Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.159: „Ще си разчистим сметките в съда, Сомер Корман!“

Добави коментар

Тюркян разбира, че Сомер ще вечеря с Мине. Отива пред къщата на Мине и тайно ги наблюдава. Светът ѝ се срива, когато вижда близкото и интимно поведение на Сомер и Мине. Рючхан разбира от Тюркян за лъжата на Севилай. Разберете още какво ще се случи в епизод 159 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 158 на „Три сестри“ Тюркян приема предложението на Рючхан и става нейна асистентка! Сомер е шокиран, когато вижда красивата си жена в компанията. Тайният брак на Мустафа и Дерия е разкрит. Тюркян и Сомер са шокирани да разберат, че Дерия и Мустафа са се оженили. Двамата заминават за Измир при Мустафа и Дерия.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 159 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 13 юни по Diema Family от 22:00 часа.

Дерия съжалява, че е набедила и обидила Дьонюш.

Сомер и Тюркян са принудени да прекарат вечерта в една стая. Сомер се побърква от ревност, когато сутринта един от гостите на хотела сяда на масата на жена му и я сваля.

Тюркян се среща с Дерия. Двете си казват много тежки думи.

Тюркян научава от Сердар, че Севилай се е излекувала от рака преди години. Тя се опитва да каже на Йозер, но той не иска да я слуша. Тюркян разказва на Рючхан за лъжата на Севилай. Какво ще направи Рючхан?

Тюркян разбира, че Сомер ще вечеря с Мине. Отива пред къщата на Мине и тайно ги наблюдава. Светът ѝ се срива, когато вижда близкото и интимно поведение на Сомер и Мине. Какво ще направи Тюркян?

Всичко за „Три сестри“

Дерия се ядосва на Мустафа, когато разбира, че той е казал на Сомер, че са се оженили и съжалява, че набедила и обидила Дьонюш.

Мустафа ѝ казва да се вземе в ръце и да се срещне и говори с Тюркян, а след това и с Дьонюш.

-Не ми заповядвай!
-Ще ти заповядвам, престани с тези своеволия!

В същото време Тюркян не открива сестра си, а Сомер ѝ предлага да я качи на автобуса за Айвалък. Тя му заявява, че докато не се види с Дерия никъде няма да ходи.

Сомер и Тюркян отиват на хотел. Сомер иска две стаи, но му казват, че заради изложението им е останала само една, така двамата са принудени да прекарат нощта в една стая.

Телефонното обаждане от Мине в полунощ разваля настроението на двойката.

Сомер и Тюркян, които се сърдят от вечерта, на сутринта сядат на отделни маси за закуска.

Сомер се побърква от ревност, когато един от гостите на хотела, който е дошъл за изложението, сяда на масата на жена му и я сваля.

Незахат дава снимка на Несрин с Тюркян като бебе и се опита да убеди Дьонюш, че на снимката е тя.

Дьонюш пита майка си, дали може да сложи снимката в рамка, а Несрин не знае за намерението на Незахат и ѝ казва, че е хубаво, че иска да направи жест към по-голямата си, че на нея Тюркян е на 4 месеца, а Дьонюш, която смята снимката за своя, е съсипана от чутото.

Тюркян успява да се свърже с Дерия се среща с нея.

-Само защото сме сестри, не съм длъжна да ти давам отчет за всичко, което правя! Това е моят избор, моят път! – заявява Дерия.
-Твоят избор ли? – пита ядосана Тюркян. - Скоро ще се каеш, ще си ударяш главата в стената, но ще бъде късно! Дано не дойдеш при мен с дете на ръце си?! Защото ще ти кажа, че не ме засяга! - Тюркян обръща гръб и си тръгва.
-Няма да дойда! – заявява Дерия след сестра си. -Дори да умирам от глад и жажда, няма да ти поискам и чаша вода! От никого няма да поискам!

Тюркян се връща от Измир, а в автобуса пътува със Сердар и той ѝ разказва, че Севилай се е излекувала преди години от рака, но помолила лекаря да се престори, че болестта ѝ продължава.

Тюркян се прибира и веднага се обажда на Йозер, но тъй като той ѝ е ядосан, не иска да я изслуша.

Тъй като не знае какво да прави, Тюркян решава да каже на Рючхан.

-Севилай, си играе със съвестта на татко Йозер, за да го държи при себе си, при това с голяма лъжа!

В същото време Айла казва на Рючхан, че ще отиде да остане при Кираз, защото Мине ще ходи на фризьор, защото довечера щяла да ходи на вечеря. Тюркян се досеща, че ще ходи на вечеря със Сомер.

Вечерта Рючхан с букет цветя пристига в къщата на Севилай.

-Радваме се, че сте оздравели г-жо Севилай!
-Не разбирам!
-Да, доста време е минало, сигурно сте забравили, а аз чак сега научих.
-Не разбирам за какво говорите, бихте ли си тръгнали?
-Недейте така, бившата ми съдружница е оздравяла, а аз ѝ нося цветя! Защо се притеснявате.

В този момент при тях идва Йозер.

-Много се радвам, че сте оздравели, да не дава Бог да преживеете същото отново!
-Какво искаш да кажеш, Рючхан, какво става? – пита Йозер.

-Говоря за болестта на г-жа Севилай. Преди две години се е подложила на успешно лечение и е оздравяла. – казва Рючхан гледайки Севилай в очите.-Браво! Йозер, ти си съвестен човек, затова го казвам, за да не се тревожиш напразно! Всички са здрави!

Йозер е шокиран от това, което чува.

В същото време Тюркян, който е научи, че Сомер ще вечеря с Мине, отива пред къщата на Мине и тайно наблюдава, светът на Тюркян се срива, когато вижда близкото и интимно поведение на Сомер и Мине.

Мине вижда Тюркян и нарочно интимничи и целува Сомер. Тюркян вади фотоапарата от чантата си и прави снимка на изневярата на Сомер с Мине.

-Тюркян, какво правиш? – пита изненадан Сомер.
-Аз не действам подмолно като теб, Сомер Корман! Виж аз открито показвам какво правя! Ще си разчистим сметките в съда! – заявява Тюркян и си тръгва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.182: Сомер се среща с Дефне! Какво ще попита Дефне майка си?

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…