Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп153: Тюркян отново е нападната!Рючхан се завръща, за да отмъсти!

Добави коментар

Рючхан се завръща в компанията, за да си отмъсти! Мъже от квартала провокирани от електротехника, който нападна Тюркян, обграждат и обсипват къщата на Тюркян с камъни. Какво ще направи Тюркян? След жалбата на Рючхан Йозер е отведен в полицията. Разберете още какво ще се случи в епизод 153 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 152 на „Три сестри“ Сомер и Тюркян отиват на контролен преглед, за да разберат пола на бебето си. Момче или момиче?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 153 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 5 юни по Diema Family от 20:00 часа.

Рючхан се завръща в компанията, за да си отмъсти на Йозер!

Мустафа и Дерия, уморени от натиска на семействата си, решават да се оженят тайно.

Мъже от квартала провокирани от електотехника, който нападна Тюркян, обграждат и обсипват къщата на Тюркян с камъни. Какво ще направи Тюркян?

След жалбата на Рючхан Йозер е отведен в полицията.

Сомер разбира от Мустафа, че Тюркян е била нападната. Какво ще направи?

Всичко за „Три сестри“

Рючхан пристига в компанията придружена от Селчук. Сомер щастлив ѝ се обажда:

-Мамо, готова ли си? Скоро ще се роди Сомер-младши?

-Наистина ли? Значи момче?! – щастлива е Рючхан.

-Най-добрият сред момчетата! Скоро момчето на татко ще се роди!

-Много се радвам, аз мислех да се обадя на Тюркян, защото не си взех довиждане с момичето – казва Рючхан и в същия момент вижда Йозер да излиза от кабинета си. -Синко, след малко ще ти се обадя! – Рючхан приключва разговора със Сомер.

-Какво правиш тук? – пита я изненадан Йозер.

-Аз представлявам сина си и внука си! – отвръща Рючхан и показва на Йозер документите като допълва: -Акциите на Мине са мой, а Сомер ми даде пълномощна, та така сега съм в борда на директорите и много скоро ще седна на стола като собственик на всичко тук!

-Много си вярваш! – отвръща Йозер.

Мустафа и Дерия, уморени от натиска на семействата си, решават да се оженят тайно.

Сердар обещава на Мустафа да отиде с Дьонюш на церемонията. Сердар не казва на Дьонюш, че сестра ѝ и Мустафа имат намерение да се оженят, а я лъже, че ще я води на концерт с приятелите си. Сердар моли Дьонюш да се облече малко по-официално, Дьонюш се засяга, че Сердар смята, че тя не е облечена подходяща, за да я покаже пред приятелите си и ядосана се прибира.

Сердар ѝ се обажда и ѝ казва, че я чака пред дома ѝ. В този момент Фатих се прибира и виждайки Сердар да чака Дьонюш пред къщата, Фатих му каза: -Ти не ставаш да носиш носилките в болница, а тръгнал да ми става лекар лекар. Ти даваш надежда и на Фериде, и на Дьонюш... Не те ли е срам да настройваш двама сестри една срещу друга?

В този момент излиза Дьонюш и чува последното изречение от разговора между двамата и се интересува: -Кои са двете сестри, че Сердар да ги настройва една срещу друга?

-Нека ти обясни, той! – отговаря ядосан Фатих и се прибира.

В същото време Сомер докарва Тюркян в дома ѝ. Тя вижда, че ѝ се е обаждала собственичката на къщата, в която живее и се опитва да ѝ се обади, но не успява да се свърже с нея. Тюркян изглежда притеснена, а Сомер си мисли, че Тюркян не си е платила наема, затова хазайката ѝ я е търсила и ѝ дава пари да го плати. Тюркян ядосана му връща парите и му казва, че тя не е Мине и няма да използва детето им, за да му иска пари, а също така си е платила наема. Двамата отново се карат и Сомер ядосан си тръгва.

В същото време електротехникът, който нападна Тюркян, а след това беше вкаран в ареста за кратко, предизвиква вълнения в квартала с лъжливи нападки срещу Тюркян, като казва, че жената, която живее в тази къща не му е платила за услугите, които ѝ е направил, а също така е искала да го съблазни.

Хората от квартала с пръчки и камъни обграждат къщата на Тюркян.

Тюркян, която ги вижда през прозореца е уплашена до смърт. Един камък чупи прозореца и я ударя по челото. Тюркян се опитва да се прикрие и крещи за помощ.

Тюркян събира смелост и се изправя пред събраната тълпа.

-Престанете! Какво искате от мен! – крещи Тюркян със сълзи на очи. -Защо хвърляте камъни по дома ми? Защо? Кой ви събра тук?

-Аз ги събрах! – отговаря електротехника.

-А, ти казал ли им, че се опита да ме насилиш?! С какво право си събрал, тук тези хора? Какво съм ви направила?

