Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.155 : Несрин е решена да раздели Сомер и Тюркян!

Добави коментар

Несрин побеснява, когато разбира, че Сомер живее при Тюркян. Какво ще си кажат Сомер и Несрин? Рючхан прави трогателен жест към Тюркян. Ще провали ли Дьонюш сватбата на Дерия, която е решена да се омъжи за Мустафа? Разберете още какво ще се случи в епизод 155 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 154 на „Три сестри“ Тюркян се опитва да скрие тайната си от Сомер, а той от своя страна пристига с куфара си при нея и казва на Тюркян, че се е скарал с майка си, без да разкрива какво знае по въпроса и се настанява при нея. Тюркян е щастлива, че Сомер е до нея и двамата се сближават още повече.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 155 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 7 юни по Diema Family от 20:00 часа.

Ще провали ли Дьонюш сватбата на Дерия, която е решена да се омъжи за Мустафа?

Несрин побеснява, когато разбира, че Сомер живее при Тюркян. Какво ще си кажат Сомер и Несрин?

Рючхан прави трогателен жест към Тюркян.

Всичко за „Три сестри“

Сутринта Дьонюш говори с Дерия по телефона. Дерия съобщава на сестра си, че са записали час за утре, за брака им с Мустафа и Дерия ще им бъде свидетел и я чакат в два часа.

-Никога! Невъзможно! Няма да ме направиш съучастница! Затварям телефона! – крещи Дьонюш и Несрин я пита какво става. Дьонюш измисля лъжа и не казва на майка си, че сестра ѝ утре ще се омъжва.

Действието се пренася в Измир. Дерия се ядосва на сестра си, че няма да дойде за подписа. Мустафа казва на Сердар, че ако и той се откаже, защото Дьонюш няма да дойде ще се скарат. Сердар отговаря, че държи на думата си.

В същото време Сомер се опитва да почисти печката в къщата на Тюркян. Той не може да диша от пепел и прахоляк. Тюркян идва и му казва, че не го бива да почиства камини и печки.

-Така ли, госпожо? – пита Сомер като прегръща Тюркян.

-Не, госпожо, а ваше величество!

Сомер намазва бузите на Тюркян със сажди и пита: -Е, кралице, какво ще заповядате?!

-Сомер, какво направи? – пита Тюркян и отива пред огледалото. -Виж, приличам на панда!

-Каква, панда? Ти си боец! Ела, вземи си оръжието! – казва Сомер като държи машите от печката в ръката си. Тюркян с усмивка взема машата от ръцете на Сомер, а той крещи:

-Доведете, коня на Тюркян!

Тюркян весела подгоня Сомер с машата, като му казва, че сега ще му даде един кон, и едни боец. Двамата се сборичкват и падат на дивана. Следва страстна целувка. Сомер я пита, дали може днес да не излиза, а тя му отговаря, че има уговорка за интервю за работа.

-Добре, твоят дом, твоите правила, скъпа кралице! – съгласява се Сомер.

Тюркян излиза, а след малко пристига Несрин. Сомер ѝ отваря вратата.

-Ти, какво правиш тук? – пита ядосана Несрин.

-Това не е ли къщата на Тюркян, майко Несрин, дойдох при нея.

-Тюркян, Тюркян! – крещи Несрин.

-Няма я, отиде на работа – отвръща Сомер.

Несрин го пита, защо продължава да притеснява дъщеря ѝ и защо непрекъснато е при Тюркян. Сомер я уверява, че не притеснява Тюркян, защото тя е щастлива с него. Ядосана Несрин му отвръща, че въобще не е спокойна, защото или той, или майка му, не оставят Тюркян на спокойствие.

-Тюркян е моя съпруга и аз мисля за спокойствието ѝ повече от вас, затова не може да ми говорите така!

-Идваш при нея, за да я объркаш и заведеш отново в онзи ад! Така и не се разведохте, това искаше, нали? – крещи Несрин.

Сомер уверено казва, че ще остане близо да жена си, а тя не може да им се бърка, защото той обича Тюркян.

-Ако я обичаш, да беше я оставил! Ти я задушаваш, Сомер! Тюркян не може да диша! Нямаш ли милост?

Сомер отговаря, че Тюркян няма нужда от неговата милост и ничия друга. Той заявява в очите на Несрин, че това което ги свързва с Тюркян е тяхната обич и любов, затова няма да се разделят!

-Тюркян, взе решение, дело ще има! След това ще видим какъв повод ще си намериш, за да дойдеш тук!

-Майко Несрин, ние ще имаме дете, не забравяйте това!

-Ти ме заплаши с това дете, каза ли на Тюркян? Хайде кажи ѝ и ще видиш колко бързо ще се разведете! Не си вярвай толкова, Сомер Корман!

-А вие не прекалявайте, защото ще ви отделя не само от внучето ви, но и от дъщеря ви, г-жо Несрин! Ще загубите и двамата! – Несрин си тръгва. -Между другото ще бъде момче, ако ви интересува! – провиква се след нея Сомер.

На улицата Несрин се обажда на Тюркян и я пита какво прави Сомер в дома ѝ и иска от нея да го изгони.

-Сомер дойде и го приех, не искам да си тръгва, толкова е просто! Не ме притискай повече, майко!

По-късно Сомер и Тюркян подготвят и боядисват заедно стаята на детето си.

Вечерта Рючхан идва при Сомер и Тюркян. Докато са сами Сомер казва на майка си, че са много щастливи с Тюркян, който много се е променила и се надява много скоро да се върнат в имението.

Рючхан дава подарък на Тюркян за бебето. Тя добавя, че това са бебешките дрешки на Сомер, който е запазила и след като ще има внук, мястото им е тук. Рючхан подарява на Тюркян обиците, който майка ѝ е подарила, а и това е единственото наследство на жените в техния род, а сега вече са нейни. Тюркян е трогната от жеста на свекърва си.

-Ти си късметът на семейство Корман! Името ни, славата ни, нашият род ще бъдат продължени от сина, който ще родиш! - казва Рючхан.

Вечерта Дерия се обажда на Дьонюш, за да я пита, дали ще дойде утре за подписването. Садък прекъсва разговора им, като пита Дерия, че от кмета е научила, че е била в Айвалък и е искала някакви документи. Дерия веднага спретва лъжа, а Дьонюш я потвърждава.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.181: Сомер се връща! Как ще реагира Тюркян? А Картал?

„Три сестри“, еп.178-180: Несрин умира! – какво ще се случи на финала на сезон 2

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.175: Условието на Рючхан! Проклятието на Мине!