни? Моля те, престани!

-Ти няма да можеш да живееш с нея, тя ще те побърка! Ще бъдеш нещастен!

-Сега у теб се появи възможност и искаш да се възползваш от това? Купих ѝ рокля, а тя не я хареса и какво от това?!

-Избухлива е синко!

-Избухлива или не, тя винаги е била такава! Тя няма да остане винаги такава! Тя също с времето ще се промени! Ще се научи, мамо!

-Тя не е израсла в такива условия! Вие сте различни! Виж, че родителите ѝ въобще не са я възпитали!

-Добре, различни сме, но ако иска да бъде с мен ще се промени, ще ме слуша! Ще облече всичко, което аз искам! Ще я променя! – отсича Мустафа, а Дерия на пръсти се връща в стаята.

Тя се преоблича, излиза ядосана от стаята и хвърля торбите с вещите, които Мустафа ѝ подари.

-Ти, кой смяташ да променяш? Какво искаш от мен? Аз да не съм ти робиня, Мустафа?!

-Виждаш ли за какво те предупреждавах! – отвръща Севилай.

-А, ти се благодари на родителите ми, че са ме възпитали както трябва! – обръща се Дерия към Севилай.

-Дерия! – опитва се да я смъмри Мустафа.

-Никой не може да коментира семейството ми, Мустафа! – отговаря ядосана Дерия и сваля гривната, която той ѝ подари преди ден. -Аз заради никой не съм се променяла, и няма да се променя! Аз съм такава, ако не ти харесвам си намери друга, която да бъде кукла на майка ти!

-Невъзпитано момиче! – съска през зъби Севилай.

-Дерия, внимавай какво говориш? – отвръща Мустафа.

-И какво ще направиш, ще ме набиеш ли?

-Какво говориш, кога съм ти вдигал ръка?

-Ти ще го направиш, за да угодиш на майка си! Защото ти, не си този Мустафа, който познавам!

Севилай казва, че Дерия го провокира и моли Мустафа да излезе навънка, за да подиша често въздух.

-Не, аз провокирам, Мустафа, а вие! Затова живейте си двамата със сина си! – заявява Дерия и напуска къщата на Севилай. Мустафа иска да тръгне след Дерия, но Севилай го спира.

В същото време Несрин се обажда на своя бивш ученик, за да пита за интервюта на Тюркян. Тя щастлива разказва на Садък и Незахат, че интервюто ще бъде формално и ще вземат Тюркян веднага на работа.

В същото време Тюркян не отива на интервюто, а отива на работа в компанията, където среща Сомер, двамата се разминават като двама непознати…

Но и двамата са разбити, защото изгарят от любов един към друг и не знаят, как сега да си кажат, че всичко е приключило.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…