- Това е една непочтена жена! Една кола си тръгва, друга идва! Не се знае с какво се занимава! – сипе обвинения електротехника. -Всички имаме деца! Тук ли смятате да я оставите да живее! Хвърляйте камъни!

-Не! – крещи Тюркян и взема камъка от ръцете на мъжа пред себе си. -Този камък, трябва да хвърлят по теб! – Тюркян разблъсква тълпата пред себе си и стига до насилника си. -Този камък трябва да хвърлят по такива като теб, които смятат, че трябва да причиняват зло, когато не получават желаното!

Описвайки какво е направил извратеният мъж, Тюркян добавя, че има полицейски доклад. Хората от квартала вярват в казаното от Тюркян и линчуват насилника. Тюркян се прибира в къщата си и почиства раната на челото.

Междувременно полицаи идват в компанията при Йозер, за да го придружат до участъка, защото трябва да даде показания. Йозер се оправдава пред полицаите, че не е получил уведомление, а и адвоката му нищо не знае за това.

В същото време Рючхан, която пред кабинета на Йозер ги наблюдава, като преди това изхвърля уведомлението, което е пристигнало в имението в коша. Мустафа, който също е там вижда това и му става ясно, че Рючхан си отмъщава на баща му.

-Не е известно, чий нареждания ще изпълняват нашите адвокати, скъпи ми Йозер! – отбелязва Рючхан. -Един ден ще се огледаш и ще разбереш, че шефът се е сменил! Например аз се научих да не се доверявам на никого, Йозер, ти още ли не си го научил?

Йозер не казва нищо и тръгва с полицаите. Мустафа се провиква към баща си и му казва, че ще дойде при него.

Йозер излиза от компанията придружен от полицаите, а в същия момент пристига Сомер. Йозер и Сомер се разминават без да си кажат дума.

-Вие, нарочно ли не дадохте на баща ми уведомлението, за да го видите как полицаите го забират от тук? – пита Мустафа.

-Да! Разбира се! - отговаря Рючхан.

Мустафа я пита, дали не я притеснява, че това става в компанията, защото преди много е държала на репутацията и я пита, какво ще стане сега. Рючхан го потупва по рамото и му казва, че няма защо да се притеснява…

В този момент идва Сомер… Телефонът на Мустафа звъни. Той вижда, че е Тюркян и влиза да говори в кабинета на баща си. Тюркян му разказва какво е станало и го моли да му намери адвокат, за да заведе дело срещу изверга. В този момент влиза Сомер, който прави знак на Мустафа да продължи да говори. Мустафа приключва разговора и се обръща към брат си: -Сега сигурно ще ме попиташ за какво говорех с жена ти?

-Да! Хайде, разказвай, слушам те!

Мустафа е принуден да разкаже всичко на брат си. Сомер побеснява, когато разбира какво се е случило с жена му.

-Край, няма повече да живее в тази къща! – отсича Сомер и тръгва да се обади на Тюркян, но Мустафа му взема телефона и му казва, че така няма да постигне нищо, защото Тюркян няма да отиде при него и му дава съвет:

-Виж, след като тя не иска да дойде при теб, ти ще отидеш при нея и ще бъдеш до жена си!

Дерия признава на Дьонюш, че искат с Мустафа да се оженят колкото се може по-скоро, затова я моли да дойде с нея, защото трябва да събере нужните документи, които им трябват за целта. Дьонюш ѝ казва, че прави грешка, но Дерия ѝ отговаря, че е уверена в решението си.

-Ако нашите разберат ще получат инфаркт! – казва Дьонюш.

-Ако ти не им кажеш, те няма как да разберат!

Действието прескача. Мустафа отива при Рючхан и ѝ казва, че е говорил с баща си и са го пуснали от полицията. Рючхан отговаря, че не я интересува.

-Разбрах, че Батал е дал показания. Вие сте го извикали, но не за да убие баща ми.

-Аз говорих за това с теб, Мустафа! Бях честна с теб!

-Съжалявам, аз не бях прав в ситуацията с баща ми!

-Аз също съжалявам, Мустафа, че мъжът ми ме постави в това положение, че да изглеждам в очите на хората такава! Много съжалявам, но станалото станало, просто трябваше да си науча урока! Аз научих урока си! Съжалението нищо не променя!

-Но, аз исках да знаете, че аз съжалявам!

-Добре… Мустафа, баща ти при вас ли живее?

-Не разбрах?

-Аз си мислех, че той ще се премести в някой от другите ни къщи, но… него го няма там, на яхтата също! Остава само едно място, при майка ти!

-Не, той живее на хотел!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.177: „Дори да умра, не идвай на гроба ми, Дерия!“

„Три сестри“, еп.176: „Ще се казва Дефне!“ – какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.175: Условието на Рючхан! Проклятието на Мине!

„Три сестри“, еп.174: Предложението на Картал към Тюркян и Сомер...

„Три сестри“, еп.172,173: „Аз съм съгласен да ме мразиш! Не ми прощавай!“